Η Ζωή Αλλάζει… Η Ασφάλειά Σας Θα Μείνει Ίδια;

Με το πρώτο φως της νέας δεκαετίας, ήταν ξεκάθαρο ότι ξημέρωσε μια νέα εποχή. Ότι πια θα ζούμε μια νέα ζωή… Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, δεν είναι πια εξαίρεση, οι πανδημίες θανατηφόρων ιών δεν αποτελούν αφηγήματα ιστορικών βιβλίων, η διαδικτυακή «ζωή» και οι κίνδυνοι στο περιβάλλον αυτό μάλλον καθημερινότητα παρά σενάριο επιστημονικής φαντασίας…

Η ζωή αλλάζει, και μαζί εμείς. Υποχρεωτικά. Ο καθένας μας κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχίσει το ταξίδι σ΄ αυτά τα αχαρτογράφητα νερά όσο πιο ασφαλισμένα γίνεται.

Εμείς στην Trust (ασφαλιστικοί πράκτορες και προσωπικό) είμαστε εδώ να σας καθοδηγήσουμε για αναθεώρηση ή και αναβάθμιση των Ασφαλιστικών σας Καλύψεων . Να συζητήσουμε και να σας συμβουλέψουμε για οποιοδήποτε Ασφαλιστικό θέμα σας απασχολεί.  

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, και στους δικούς μας, να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Από αιφνίδια γεγονότα που πλήττουν ολόκληρο τον πλανήτη, μέχρι τυχαία περιστατικά που επιβαρύνουν την καθημερινότητα μας, και απειλούν την υγεία, την περιουσία και το εισόδημα μας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε είναι η ώρα να δούμε την ασφάλειά μας όχι ως «αναγκαίο κακό» αλλά ως επένδυση για ένα εξασφαλισμένο μέλλον, ανεξαρτήτως πρόκλησης πsου θα ορθωθεί μπροστά μας.

«Αν θα μπορούσα, θα έγραφα τη λέξη ΑΣΦΑΛΙΣΗ πάνω σε κάθε σπίτι και στο μέτωπο κάθε ανθρώπου. Τόσο σίγουρος είμαι ότι με την ασφάλιση σώζονται οικογένειες από ανεπανόρθωτη καταστροφή‘’ είχε πει κάποτε ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, και σήμερα φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Με προτεραιότητα τον άνθρωπο η Trust Insurance, μέσα από καινοτόμα, περιεκτικά, ευέλικτα και εξατομικευμένα προγράμματα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για εσάς, την οικογένεια σας, το εισόδημα σας, και την επιχείρησή σας! Προϊόντα νέας γενιάς με προμετωπίδα πρωτοπόρα πολυασφαλιστήρια είναι εδώ για ‘σας. Καλύτερη για ‘σας!

Γιατί ασφαλίζοντας την υγεία και την περιουσία μας, ασφαλίζουμε το παρόν και το μέλλον μας!

In Trust We Trust

Κοινοποίηση σε:

Οι κορυφαίοι στην κορυφή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 βραδιά βραβεύσεων από την Trust Insurance Cyprus.
Η εκδήλωση υπό τον τίτλο «Οι Κορυφαίοι Στην Κορυφή» φιλοξενήθηκε στο La Caleta στον 10ο όροφο του εμβληματικού The Icon στη Λεμεσό. Ένας χώρος πλήρης συμβολισμών και αναλογιών για την Εταιρεία.

Περισσότερα »

In Women We Trust

Η Trust Insurance Cyprus, ως τετράκις πιστοποιημένο πρότυπο εργοδότη (2014 Standard, 2017 Platinum, 2017 Platinum Award, 2020 Platinum) έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αποτελεί αξιοκρατικό οργανισμό

Περισσότερα »

Πληρωμές μέσω διαδικτύου
Εύκολα και Γρήγορα

Trust Cyprus Insurance © 2020  –  Πολιτική Απορρήτου 

Σχεδιασμός : LightBlack

elGreek