Καριέρα

Οι άνθρωποί μας - Η δύναμή μας!
Η μεγαλύτερη μας αξία και επένδυση στο μέλλον.

Η Trust Insurance Cyprus είναι οι άνθρωποί της!

Σε αυτούς οφείλεται η κατάκτηση της κάθε κορυφής που πέτυχε η Trust. 

 

Βασικός άξονας της στρατηγικής της Trust Insurance, είναι η προσέλκυση ικανών στελεχών και συνεργατών καθώς επίσης η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξή τους, έτσι ώστε να διαθέτουν ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και γνώση της ασφαλιστικής αγοράς.

Μέσα από σύγχρονες μεθόδους επιλογής, εκπαίδευσης, αξιολόγησης και ανταμοιβής, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα στη δημιουργία, διατήρηση και εξέλιξη μιας δυνατής ομάδας που διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ασφαλιστική Βιομηχανία.

 

Η Trust Insurance Cyprus είναι μια  δυναμική και αναπτυσσόμενη Ασφαλιστική Εταιρεία. Το Ανθρώπινο Δυναμικό, Διοικητικό Προσωπικό και Συνεργάτες της διακρίνονται από το ήθος, εξειδικευμένες γνώσεις, σύγχρονη τεχνογνωσία, επαγγελματική εμπειρία και καταξίωση. Πιστεύει και στηρίζει  νέους ανθρώπους, επενδύοντας στην εκπαίδευση τους αλλά και σε σύγχρονες επιχειρηματικές μεθόδους.

 

Η Εταιρεία προσφέρει:

  • Άριστο κλίμα επικοινωνίας
  • Φιλικό Εργασιακό Περιβάλλον
  • Επαγγελματικές ευκαιρίες ανέλιξης
  • Συνεχή εκπαίδευση μέσα από σεμινάρια σε εξειδικευμένους τομείς
  • Απολαβές και ωφελήματα 

Κενές Θέσεις Εργασίας

Chief Accountant

Η Trust International Insurance Company  (Cyprus) Ltd στο πλαίσιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ζητά να προσλάβει Chief Accountant για τα Κεντρικά της Γραφεία στη Λευκωσία.

Λειτουργός Απαιτήσεων

Η Trust International Insurance Company  (Cyprus) Ltd στο πλαίσιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ζητεί να προσλάβει να Λειτουργό Απαιτήσεων για τα Κεντρικά της Γραφεία στη Λευκωσία.

Λειτουργός Τηλεφωνικού Κέντρου

Η Trust International Insurance Company  (Cyprus) Ltd στο πλαίσιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ζητεί να προσλάβει να Λειτουργό Τηλεφωνικού Κέντρου για τα Κεντρικά της Γραφεία στη Λευκωσία.

Διοικητικός Λειτουργός

Η Trust International Insurance Company  (Cyprus) Ltd στο πλαίσιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ζητεί να προσλάβει να Διοικητικό Λειτουργό για τα Κεντρικά της Γραφεία στη Λευκωσία.

Actuarial Analyst

Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd is seeking to recruit a high-caliber, creative and well-rounded graduate to join our rapidly expanding Actuarial team.

The successful candidate will work closely with the Company’s Head of Actuarial and Risk Function and will have Actuarial / Mathematics / Data Analysis background to deliver actuarial, insurance, reinsurance, risk and financial qualitative and quantitative tasks.

Accounts Officer

Η Trust International Insurance Company  (Cyprus) Ltd στο πλαίσιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ζητά να προσλάβει Accounts Officer  για τα Κεντρικά της Γραφεία στη Λευκωσία.

Senior Accounts Officer

Η Trust International InsuranceCompany (CyprusLtd στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ζητά να προσλάβει Senior Accounts Officer για τα Κεντρικά Γραφεία στη Λευκωσία.

Νομικός Σύμβουλος & Λειτουργός Συμμόρφωσης

Η Trust International InsuranceCompany (CyprusLtd στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ζητά να προσλάβει Νομικό Σύμβουλο & Λειτουργό Συμμόρφωσης για τα Κεντρικά Γραφεία στη Λευκωσία.

Customer Relations Officer

Η Trust International Insurance Company  (Cyprus) Ltd στα πλαίσια ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ζητά να προσλάβει Customer Relations Officer  για τα Κεντρικά της Γραφεία στη Λευκωσία αλλά και για τα Γραφεία της στη Λεμεσό.

Junior Software Developer

Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd is looking to recruit a Junior Software Developer for full time employment in Nicosia, Head Offices. The successful candidate will join our dynamic team and have the opportunity, to develop all-round knowledge, experience and skills in business processes, support, management of our in-house and off-the-shelf software and also go through the complete cycle of systems development.

Customer Service Officer

Η Trust International Insurance Company  (Cyprus) Ltd στο πλαίσιο ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, ζητά να προσλάβει Customer Service Officer  (Διοικητικό Λειτουργό) για τα Κεντρικά της Γραφεία στη Λευκωσία.

Η Trust Insurance Cyprus, δέχεται αιτήσεις καθ’όλη την διάρκεια του έτους. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει οποιαδήποτε διαθέσιμη θέση εργασίας, η αίτηση σας θα κρατηθεί στο αρχείο της εταιρείας για μελλοντικούς σκοπούς, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Στείλε το Βιογραφικό σου στο

careers@trustcyprusinsurance.com

Επενδύουμε στις Ανθρώπινες Σχεσεις

Εφαρμόζοντας τις αρχές του Ομίλου Nest, η Trust Insurance Cyprus επιδιώκει να δημιουργήσει ενδυναμωμένα στελέχη με αίσθημα ιδιοκτησίας σε ότι αφορά τα καθήκοντα τους, έτσι ώστε να επιτυγχάνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Η Trust Insurance Cyprus, εφάρμοσε το μηχανογραφημένο σύστημα Performance Management System (PMS) μέσα από το οποίο κάθε στέλεχος της μπορεί να καταγράφει και να παρακολουθεί τόσο τους Τμηματικούς όσο και τους προσωπικούς του στόχους. Με αυτό τον τρόπο προσδίδουμε αξιοπρέπεια και αίσθημα δικαίου που οδηγούν σε ένα παραγωγικό αλλά και ταυτόχρονα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.

 

Δημιουργία ενός μεγάλου Δικτίου Ασφαλιστικών Πρακτόρων με  υψηλά επαγγελματικά κριτήρια και ένα άρτια επιλεγμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

 

Με τον ενθουσιασμό του, το Ανθρώπινο Δυναμικό της Εταιρείας,  δημιουργεί καινοτόμες ιδέες και δεσμέυετε στην πραγματοποίηση τους θέτοντας στέρεες βάσεις  και στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη προσφορά υπηρεσιών προς τους πελάτες και συνεργάτες του.

Μέσα από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους επιλογής, εκπαίδευσης, αξιολόγησης και ανταμοιβής δίδεται ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα στην δημιουργία μιας δυνατής ομάδας που διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ασφαλιστική Βιομηχανία.

Στηριζόμενη σε γερά θεμέλια, με όραμα και ψηλούς στόχους, χαράζει μια σταθερά ανοδική πορεία στον ασφαλιστικό χώρο.

Σούλα Γιωρκά

Διευθύντρια Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικών Υπηρεσιών

elGreek