Search
Close this search box.

Πολυασφαλιστήριο Κατοικίας Και Περιεχομένου HOME SHIELD

Σπίτι. Μια λέξη που μεταφέρει αίσθηση ασφάλειας, ζεστασιάς και αγάπης. Είναι ο τόπος όπου δημιουργούμε αναμνήσεις και ζούμε την καθημερινότητά μας. Αλλά τι γίνεται όταν αυτός ο υπέροχος χώρος διατρέχει κινδύνους; Τι γίνεται όταν αντιμετωπίζουμε απρόοπτα, όπως πλημμύρες, πυρκαγιές ή κλοπές; Η απάντηση είναι απλή: ασφάλιση κατοικίας.

Στην Trust μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ηρεμία σας με το Πολυασφαλιστήριο Κατοικίας και Περιεχομένου Home Shield. Τι περισσότερο όμως προσφέρει το συγκεκριμένο Ασφαλιστήριο  από οποιοδήποτε άλλο σχέδιο στην αγορά?

Κατά Παντός Κινδύνου

Ασφαλίζει Κτίριο, Περιεχόμενο (Έπιπλα, Οικιακό Εξοπλισμό, Πολύτιμα Αντικείμενα) αλλά και Προσωπικά σας Αντικείμενα και Χρήματα στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό

Κάλυψη Τυχαίας Ζημιάς

Με το Home Shield έχετε τη δυνατότητα Επιλογής Ασφάλισης της Περιουσίας σας με κάλυψη Τυχαίας Ζημιάς που είναι η πιο περιεκτική μορφή Ασφάλισης

Πλήρες και σε Προνομιακή Τιμή

Οι παρεχόμενες ασφαλιστικές καλύψεις και δωρεάν παροχές περιλαμβάνουν σχεδόν όλους τους κινδύνους, από τους οποίους απειλείται μια κατοικία και αποτελεί, ίσως, το πιο ολοκληρωμένο ασφαλιστικό σχέδιο της αγοράς

Πάντα δίπλα σου

Υπηρεσία Home Assistance Περιλαμβάνει Υπηρεσίες Επείγουσας Οικιακής Τεχνικής Βοήθειας και Συμβουλευτική Υπηρεσία Οικιακής Τεχνικής Βοήθειας
Υπηρεσία 24ωρης Τεχνικής Βοήθειας στο 800 92 670 από Εξειδικευμένους Τεχνικούς, οι οποίοι προσφέρουν άμεση λύση σε Υδραυλικές και Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις, Κλειδαριές και Υαλοπίνακες

Ευέλικτα Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας

Το Home Shield προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες. Επιλέξτε οι ίδιοι τις καλύψεις, που κρίνετε απαραίτητες για να σχεδιάσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης στα μέτρα σας, χωρίς επιβάρυνση! Επιπλέον ένα ασφαλιστήριο μπορεί να καλύψει συνολικά όλες τις Κατοικίες σας σε όλη τη Κύπρο.

Πρώτον, εξετάστε τις κάλυψης που προσφέρει μια ασφάλιση κατοικίας. Κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν κάλυψη για ζημιές που προκαλούνται από φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες ή σεισμούς, ενώ άλλες παρέχουν κάλυψη για πυρκαγιές ή κλοπές. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια ασφαλιστική κάλυψη που θα προσφέρει προστασία στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Δεύτερον, σκεφτείτε την ειρήνη του μυαλού που παρέχει μια ασφάλιση κατοικίας. Κατανοούμε ότι η σκέψη του να χάσετε το σπίτι σας ή τα αγαπημένα σας αντικείμενα είναι εξαιρετικά δυσάρεστη. Με μια ασφάλεια κατοικίας, μπορείτε να περιορίσετε τις οικονομικές συνέπειες και να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με μεγαλύτερη ηρεμία.

Τρίτον, αξιοποιήστε την εκπτωτική πολιτική. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις για την ασφάλιση κατοικίας σε συνδυασμό με άλλες ασφαλίσεις ή ανάλογα με τις μέθοδους ασφάλειας που έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι σας, όπως συστήματα συναγερμού ή προστασίας από πυρκαγιά.

Τέλος, μην ξεχνάτε να επιλέξετε μια αξιόπιστη ασφαλιστική εταιρεία. Έψαξε, συγκρίνετε τις επιλογές και διαβάστε τις κριτικές για να βρείτε μια εταιρεία που να προσφέρει καθολική και εξαίρετη κάλυψη.

Συνοψίζοντας, μην αγνοήσετε την ασφάλιση κατοικίας. Προστατεύστε το σπίτι σας και τα αγαπημένα σας αντικείμενα από τυχαία ατυχήματα και απρόοπτα. Με μια ασφάλιση κατοικίας, μπορείτε να ζήσετε με μεγαλύτερη ηρεμία και να απολαύσετε πλήρως την υπέροχη εμπειρία του σπιτιού σας.

Κοινοποίηση σε:

Forbes Interview - CEO - Trust Insurance Cyprus

FORBES Interview | Η Trust Insurance Cyprus “Πρωταγωνιστής και στη νέα εποχή”

«Στόχος μας είναι να δίνουμε πρόσθετη αξία στο συμβόλαιο του κάθε πελάτη μας, μέσω
της προσφοράς επιπρόσθετων πρωτοποριακών υπηρεσιών, απλοποιημένων και γρήγορων
διαδικασιών, καθώς και μιας εξαίρετης εμπειρίας στην εξυπηρέτηση» αναφέρει σε
συνέντευξή του στο Forbes ο CEO της Trust Insurance Cyprus, Χρίστος Χριστοδούλου.

Περισσότερα »

Γιατί πρέπει να ασφαλιζόμαστε!!

Με μια κοινωνία που αλλάζει διαρκώς και με κινδύνους που εξελίσσονται ανελλιπώς, η ασφάλιση αποτελεί μια ζωτική ανάγκη. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η προετοιμασία για

Περισσότερα »

Η κλιματική αλλαγή θα επιφέρει αυξήσεις στα ασφάλιστρα

Τα αυξημένα λειτουργικά κόστη, απόρροια των γενικών αυξήσεων στην αγορά, μετακυλούνται στα ασφαλιστικά προϊόντα, εξηγεί στο philenews podcast, o CEO της Τrust Insurance, Χρίστος Χριστοδούλου.

Περισσότερα »
Scroll to Top