Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd. αποτελείται από μια ομάδα εξεχουσών και καταξιωμένων επειχειρηματικών προσωπικοτήτων

Κρις Γεωργιάδης

Πρόεδρος Δ.Σ
Ο Κρις Γεωργιάδης είναι ένας διακεκριμένος δικηγόρος και συνέταιρος του Δικηγορικού Γραφείου Χρύση Δημητριάδη κ Συνεταίροι με εξειδίκευση σε θέματα εταιρικού δικαίου. Είναι Νομικός Σύμβουλος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Κυπριακών και Ξένων Δημόσιων Εταιρειών όπως και πολλών Ιδιωτικών Εταιρειών.

Kamel Abunahl

Αντιπρόεδρος
O Kamel Abunahl έχει στο ενεργητικό του 15 χρόνια εμπειρίας στην ασφαλιστική βιομηχανία συμπεριλαμβανομένης μια περιόδου απόσπασης στο Συνδικάτο των Lloyds στο Λονδίνο.

Mehran Eftekhar

Μέλος Δ.Σ
Ο Mehran Eftekhar είναι μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW). Μετρά πέραν των 40 χρόνων εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα χρηματοδότησης και εταιρικών θεμάτων. Υπηρετεί ως ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε μια σειρά από εγκεκριμένες εταιρείες. Επιπλέον, είναι ο Head of Corporate Services του Ομίλου Nest.

Κίκης Καζαμίας

Μέλος Δ.Σ
Ο Κίκης Καζαμίας διετέλεσε γενικός εκτελεστικός διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού και δέκα χρόνια μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού. Παράλληλα έχει εκπροσωπήσει την κυπριακή Βουλή σε πολλές διεθνείς συναντήσεις στο εξωτερικό. Η συνεισφορά του στην κυπριακή οικονομία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο αφού διετέλεσε Υπουργός Οικονομικών.

Ανδρέας Κωνσταντινίδης

Μέλος Δ.Σ
Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης είναι κάτοχος πτυχίου BA Honors στα Οικονομικά και Μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία. Στο πλαίσιο της καριέρας του, ως Assurance Partner στην PwC Cyprus, διαχειρίστηκε ένα μεγάλο πορτοφόλιο πελατών ελέγχου δημοσίων και μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών. Έχει επίσης εκτεταμένη εμπειρία ελέγχου διεθνών οντοτήτων και εταιρικών ενοποιήσεων. Είχε ουσιαστική ενασχόληση με Ευρωπαϊκές και Ανατολικές Αγορές. Πέραν του ότι είναι συνιδρυτής της Avantium Corporate Services Ltd, υπηρετεί ως μέλος Δ.Σ αριθμού Οργανισμών και Εταιρειών.

Μάριος Χατζηγιαννάκης

Μέλος Δ.Σ
Ο Μάριος Χατζηγιαννάκης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Renaissance Securities (Cyprus) Limited η οποία είναι θυγατρική της επενδυτικού και χρηματοοικονομικού οργανισμού Renaissance Capital. Ο Μάριος ήταν ο ιδρυτικός συνεταίρος της Egnatia Financial Services (Cyprus) Ltd, μίας από τις τρείς κορυφαίες εγχώριες επιχειρήσεις παροχής επενδυτικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Κατά την περίοδο 2016-2018 εργάστηκε στην Playtech Plc, εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Λονδίνου, ως διευθύνων σύμβουλος του βραχίονα επενδυτικών υπηρεσιών. Ο Μάριος είναι κάτοχος πτυχίου BA (Hons) in Industrial Economics and Accounting από το Πανεπιστήμιο του Nottingham στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι Ορκωτός Λογιστής και εργάστηκε στην Coopers & Lybrand UK για αρκετά έτη. Έχει συμμετάσχει σε εθνικό επίπεδο στην εφαρμογή, αρχικά της Ευρωπαϊκής οδηγίας για επενδυτικές υπηρεσίες, και στη συνέχεια των Ευρωπαϊκών Οδηγιών MiFID I και MiFID II, και στη μεταφορά τους στην εθνική νομοθεσία της Κύπρου. Είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ταμείου Αποζημίωσης Επενδυτών για πελάτες των Κυπριακών Εταιρειών Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, Προέδρος της ΕΠΕΥ Trade Capital Markets Limited καθώς επίσης και μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hellas Sat Limited.

Χρίστος Χριστοδούλου

Εκτελεστικός Διευθυντής- Μέλος
O Χρίστος Χριστοδούλου, είναι κάτοχος HND και BS in Mechanical Engineering και ΜS in Computer Controls. Έχει καταρτιστεί σε θέματα Διαπροσωπικής Διαπραγμάτευσης και Μάρκετινγκ. Έχει πολυετή πείρα στην Ασφαλιστική Βιομηχανία κατά την διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να εργαστεί από την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων, του Γενικού Διευθυντή και του Εκτελεστικού Συμβούλου σε μεγάλες Εταιρείες τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Οι εμπειρίες του αφορούν τόσο το Γενικό Κλάδο όσο και τον Κλάδο Ζωής, με ευρεία γνώση τόσο στα τεχνικά θέματα των Ασφαλειών όσο και οργάνωση και διοίκηση Ασφαλιστικών Εταιρειών αλλά και την δημιουργία δικτύων πωλήσεων.
elGreek