• Χρήσιμα Τηλέφωνα

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd. αποτελείται από μια ομάδα εξεχουσών και καταξιωμένων επειχειρηματικών προσωπικοτήτων

Φρίξος Σαββίδης

Πρόεδρος Δ.Σ
Ο Φρίξος Σαββίδης είναι μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW), με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας σε ιδιωτική ελεγκτική εταιρεία, καθώς και στο δημόσιο τομέα, συμπεριλαμβανομένων των 4 ετών που υπηρέτησε ως Υπουργός Υγείας. Υπηρετεί ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Trust Insurance Cyprus και μιας σειράς από εταιρείες οι οποίες είναι εγκεγραμμένες στο χρηματιστήριο του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης.

Κίκης Καζαμίας

Μέλος Δ.Σ
Ο Κίκης Καζαμίας διετέλεσε γενικός εκτελεστικός διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού και δέκα χρόνια μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού. Παράλληλα έχει εκπροσωπήσει την κυπριακή Βουλή σε πολλές διεθνείς συναντήσεις στο εξωτερικό. Η συνεισφορά του στην κυπριακή οικονομία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο αφού διετέλεσε Υπουργός Οικονομικών.

Κρις Γεωργιάδης

Μέλος Δ.Σ
Ο Κρις Γεωργιάδης είναι ένας διακεκριμένος δικηγόρος και συνέταιρος του Δικηγορικού Γραφείου Χρύση Δημητριάδη κ Συνεταίροι με εξειδίκευση σε θέματα εταιρικού δικαίου. Είναι Νομικός Σύμβουλος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Κυπριακών και Ξένων Δημόσιων Εταιρειών όπως και πολλών Ιδιωτικών Εταιρειών.

Kamel Abunahl

Μέλος Δ.Σ
O Kamel Abunahl έχει στο ενεργητικό του 15 χρόνια εμπειρίας στην ασφαλιστική βιομηχανία συμπεριλαμβανομένης μια περιόδου απόσπασης στο Συνδικάτο των Lloyds στο Λονδίνο.

Mehran Eftekhar

Μέλος Δ.Σ
Ο Mehran Eftekhar είναι μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW). Μετρά πέραν των 40 χρόνων εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα χρηματοδότησης και εταιρικών θεμάτων. Υπηρετεί ως ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε μια σειρά από εγκεκριμένες εταιρείες. Επιπλέον, είναι ο Head of Corporate Services του Ομίλου Nest.

Σταύρος Σταύρου

Μέλος Δ.Σ
Ο Σταύρος Σταύρου, φοίτησε στην Αγγλική Σχολή Λευκωσίας και αφού υπηρέτησε στην Εθνική Φρουρά, μετέβηκε για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου εξασφάλισε πτυχίο B.A. (Hons) στη Λογιστική και στα Οικονομικά (First Class). Εργοδοτήθηκε από τον οίκο Moore Stephens και απόκτησε το Δίπλωμα του Εγκεκριμένου Λογιστή από το Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW). Eíναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου και Μέλος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας.

Χρίστος Χριστοδούλου

Μέλος Δ.Σ
O Χρίστος Χριστοδούλου, είναι κάτοχος HND και BS in Mechanical Engineering και ΜS in Computer Controls. Έχει καταρτιστεί σε θέματα Διαπροσωπικής Διαπραγμάτευσης και Μάρκετινγκ. Έχει πολυετή πείρα στην Ασφαλιστική Βιομηχανία κατά την διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να εργαστεί από την θέση του Διευθυντή Πωλήσεων, του Γενικού Διευθυντή και του Εκτελεστικού Συμβούλου σε μεγάλες Εταιρείες τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Οι εμπειρίες του αφορούν τόσο το Γενικό Κλάδο όσο και τον Κλάδο Ζωής, με ευρεία γνώση τόσο στα τεχνικά θέματα των Ασφαλειών όσο και οργάνωση και διοίκηση Ασφαλιστικών Εταιρειών αλλά και την δημιουργία δικτύων πωλήσεων.