Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της Εταιρείας κύριος Χρίστος Χριστοδούλου.

Μιλώντας στον Παναγιώτη Σοφοκλέους, ο κύριος Χριστοδούλου σημείωσε ότι το “μυστικό” της TRUST είναι ότι δημιουργεί αξία σε όλους τους stakeholders. Αξία για τον πελάτη. Αξία στον ασφαλιστή. Αξία στον εργοδοτούμενο.

Ο κύριος Χριστοδούλου, τόνισε για ακόμα μια φορά ότι η TRUST είναι η Εταιρεία του Ασφαλιστή ξεκαθαρίζοντας ότι ανεξαρτήτως της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης και των δυνατοτητων στο διαδίκτυο, ο Ασφαλιστής παραμένει και θα συνεχίσει να είναι ο καλύτερος πάροχος άριστης εξυπηρέτησης. Γι’ αυτό και οραματίζεται τη δημιουργία 200 online “ασφαλιστικών εταιρειών” για τα μέλη του δικτύου της.

Ο CEO της TRUST τοποθετήθηκε και επί άλλων σημαντικών ζητημάτων όπως την πιθανότητα επέκτασης στον κλάδο ζωής, εξαγορές, και την αξιοποίηση ταλέντων. Δείτε τη συνέντευξη πιο κάτω.

Share via:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Read more

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Read more

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Read more
en_GBEnglish

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance