ΕΣΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ!

Η λαϊκή παράδοση θέλει την Τρίτη και 13 να είναι η πιο γρουσούζικη μέρα του χρόνου, πολύ δε περισσότερο όταν αυτή έρχεται σε δίσεκτο έτος. Όλα τα ΄χει το 2020! Και κανείς δεν τολμά να ρωτήσει «τί άλλο φέτος;» για να μην προκαλέσει την τύχη ή την ατυχία του.

Η δεκαετία ξεκίνησε με την αποτέφρωση τεράστιων εκτάσεων στην Αυστραλία. Φτάσαμε στο παρά πέντε ενός νέου πολέμου στον Κόλπο. Καταποντισμός διεθνών χρηματιστηρίων, αναβολή Ολυμπιακών Αγώνων και άλλων διεθνών αθλητικών-και όχι μόνο, διοργανώσεων, φονική έκρηξη στο Λίβανο, Covid-Sars2…

Νομίζω η χρονιά κερδίζει επάξια μια θέση, ίσως και την πρωτιά, στα SOS των βιβλίων ιστορίας. Στις μαύρες σελίδες…

Βέβαια, το πόσο θ΄ αφήσει ο καθένας να μαυρίσει η ψυχή του με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι επιλογή. Η αισιοδοξία είναι επιλογή. Όπως και η προετοιμασία για ό,τι επιφυλάσσει το μέλλον, σε κάθε επίπεδο.

 Η ευκαιρία για προφύλαξη από τον κίνδυνο είναι εκεί, εναπόκειται στον κάθε ένα όμως για αν την αρπάξει.

Στην Trust, βρίσκεις ασφαλιστικά προγράμματα για κάθε ανάγκη, έχεις τη δυνατότητα αναβάθμισης σε κάλυψη κατά παντός κινδύνου, είμαστε δίπλα σου πριν το κακό, για να μην μας χρειαστείς.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για ό,τι σε ενδιαφέρει ή σε απασχολεί από τον Ασφαλιστικό σου Σύμβουλο, και χτίστε μαζί το πακέτο που απαντά σε κάθε ασφαλιστική σου ανάγκη.

Καν΄ το για ‘σένα, και την οικογένειά σου. Καν’ το σήμερα, και σπάσε τη γκαντεμιά. Μην κάθεσαι σαν μαύρη γάτα. Πάρε την «τύχη» σου στα χέρια σου. Εσύ την καθορίζεις. Σήμερα και κάθε μέρα.

Τρίτη και 13; Για να μην σε νοιάζει… έλα στην Trust!

Θες το καλύτερο; Ψάξε το… Σε περιμένουμε!

Κοινοποίηση σε:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Αναγνώριση διαχρονικής προσφοράς της TRUST στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Η Trust είναι εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και στην ανθρωπιά. Συνώνυμο της κοινωνικής προσφοράς.   Διαχρονικός υποστηρικτής (και) του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, δήλωσε γι’ ακόμα μια

Περισσότερα »
elGreek