Απαιτήσεις Υγείας

Με την κάρτα TRUcare, η πληρωμή των Ιατρικών Εξόδων για Ενδονοσοκομειακή Περίθαλψη μπορεί να γίνει με απευθείας διακανονισμό σε Νοσοκομεία και Κλινικές, άμεσα και χωρίς καμία επιβάρυνση τόσο στην Κύπρο όσο και στο Εξωτερικό.

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

group_30
Health Insurance Claims
Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη
Έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε οποιοδήποτε Ιατρό ή Κλινική της προτίμησης σας για να λάβετε ιατρική συμβουλή ή και τη θεραπεία την οποία εμπιστεύεστε και θεωρείτε καλύτερη για εσάς.

Δεν χρειάζεται να ειδοποιηθούμε τηλεφωνικώς πριν λάβετε θεραπεία ως εξωτερικός ασθενής απλά:

Μαζί σας και εκτός Κύπρου!

Για τις απαιτήσεις αποζημίωσης, οι οποίες πραγματοποιούνται εκτός Κύπρου, σας ενημερώνουμε ότι η προσκόμιση επίσημης μετάφρασης των ιατρικών πιστοποιητικών και αποδείξεων στην Αγγλική ή Ελληνική γλώσσα είναι απαραίτητη, όπως και επικυρωμένα αποδεικτικά έγγραφα των εξόδων και δικαιολογητικών από την Κυπριακή Προξενική Αρχή (εάν και εφόσον ζητηθεί από την Εταιρεία).

Σε περίπτωση προγραμματισμένης επέμβασης στο Εξωτερικό παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αν είμαστε σε θέση να αναλάβουμε απευθείας πληρωμή σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του συμβολαίου σας.

Διεθνή Επείγουσα Ιατρική Βοήθεια

Αν χρειάζεστε Ιατρική βοήθεια καθώς ταξιδεύετε, καλέστε το Κέντρο Συντονισμού και Διαχείρισης  της Assist America. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την εφαρμογή για κινητά χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο http://onelink.to/uz9ynr και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον αριθμό αναφοράς 35-AL-TII-07231

Στοιχεία επικοινωνίας και 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Επείγουσας Ταξιδιωτικής Βοήθειας:

cyprus health insurance for working environments
24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης για Κύπρο παρακαλούμε επικοινωνήστε με το
22 020444
Ενδονοσοκομειακή Περίθαλψη

Για εσωτερικούς ασθενείς ή ασθενείς ημερήσιας νοσηλείας μπορούμε να προβούμε σε  Απευθείας Διακανονισμός

Σε περίπτωση ενημέρωσης μας από οποιοδήποτε Νοσηλευτικό Ίδρυμα για περίθαλψη σας ως εσωτερικός ασθενής, δίδεται άμεσα γραπτή απάντηση προς το Νοσηλευτικό Ίδρυμα για  κάλυψη, λαμβάνοντας υπόψη τους όρους και καλύψεις που πηγάζουν από το συμβόλαιο σας.

  • Οι πληρωμές στα συνεργαζόμενα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, γίνονται απ’ ευθείας από την Εταιρεία μας                           
  • Για Νοσηλευτήρια εκτός των συνεργαζόμενων, μπορούμε να διευθετήσουμε απευθείας πληρωμή, εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας πριν την εισαγωγή σας
  • Η αξιολόγηση και αποζημίωση των απαιτήσεων, γίνεται βάση των όρων και καλύψεων που πηγάζουν μέσα από το συμβόλαιο σας
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Ασφαλιστικό Σύμβουλο σας ή με ένα από τα Γραφεία Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης της Trust International Insurance Company
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
Road Side Assistance Accident Care

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

Emergency Health Issues

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Emergency Hospitalization Abroad

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας