Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της Εταιρείας κύριος Χρίστος Χριστοδούλου.

Μιλώντας στον Παναγιώτη Σοφοκλέους, ο κύριος Χριστοδούλου σημείωσε ότι το “μυστικό” της TRUST είναι ότι δημιουργεί αξία σε όλους τους stakeholders. Αξία για τον πελάτη. Αξία στον ασφαλιστή. Αξία στον εργοδοτούμενο.

Ο κύριος Χριστοδούλου, τόνισε για ακόμα μια φορά ότι η TRUST είναι η Εταιρεία του Ασφαλιστή ξεκαθαρίζοντας ότι ανεξαρτήτως της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης και των δυνατοτητων στο διαδίκτυο, ο Ασφαλιστής παραμένει και θα συνεχίσει να είναι ο καλύτερος πάροχος άριστης εξυπηρέτησης. Γι’ αυτό και οραματίζεται τη δημιουργία 200 online “ασφαλιστικών εταιρειών” για τα μέλη του δικτύου της.

Ο CEO της TRUST τοποθετήθηκε και επί άλλων σημαντικών ζητημάτων όπως την πιθανότητα επέκτασης στον κλάδο ζωής, εξαγορές, και την αξιοποίηση ταλέντων. Δείτε τη συνέντευξη πιο κάτω.

Κοινοποίηση σε:

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Περισσότερα »

Η TRUST Insurance Cyprus στο 2ο Cyber Security Conference

  Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber

Περισσότερα »
elGreek