2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας, και τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κυρίου Αλέξη Βαφειάδη, ενώ τη στήριξή της παρείχε και η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών δια της παρουσίας του προέδρου της κυρίου Μαρίνου Μουσιούττα.

Ο κύριος Βαφειάδης, βρέθηκε στο σημείο ενημέρωσης και διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ στη Λευκωσία, και συγκεκριμένα στην οδό Ερμού, όπου μιλώντας στα ΜΜΕ υπογράμμισε την σημασία, την αξία αλλά και τη βαρύτητα κάθε προσπάθειας ανάπτυξης οδικής συνείδησης και ειδικά έναντι της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Εξήρε παράλληλα την πρωτοβουλία της TRUST η οποία συμβάλλει έμπρακτα στον αγώνα να στεγνώσει το αίμα στην άσφαλτο.

Το παρόν του στη Λευκωσία έδωσε και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ο οποίος από πλευράς του υπερθεμάτισε την τοποθέτηση του Υπουργού Μεταφορών, και όπως ο κύριος Βαφειάδης έτσι και ο κύριος Μαρίνος Μουσιούττας δήλωσε ότι η Επιτροπή είναι στη διάθεση της TRUST για την επίτευξη του κοινού στόχου που δεν είναι άλλος από του να σωθούν ζωές που χάνονται τόσο άδικα στην άσφαλτο.

Εκπροσωπώντας το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας, ο κύριος Αλέξης Δημητρίου, πρεσβευτής οδικής ασφάλειας τόνισε με τον πιο εμφαντικό τρόπο το πόσο σημαντικό εργαλείο στα χέρια του κάθε οδηγού, αλλά και επιβαίνοντα σε όχημα είναι η ατομική συσκευή αλκοτέστ που διαθέτει σ’ ετήσια βάση η TRUST, ώστε να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Ευχαρίστησε την TRUST για την πρωτοποριακή πρωτοβουλία που ανέλαβε και κάλεσε όλους να την αγκαλιάσουν και να την αξιοποιήσουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Και ο Μιχάλης Παυλίδης, ένας εκ των συνιδρυτών της ΜΚΟ «Υπάρχω» για άτομα με αναπηρίες, επίσης πρεσβευτής οδικής ασφάλειας του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας βρέθηκε στο πλευρό της TRUST, στη Λεμεσό, ενημερώνοντας το κοινό για τις συνέπειες τροχαίων συγκρούσεων.

Εκ μέρους της TRUST, ο CEO της Εταιρείας κύριος Χρίστος Χριστοδούλου, ευχαρίστησε όλους τους θεσμούς που συντάχθηκαν στις προσπάθειες γι΄ ανάπτυξη οδικής συνείδησης και δημιουργίας μια νέας οδικής κουλτούρας στο πλαίσιο της οποίας υιοθετείται μια συνήθεια που πραγματικά σώζει ζωές, ενώ παράλληλα δεσμεύθηκε ότι η TRUST όχι μόνο δεν προτίθεται να σταματήσει τις προσπάθειές της αλλά θα τις εντείνει προς όφελος της κοινωνίας.

Η 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ πραγματοποιήθηκε και χάρη στην ευγενική συμβολή των Δήμων Λευκωσίας, Λάρνακας, Πάφου και Παραλιμνίου, αλλά και της Αρχής Λιμένων Κύπρου οι οποίοι παραχώρησαν σημεία εντός της δικαιοδοσίας τους (οδός Ερμού στη Λευκωσία, Παλιό Λιμάνι στη Λεμεσό, πεζόδρομος Μακένζι στη Λάρνακα, Λιμανάκι Πάφου και Λεωφόρος Πρωταρά στο Παραλίμνι) για το στήσιμο των σημείων ενημέρωσης και διάθεσης.

Μέσα από την πρωτοβουλία «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα» η TRUST Insurance Cyprus στοχεύει στην ενίσχυση των προσπαθειών για ανάπτυξη οδικής συνείδησης και κουλτούρας, προάγοντας τον αυτοέλεγχο ως πράξη ευθύνης που σώζει ζωές.

Όραμα της Εταιρείας είναι σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, κάθε όχημα να διαθέτει μια ατομική συσκευή αλκοτέστ, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεση του οδηγού ανά πάσα στιγμή. Η συσκευή επιτρέπει στους οδηγούς να αποδείξουν, ότι μπορούν να πιάσουν τιμόνι με ασφάλεια για τους ίδιους, τους συνεπιβάτες, αλλά και τους γύρω τους.

The devices in questions are of latest technology with all necessary certificates, reusable and have multiple reusable mouthpieces so everyone can have the chance to incorporate it in their driving routine, just like the seatbelt and the helmet.

Η TRUST Insurance Cyprus θα συνεχίσει τη διάθεση ατομικών συσκευών σε ετήσια βάση, ενώ θα ενημερώνει το κοινό για τις όποιες ενδιάμεσες δράσεις από τα εταιρικά μέσα κοινωνικής δικτύωσής.

Share via:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Read more

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Read more

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Read more
en_GBEnglish

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance