Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd. αποτελείται από μια ομάδα εξεχουσών και καταξιωμένων επειχειρηματικών προσωπικοτήτων

Κρις Γεωργιάδης

Πρόεδρος Δ.Σ
Ο Κρις Γεωργιάδης είναι ένας διακεκριμένος δικηγόρος και συνέταιρος του Δικηγορικού Γραφείου Χρύση Δημητριάδη κ Συνεταίροι με εξειδίκευση σε θέματα εταιρικού δικαίου. Είναι Νομικός Σύμβουλος και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Κυπριακών και Ξένων Δημόσιων Εταιρειών όπως και πολλών Ιδιωτικών Εταιρειών.

Kamel Abunahl

Αντιπρόεδρος
O Kamel Abunahl έχει στο ενεργητικό του 15 χρόνια εμπειρίας στην ασφαλιστική βιομηχανία συμπεριλαμβανομένης μια περιόδου απόσπασης στο Συνδικάτο των Lloyds στο Λονδίνο.

Mehran Eftekhar

Μέλος Δ.Σ
Ο Mehran Eftekhar είναι μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW). Μετρά πέραν των 40 χρόνων εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα χρηματοδότησης και εταιρικών θεμάτων. Υπηρετεί ως ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε μια σειρά από εγκεκριμένες εταιρείες. Επιπλέον, είναι ο Head of Corporate Services του Ομίλου Nest.

Κίκης Καζαμίας

Μέλος Δ.Σ
Ο Κίκης Καζαμίας διετέλεσε γενικός εκτελεστικός διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού και δέκα χρόνια μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού. Παράλληλα έχει εκπροσωπήσει την κυπριακή Βουλή σε πολλές διεθνείς συναντήσεις στο εξωτερικό. Ο Κίκης Καζαμίας την περίοδο 2004 – 2010 εκπροσωπώντας την Κύπρο, διετέλεσε μέλος του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Λουξεμβούργο. Η συνεισφορά του στην κυπριακή οικονομία έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο αφού διετέλεσε Υπουργός Οικονομικών.

Ανδρέας Κωνσταντινίδης

Μέλος Δ.Σ
Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης είναι κάτοχος πτυχίου BA Honors στα Οικονομικά και Μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία. Στο πλαίσιο της καριέρας του, ως Assurance Partner στην PwC Cyprus, διαχειρίστηκε ένα μεγάλο πορτοφόλιο πελατών ελέγχου δημοσίων και μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών. Έχει επίσης εκτεταμένη εμπειρία ελέγχου διεθνών οντοτήτων και εταιρικών ενοποιήσεων. Είχε ουσιαστική ενασχόληση με Ευρωπαϊκές και Ανατολικές Αγορές. Πέραν του ότι είναι συνιδρυτής της Avantium Corporate Services Ltd, υπηρετεί ως μέλος Δ.Σ αριθμού Οργανισμών και Εταιρειών.

Μάριος Χατζηγιαννάκης

Μέλος Δ.Σ
Ο Μάριος Χατζηγιαννάκης είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Renaissance Securities (Cyprus) Limited η οποία είναι θυγατρική της επενδυτικού και χρηματοοικονομικού οργανισμού Renaissance Capital. Ο Μάριος ήταν ο ιδρυτικός συνεταίρος της Egnatia Financial Services (Cyprus) Ltd, μίας από τις τρείς κορυφαίες εγχώριες επιχειρήσεις παροχής επενδυτικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Κατά την περίοδο 2016-2018 εργάστηκε στην Playtech Plc, εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Λονδίνου, ως διευθύνων σύμβουλος του βραχίονα επενδυτικών υπηρεσιών. Ο Μάριος είναι κάτοχος πτυχίου BA (Hons) in Industrial Economics and Accounting από το Πανεπιστήμιο του Nottingham στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι Ορκωτός Λογιστής και εργάστηκε στην Coopers & Lybrand UK για αρκετά έτη. Έχει συμμετάσχει σε εθνικό επίπεδο στην εφαρμογή, αρχικά της Ευρωπαϊκής οδηγίας για επενδυτικές υπηρεσίες, και στη συνέχεια των Ευρωπαϊκών Οδηγιών MiFID I και MiFID II, και στη μεταφορά τους στην εθνική νομοθεσία της Κύπρου. Είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ταμείου Αποζημίωσης Επενδυτών για πελάτες των Κυπριακών Εταιρειών Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, Προέδρος της ΕΠΕΥ Trade Capital Markets Limited καθώς επίσης και μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hellas Sat Limited.

Χρίστος Χριστοδούλου

Εκτελεστικός Διευθυντής- Μέλος
Ο κ. Χρίστος Χριστοδούλου είναι κάτοχος HND, BSc και MS στον κλάδο Μηχανολογίας. Είναι Chartered Director από το UK Institute of Directors και έχει εκτεταμένη πείρα στην Εταιρική Διακυβέρνηση και στον στη Διοίκηση. Υπηρετεί την Ασφαλιστική Βιομηχανία εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια, τόσο στον Γενικό Κλάδο όσο και στον Κλάδο Ασφάλισης Ζωής, από διάφορες διοικητικές θέσεις. Υπό την Διοίκησή του, από το 2009, η Εταιρεία διείσδυσε στην Ασφαλιστική Αγορά της Κύπρου, και εδραιώθηκε ως ηγέτιδα στο χώρο. Οι στρατηγικές που υιοθετήθηκαν, οι οποίες εστιάζονται στην καινοτομία και την βέλτιστη εμπειρία του πελάτη, αποδείχθηκαν αποτελεσματικές καθώς είχαν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του μεγάλου χαρτοφυλακίου πιστών πελατών και συνεργατών, το οποίο με τη σειρά του οδήγησε σ’ επικερδείς εργασίες. Το 2016, του απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο “Manager Of The Year” στα ετήσια IN Business Awards. Υπό τη διοίκησή του, τo 2017 η Trust Insurance Cyprus λαμβάνει την παγκόσμια διάκριση “Platinum Employer of the Year” από το διεθνή οργανισμό Investors in People of the London International Office. Μια διάκριση με ιδιαίτερη βαρύτητα αφού η Trust είναι η πρώτη Κυπριακή εταιρεία που τιμάται με το εν λόγω βραβείο. Η εταιρεία επαναβεβαιώνεται ως Platinum Employer το 2020. Ο κ.Χριστοδούλου, είναι μέρος του Δ.Σ του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ), του Ταμείου Ασφαλιστών Μηχανοκινήτων Οχημάτων και του World Trade Center (Cyprus) Ltd.
elGreek