Οι κορυφαίοι στην κορυφή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 βραδιά βραβεύσεων από την Trust Insurance Cyprus.


Η εκδήλωση υπό τον τίτλο «Οι Κορυφαίοι Στην Κορυφή» φιλοξενήθηκε στο La Caleta στον 10ο όροφο του εμβληματικού The Icon στη Λεμεσό. Ένας χώρος πλήρης συμβολισμών και αναλογιών για την Εταιρεία.


Παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων η Trust απένειμε βραβεία σε μέλη του προσωπικού αλλά και σε συνεργάτες του Δικτύου της που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους την χρονιά που μας πέρασε.

 

Ο πρώτος εκτελεστικός Δ/ντης της Εταιρείας αναλύοντας το σλόγκαν της βραδιάς «Μαζί Μεγαλώνουμε – Μαζί Πετυχαίνουμε – Μαζί Εξελισσόμαστε» τόνισε ότι όλοι μαζί – Εταιρεία και Δίκτυο, δημιουργήσαμε μια Εταιρεία των €42 εκατ. με σύνθεση χαρτοφυλακίου 50%-50%, κερδοφορία και συστήματα και διαδικασίες που να φαίνεται και να είναι το «επαγγελματικό σπίτι των Ασφαλιστικών Πρακτόρων και των στελεχών καριέρας». Υπογράμμισε ακόμα ότι η Trust δημιούργησε την τεχνολογική υποδομή για να υποστηρίξει τον Ασφαλιστή της νέας εποχής, σε online περιβάλλον.

Η τεχνολογική και προϊοντική υπεροχή, καθώς και η υπεροχή στην εξυπηρέτηση είναι οι τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους η Εταιρεία θα στηρίξει την περαιτέρω ανάπτυξή της σημείωσε.

 

Εκ μέρους του Δ.Σ της Trust, ο κύριος Κίκης Καζαμίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους συμβάλλοντες στην επιτυχία, ασφαλιστικούς πράκτορες και προσωπικό, για την πιστή και επιτυχή υλοποίηση του του στρατηγικού πλάνου της Εταιρείας.

 

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος της μετοχικής εταιρείας της Trust, Nest Investment Holdings, υπογράμμισε την ετοιμότητά του να στηρίξει την ανάπτυξη της Trust Insurance Cyprus ώστε να πετύχει την κατάκτηση ακόμα υψηλότερων κορυφών.

 

Στο πλαίσιο της βραδιάς απονεμήθηκαν συνολικά 35 Βραβεία για τις κατηγορίες:
• ΕΠΙΚΕΡΔΟΤΗΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ 2021
• ΑΥΞΗΣΗ ΛΟΙΠΩΝ ΚΛΑΔΩΝ 2021
• ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ 2021
• ΑΥΞΗΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ 2021
• GOLD CLUB 2021
• PLATINUM CLUB 2021
• DIAMOND CLUB 2021


Απονεμήθηκε επιπλέον Ειδικό Βραβείο Συνολικής Συνεισφοράς στην Εταιρεία.

 

Βραβεία απονεμήθηκαν σε άλλους 80 συνεργάτες και αφορούσαν τις κατηγορίες:
• Ανάπτυξης Χαρτοφυλακίου
• Διαχρονικής Συνεργασίας
• Εξαίρετης Συνεργασίας και
• Συνεισφοράς στην Επιτυχία


Βραβεία απονεμήθηκαν και σε μέλη του προσωπικού στη βάση κριτηρίων αποτελεσματικότητας στη εργασία, στα χρόνια υπηρεσίας και στην αφοσίωση, αλλά και στην ανάπτυξη του ατόμου ως επαγγελματία.

 

Το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς ανέλαβε το κουαρτέτο ηλεκτρονικών εγχόρδων από την Ελλάδα, Fortissimo.

 

https://www.youtube.com/watch?v=7xPr1u7C_fI

Share via:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Read more

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Read more

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Read more
en_GBEnglish

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance