Η TRUST INSURANCE CYPRUS ΣΤΟ 3ο CSR IN ACTION CONFERENCE

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

 

Ανάμεσα στους εκλεκτούς ομιλητές του 3ου CSR In Action Conference: Actions Speak Louder Than Words προσκλήθηκε για να είναι η Trust Insurance Cyprus.

 

Ως Εταιρεία με βαθιά κοινωνικό χαρακτήρα σαφώς και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να μοιραστεί με τους Σύνεδρους την πιο πρόσφατη δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει.

 

Εκ μέρους της Εταιρείας, ο Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών κύριος Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ανέπτυξε στο ακροατήριο την συνολική πολιτική και στρατηγική της Trust γύρω από θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ περισσότερα από μια ασφαλιστική.

 

Ο κύριος Χαραλάμπους στάθηκε περισσότερο στην πρωτοβουλία «Μια συσκευή αλκοτέστ σε κάθε όχημα» που ανέλαβε φέτος η  Trust, σημειώνοντας ότι πρόκειται για έναν μακροπρόθεσμο και μεγαλεπίβολο στόχο που αποσκοπεί στην μείωση των θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων μέσα από την αλλαγή οδικής κουλτούρας.

Share via:

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Read more

Η TRUST Insurance Cyprus στο 2ο Cyber Security Conference

  Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber

Read more

ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΛΚΟΤΕΣΤ

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Παρασκευή 9/9/2022 ταυτόχρονη δράση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής

Read more
en_GBEnglish