Αναγνωρίζοντας την ευκαιρία που είναι κρυμμένη στην κρίση

Στον απόηχο του 6ου συνεδρίου του ΠΣΕΑΔ, η Trust Insurance Cyprus, φιλοξενήθηκε στο City Channel και την εκπομπή Ευ Ασφαλίζεσθε με τον Χάρη Θεραπή. Οι Διευθυντές Ανάπτυξης Εργασιών και Πιστωτικού Ελέγχου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους και Γιάννος Παλάζης αντίστοιχα, ανέλυσαν πώς και σε αυτή την κρίση (της πανδημίας κορωνοϊού) η Trust αναγνώρισε την ευκαιρία και αποδείχθηκε έτοιμη να την αξιοποιήσει στο έπακρο. Με την τεχνολογία ως σύμμαχο, και επαγγελματίες ασφαλιστικούς πράκτορες στο πλευρό της, η επιτυχία είναι μονόδρομος. Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο πιο κάτω. 

Κοινοποίηση σε:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Αναγνώριση διαχρονικής προσφοράς της TRUST στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Η Trust είναι εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και στην ανθρωπιά. Συνώνυμο της κοινωνικής προσφοράς.   Διαχρονικός υποστηρικτής (και) του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, δήλωσε γι’ ακόμα μια

Περισσότερα »

Βαδίζοντας στο Δρόμο και της Επενδυτικής Επιτυχίας

Έχοντας εδραιωθεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες ασφαλιστικές εταιρείες στην κυπριακή αγορά, η Trust όχι μόνο συνεχίζει την ανοδική της πορεία αλλά με τη διορατικότητα και τον επαγγελματισμό που τη διακατέχει, προχωρεί με σύνεση μεν αλλά δυναμικά, στην εφαρμογή ενός επενδυτικού πλάνου που δικαιώνει τις επιλογές της.

Περισσότερα »
elGreek