Search
Close this search box.

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd. αποτελείται από μια ομάδα εξεχουσών και καταξιωμένων επειχειρηματικών προσωπικοτήτων

Κρις Γεωργιάδης

Πρόεδρος Δ.Σ
Ο Κρις Γεωργιάδης είναι ένας διακεκριμένος δικηγόρος και συνέταιρος του Δικηγορικού Γραφείου Χρύση Δημητριάδη κ Συνεταίροι με εξειδίκευση σε θέματα εταιρικού δικαίου. Είναι Νομικός Σύμβουλος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Κυπριακών και Ξένων Δημόσιων Εταιρειών όπως και πολλών Ιδιωτικών Εταιρειών.

Kamel Abunahl

Αντιπρόεδρος
O Kamel Abunahl έχει στο ενεργητικό του 15 χρόνια εμπειρίας στην ασφαλιστική βιομηχανία συμπεριλαμβανομένης μια περιόδου απόσπασης στο Συνδικάτο των Lloyds στο Λονδίνο.

Κίκης Καζαμίας

Μέλος Δ.Σ
Ο Κίκης Καζαμίας διετέλεσε γενικός εκτελεστικός διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού και δέκα χρόνια μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού. Παράλληλα έχει εκπροσωπήσει την κυπριακή Βουλή σε πολλές διεθνείς συναντήσεις στο εξωτερικό. Ο Κίκης Καζαμίας την περίοδο 2004 – 2010 εκπροσωπώντας την Κύπρο, διετέλεσε μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Λουξεμβούργο. Η συνεισφορά του στην κυπριακή οικονομία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο αφού διετέλεσε Υπουργός Οικονομικών.

Ανδρέας Κωνσταντινίδης

Μέλος Δ.Σ
Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης είναι κάτοχος πτυχίου BA Honors στα Οικονομικά και Μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία. Στο πλαίσιο της καριέρας του, ως Assurance Partner στην PwC Cyprus, διαχειρίστηκε ένα μεγάλο πορτοφόλιο πελατών ελέγχου δημοσίων και μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών. Έχει επίσης εκτεταμένη εμπειρία ελέγχου διεθνών οντοτήτων και εταιρικών ενοποιήσεων. Είχε ουσιαστική ενασχόληση με Ευρωπαϊκές και Ανατολικές Αγορές. Πέραν του ότι είναι συνιδρυτής της Avantium Corporate Services Ltd, υπηρετεί ως μέλος Δ.Σ αριθμού Οργανισμών και Εταιρειών.

Μάριος Χατζηγιαννάκης

Μέλος Δ.Σ
Ο Μάριος Χατζηγιαννάκης είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της "Globe Invest". Προηγουμένως, διατελούσε Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρείας Renaissance Securities (Cyprus) Limited η οποία είναι θυγατρική της επενδυτικού και χρηματοοικονομικού οργανισμού Renaissance Capital. Ο Μάριος ήταν ο ιδρυτικός συνεταίρος της Egnatia Financial Services (Cyprus) Ltd, μίας από τις τρείς κορυφαίες εγχώριες επιχειρήσεις παροχής επενδυτικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Κατά την περίοδο 2016-2018 εργάστηκε στην Playtech Plc, εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Λονδίνου, ως διευθύνων σύμβουλος του βραχίονα επενδυτικών υπηρεσιών. Ο Μάριος είναι κάτοχος πτυχίου BA (Hons) in Industrial Economics and Accounting από το Πανεπιστήμιο του Nottingham στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι Ορκωτός Λογιστής και εργάστηκε στην Coopers & Lybrand UK για αρκετά έτη. Έχει συμμετάσχει σε εθνικό επίπεδο στην εφαρμογή, αρχικά της Ευρωπαϊκής οδηγίας για επενδυτικές υπηρεσίες, και στη συνέχεια των Ευρωπαϊκών Οδηγιών MiFID I και MiFID II, και στη μεταφορά τους στην εθνική νομοθεσία της Κύπρου. Είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ταμείου Αποζημίωσης Επενδυτών για πελάτες των Κυπριακών Εταιρειών Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, Προέδρος της ΕΠΕΥ Trade Capital Markets Limited καθώς επίσης και μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hellas Sat Limited.

Χρίστος Χριστοδούλου

Εκτελεστικός Διευθυντής- Μέλος
Ο κ. Χριστοδούλου είναι ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Trust Ασφαλιστικής. Είναι κάτοχος των ακαδημαϊκών τίτλων HND, BSc και MSc στη Μηχανολογία (Computer Controls) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1990. Έχει καταρτιστεί σε θέματα Διαπροσωπικής Διαπραγμάτευσης και Μάρκετινγκ και έχει αποκτήσει το Chartered Director από το Institute of Directors του Ηνωμένου Βασιλείου.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ασφαλιστική Βιομηχανία από το 1994, σε διάφορες διευθυντικές θέσεις τόσο στον Γενικό Κλάδο όσο και στον Κλάδο Ζωής. Το 2016, βραβεύεται από τον ετήσιο θεσμό IN Business Awards, ως “Manager of the Year”. Επιπλέον, κάτω από την διεύθυνση του, η Trust Ασφαλιστική, βραβεύεται με το “Platinum Employer of the Year 2017” από το Investors in People του London International Office, το οποίο αποτελεί ιδιαίτερη αναγνώριση αφού είναι η πρώτη Εταιρεία που αποκτά την διάκριση Platinum στην Κύπρο και η πρώτη που διακρίνεται διεθνώς για τις πρακτικές που εφαρμόζει.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου, της Κοινοπραξίας Ασφαλιστών Κύπρου καθώς επίσης και της World Trade Center (Cyprus) Ltd
Scroll to Top