Αναγνώριση διαχρονικής προσφοράς της TRUST στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Η Trust είναι εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και στην ανθρωπιά. Συνώνυμο της κοινωνικής προσφοράς.

 

Διαχρονικός υποστηρικτής (και) του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, δήλωσε γι’ ακόμα μια φορά παρούσα στο κάλεσμα για στήριξη του θεσμού ο οποίος στα 25 χρόνια δράσης του κατάφερε να χαρίσει «δώρο ζωής» σε  650 ασθενείς με λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθειες, σε 33 χώρες, σε 5 Ηπείρους ανεξαρτήτως θρησκείας, χρώματος, κοινωνικής τάξης, αλλά και να έχει  το  μεγαλύτερο κατά αναλογία  πληθυσμού Αρχείο Μυελού των Οστών στον κόσμο με πέραν των 180000  εθελοντών  δοτών Τουρκοκυπρίων και  Ελληνοκυπρίων.

 

Στο πλαίσιο μιας συγκινητικής εκδήλωσης, την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, η Διοίκηση του Καραϊσκάκειου, δεξιώθηκε στους κήπους Ιδρύματος ισάριθμους των ετών ύπαρξής του σημαίνοντες χορηγούς, συμπαραστάτες του θεάρεστου και κοινωφελούς έργου του Κ.Ι.

 

Ανάμεσά τους και η Trust Insurance Cyprus.

 

Παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, οικονομικών αιμοδοτών, εθελοντών, ληπτών μυελού οστών, εξεχουσών προσωπικοτήτων της πολιτειακής, πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, το ευχαριστήριο φιλοτέχνημα, ένδειξη ευγνωμοσύνης για την διαχρονική προσφορά της Εταιρείας, παρέλαβαν εκ μέρους της Trust, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Εταιρείας, κύριος Χρίστος Χριστοδούλου και ο αντιπρόεδρος του ΔΣ κύριος Kamel AbuNahl.

 

Μια βραδιά φορτισμένη συναισθηματικά μεν, αλλά με την αγάπη για τον συνάνθρωπο να πλανάται διάχυτη στον αέρα.

Και με μια υπόσχεση στα χείλη της Trust: ότι θα παραμείνει συνοδοιπόρος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος όσο αυτό συνεχίζει να πορεύεται μαζί, και ν΄ αγωνίζεται γι΄ αυτούς που αιματολογικές κακοήθειες τους χτύπησαν την πόρτα.

Κοινοποίηση σε:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Περισσότερα »

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Περισσότερα »

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »
elGreek

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance