Search
Close this search box.

Εταιρικό Προφίλ

H Trust Insurance Cyprus με μια ματιά...

Η Trust Insurance Cyprus, ιδρύθηκε το 1990 με έδρα τη Λεμεσό.

Το 2003 μετατρέπεται σε κυπριακή εταιρεία με άδεια ασκήσεως ασφαλιστικών υπηρεσιών και από τον Αύγουστο του 2009 μπαίνει δυναμικά στην εγχώρια αγορά.
Είναι η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο από την έναρξη εργασιών της τον Αύγουστο 2009.

Με έδρα την Κύπρο, παρέχει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε διεθνές επίπεδο. Μέσα από τη διεθνή εμπειρία απέκτησε εχέγγυα που την ώθησαν να μπει δυναμικά και στην Κυπριακή Αγορά.

Αποτελεί ένα σύγχρονο και δυναμικό οργανισμό που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Στόχος της να προσθέτει περισσότερη αξία στα χρήματα του πελάτη (Best Value for Money) προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες και προϊόντα στο ίδιο κόστος.

Το όραμα της Εταιρείας ως “Ηγετική Παρουσία μέσα από καινοτόμες ιδέες και άριστη εξυπηρέτηση” αγκαλιάζεται από τις αξίες της οι οποίες καθορίζονται από ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και συνέπεια.

Σημαντικές Ημερομηνίες για την Trust

Ίδρυση
Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης και αντασφάλισης στις εταιρείες του Ομίλου Nest.
Εισδοχή
στη κυπριακή αγορά παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλισης γενικού κλάδου και υγείας.
Ιδιόκτητα Γραφεία
Η εταιρεία στεγάζεται πλέον στα νέα ιδιόκτητα γραφεία στη Λευκωσία.
Διακρίσεις
"Platinum Best Employer of the Year" από το διεθνές πρότυπο Investors in People
1990
2009
2015
2017

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Με πλήρη διαφάνεια αναρτώνται οι ετήσιες οικονομικές εκθέσεις

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

απαρτίζεται από καταξιωμένες προσωπικότητες με σημαντική προϋπηρεσία και αξιόλογα αποτελέσματα.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

επιβεβαιώνουν ότι τηρείται η πολιτική η οποία έχει τεθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

απαρτίζεται από καταξιώμενες προσωπικότητες με εξειδίκευση στον ασφαλιστικό τομέα.

Στόχοι - Όραμα - Αξίες

Στόχοι

 • Να προσφέρει μια Άριστη Ποιότητα Ζωής,
 • Διαφοροποίηση στην ασφαλιστική αγορά, πάντοτε προς συμφέρον και όφελος των πελατών της
 • Συνεχής επένδυση σημαντικών χρηματικών κονδυλίων στη τεχνολογία και εξέλιξη ώστε να προκύπτουν χαμηλά διαχειριστικά έξοδα
 • Παροχή νέων, αξιόλογων και αναβαθμισμένων προϊόντων, με λογικά ασφάλιστρα και αμεσότητα στη διευθέτηση απαιτήσεων.Μέσα σε μια σύγχρονη και απαιτητική κοινωνία, οι διαμορφωμένες ανάγκες των πελατών, της δίνουν την ώθηση, να ξεπερνά τις προσδοκίες της, να παρέχει συμβουλές και να προσφέρει λύσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες υψηλής κάλυψη, με χαμηλότερο κόστος σε ασφάλιστρα.
  Ο διεθνής χαρακτήρας της Εταιρείας και η κεφαλαιουχική της βάση, της παρέχουν τις δυνατότητες μιας ευέλικτης συμπεριφοράς, έχοντας την ευχέρεια να αναλαμβάνει κινδύνους υψηλού ρίσκου και να προσφέρει λύσεις, έτσι ώστε να εξασφαλίζει για εσάς ένα καλύτερο αύριο.

Όραμα | “Ηγετική Παρουσία μέσα από καινοτόμες ιδέες και άριστη εξυπηρέτηση”

Αξίες

 • Η Εμπιστοσύνη ως αρχή κάθε προσπάθειας,
 • Σεβασμός , Ακεραιότητα και Ειλικρίνεια,
 • Υψηλό επαγγελματικό επίπεδο υπηρεσιών για όλους τους πελάτες,
 • Καινοτομία, ως πυρήνας νέων ιδεών και προτάσεων,
 • Ενθάρρυνση των ανθρώπων και συνεργατών της για ανοικτή επικοινωνία, που αυξάνει τη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα θετικών αποτελεσμάτων,
 • Αξιοπιστία και προσωπική μας δέσμευση, να κάνει τα λόγια της πράξεις και να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις προσδοκίες των πελατών της, ώστε να είναι αντάξια της εμπιστοσύνης που της δείχνουν,
 • Επαγγελματική και δίκαιη αντιμετώπιση προς τον Πελάτη και Συνεργάτη Άνθρωπο, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση, ευγένεια και πρωτοποριακά,
 • Μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες της

Αξία Ζωής…. Αξία Εμπιστοσύνης

Πελατοκεντρική

Οι πελάτες βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξαιρετικές, καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες που ευχαριστούν τους πελάτες μας.

Ακεραιότητα

Με υψηλά ηθικά πρότυπα στις σχέσεις μας με τους ενδιαφερόμενους φορείς (μετόχους, εργαζόμενους, πελάτες και δημόσιους φορείς) παρέχουμε έγκαιρη και πλήρη χρηματοοικονομική πληροφόρηση.

Αξιοπιστία

Δεσμευόμαστε προς όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με συνέπεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Δεσμευόμαστε να τηρούμε τις προθεσμίες και να οικοδομήσουμε σε σχέσεις με βάση την εμπιστοσύνη και την ανοικτή επικοινωνία.

Ομαδικότητα

Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δουλεύουμε μαζί για το μέγιστο αποτέλεσμα.

Υπευθυνότητα

Έχουμε το θάρρος να αναλαμβάνουμε προσωπική ευθύνη για να προωθήσουμε ένα κλίμα όπου οι υπάλληλοί μας είναι εξουσιοδοτημένοι να εκτελούν τα καθήκοντά τους αποτελεσματικά και να είναι υπεύθυνοι για την απόδοσή τους, καθώς επηρεάζουν τα αποτελέσματα της Εταιρείας, την εξυπηρέτηση πελατών και τη φήμη της Εταιρείας. Θα διατηρήσουμε μια δίκαιη ισορροπία μεταξύ της ενθάρρυνσης των ανθρώπων να αναλαμβάνουν εύλογους κινδύνους και να μην επιτρέπουν σε άλλους να υποφέρουν, είτε λόγω έλλειψης κινήτρων είτε ανικανότητας. Όσοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στα απαιτούμενα πρότυπα απόδοσης θα ενθαρρυνθούν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους σε άλλα μέρη, δίκαια και αξιοπρεπή.

Scroll to Top