ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΛΚΟΤΕΣΤ

TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Παρασκευή 9/9/2022 ταυτόχρονη δράση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

 

 

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία με την ευγενική συμβολή των Δήμων Λευκωσίας, Λάρνακας, Πάφου και Παραλιμνίου, αλλά και της Αρχής Λιμένων Κύπρου βρέθηκε στην Οδό Στασικράτους στη Λευκωσία, στο Παλιό Λιμάνι στη Λεμεσό, στον πεζόδρομο Μακένζι στη Λάρνακα, στον πεζόδρομο Μακαρίου στην Πάφο και στη Λεωφόρο Πρωταρά στο Παραλίμνι στις 21:00μμ διαθέτοντας σε πλειάδα οδηγών ατομικές συσκευές αλκοτέστ υλοποιώντας τη δέσμευσή που ανέλαβε έναντι της πολιτείας αλλά και τον πολιτών.

 

 

Μέσα από την πρωτοβουλία «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα» η TRUST Insurance Cyprus στοχεύει στην ενίσχυση των προσπαθειών για ανάπτυξη οδικής συνείδησης και κουλτούρας, προάγοντας τον αυτοέλεγχο ως πράξη ευθύνης που σώζει ζωές.

 

Όραμα της Εταιρείας είναι σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, κάθε όχημα να διαθέτει μια ατομική συσκευή αλκοτέστ, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεση του οδηγού ανά πάσα στιγμή. Η συσκευή επιτρέπει στους οδηγούς να αποδείξουν, ότι μπορούν να πιάσουν τιμόνι με ασφάλεια για τους ίδιους, τους συνεπιβάτες, αλλά και τους γύρω τους.

 

 

The devices in questions are of latest technology with all necessary certificates, reusable and have multiple reusable mouthpieces so everyone can have the chance to incorporate it in their driving routine, just like the seatbelt and the helmet.

 

Όσοι πέρασαν από τους χώρους διάθεσης των ατομικών συσκευών αλκοτέστ μίλησαν για μια εξαιρετική πρωτοβουλία η οποία θα σώσει ζωές και ευχαρίστησαν την Εταιρεία για την συμβολή της στο κοινωνικό καλό.

 

TRUST Insurance Cyprus θα συνεχίσει τη διάθεση ατομικών συσκευών σε ετήσια βάση, ενώ θα ενημερώνει το κοινό για τις όποιες ενδιάμεσες δράσεις από τα εταιρικά μέσα κοινωνικής δικτύωσής της.

Share via:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Read more

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Read more

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Read more
en_GBEnglish

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance