Μετά την καραντίνα, τι; Η… ασφαλής “μετα-κανονικότητα”

H άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημίας είναι πλέον γεγονός και επιχειρήσεις βάζουν το κλειδί να ξεκινήσουν την οικονομία! Μετά παρατεταμένο κατ’ οίκον περιορισμό, καλούμαστε ν’ ανοίξουμε την πόρτα του σπιτιού μας και να επιστρέψουμε στις δουλειές μας, ώστε να επιστρέψει και η ζωή μας στην … κανονικότητα!

Σε ποια κανονικότητα θα επιστρέψουμε, όμως; Πως θα είναι οι πρώτες  μετά καραντίνας  ημέρες; Μουδιασμένες; Απελευθερωτικές;

Μεγάλος παράγοντας σίγουρα είναι η αίσθηση ασφάλειας ή έλλειψη αυτής.

Ο κόσμος όπως τον ξέραμε τελείωσε, και πλέον καλούμαστε να συστηθούμε με μια νέα «μετά-κανονικότητα» στην οποία δεν πρέπει να παρεισφρήσει ο φόβος.

Στο κάτω-κάτω το αύριο όσο τρομακτικό και αν φαντάζει, τόσο όμορφο μπορεί να είναι! Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν μπορούσαμε να το προβλέψουμε. Γι΄ αυτό προετοιμαζόμασταν για την έλευσή του.

Σύμμαχος στην προετοιμασία για το όποιο δυσάρεστο απρόοπτο, ανέκαθεν ήταν και παραμένει ο ασφαλιστικός σας πράκτορας. Ένας δικός μας άνθρωπος, ο οποίος με τεχνογνωσία, εμπειρία και ατόφιο ενδιαφέρον για εμάς, την οικογένεια, την περιουσία, την επιχείρησή μας, μας κατευθύνει πάντα στην καλύτερη δυνατή λύση για τις δικές μας εξατομικευμένες ανάγκες. Ο σωστός ασφαλιστικός σύμβουλος είναι αυτός ο οποίος διασφαλίζει για ΄μας το αύριο, ώστε να μπορούμε όχι μόνο να υπάρχουμε στο σήμερα, αλλά και να το ζούμε.

Ο εγκλεισμός στο σπίτι, ο περιορισμός ακόμα κι αν είναι εκούσιος και η διακοπή από την εργασία, πιθανόν να μας στέρησε αυτό το αίσθημα, και να μας έφερε αντιμέτωπους με νέα δεδομένα που ίσως να δημιούργησαν αισθήματα ανασφάλειας, οικονομικής αβεβαιότητας ακόμα και την επαύριον της άρσης των μέτρων, και για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Η απάντηση σ’ αυτό το δικαιολογημένο ίσως άγχος είναι η «θετική ψυχολογία», η οποία δεν είναι μια αφηρημένη έννοια.

Υπάρχουν πράγματα στην καθημερινότητά μας, που μπορούν να μας δώσουν έστω και για 5 λεπτά με χαρά, γαλήνη, ευγνωμοσύνη, γέλιο, ενδιαφέρον, περιέργεια, αγάπη. Ας εκμεταλλευτούμε αυτές τις καταστάσεις, γιατί έρευνες της τελευταίας 20ετίας μας έχουν δείξει ότι όταν βιώνουμε τέτοια θετικά συναισθήματα έστω και για 5 λεπτά –το να πιούμε τον καφέ με ησυχία και ηρεμία πραγματικά απολαμβάνοντάς τον, το να καθίσουμε για μερικές στιγμές «άπραγοι» για να καθαρίσει το, το ν΄ ακούσουμε απρόσκοπτα ένα ολόκληρο τραγούδι, κοκ- ξεκινάει μια ολόκληρη διαδικασία βιολογική, με νευροδιαβιβαστές και ορμόνες, η οποία μας θωρακίζει, μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής.

Χρειάζονται λοιπόν μόνο 5 λεπτά για να επαναπροσδιορίσουμε τον τόνο της κάθε μέρας μας. Για τ΄ άλλα δεν χρειάζεται άγχος. Ο ασφαλιστικός σας πράκτορας, και η Trust θα είναι δίπλα μας ό,τι και αν προκύψει ώστε η «μετα-κανονικότητά» μας να είναι τόσο όμορφη όσο εμείς θέλουμε.

 

Κοινοποίηση σε:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Περισσότερα »

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Περισσότερα »

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »
elGreek

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance