ΕΣΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ!

Η λαϊκή παράδοση θέλει την Τρίτη και 13 να είναι η πιο γρουσούζικη μέρα του χρόνου, πολύ δε περισσότερο όταν αυτή έρχεται σε δίσεκτο έτος. Όλα τα ΄χει το 2020! Και κανείς δεν τολμά να ρωτήσει «τί άλλο φέτος;» για να μην προκαλέσει την τύχη ή την ατυχία του.

Η δεκαετία ξεκίνησε με την αποτέφρωση τεράστιων εκτάσεων στην Αυστραλία. Φτάσαμε στο παρά πέντε ενός νέου πολέμου στον Κόλπο. Καταποντισμός διεθνών χρηματιστηρίων, αναβολή Ολυμπιακών Αγώνων και άλλων διεθνών αθλητικών-και όχι μόνο, διοργανώσεων, φονική έκρηξη στο Λίβανο, Covid-Sars2…

Νομίζω η χρονιά κερδίζει επάξια μια θέση, ίσως και την πρωτιά, στα SOS των βιβλίων ιστορίας. Στις μαύρες σελίδες…

Βέβαια, το πόσο θ΄ αφήσει ο καθένας να μαυρίσει η ψυχή του με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι επιλογή. Η αισιοδοξία είναι επιλογή. Όπως και η προετοιμασία για ό,τι επιφυλάσσει το μέλλον, σε κάθε επίπεδο.

 Η ευκαιρία για προφύλαξη από τον κίνδυνο είναι εκεί, εναπόκειται στον κάθε ένα όμως για αν την αρπάξει.

Στην Trust, βρίσκεις ασφαλιστικά προγράμματα για κάθε ανάγκη, έχεις τη δυνατότητα αναβάθμισης σε κάλυψη κατά παντός κινδύνου, είμαστε δίπλα σου πριν το κακό, για να μην μας χρειαστείς.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για ό,τι σε ενδιαφέρει ή σε απασχολεί από τον Ασφαλιστικό σου Σύμβουλο, και χτίστε μαζί το πακέτο που απαντά σε κάθε ασφαλιστική σου ανάγκη.

Καν΄ το για ‘σένα, και την οικογένειά σου. Καν’ το σήμερα, και σπάσε τη γκαντεμιά. Μην κάθεσαι σαν μαύρη γάτα. Πάρε την «τύχη» σου στα χέρια σου. Εσύ την καθορίζεις. Σήμερα και κάθε μέρα.

Τρίτη και 13; Για να μην σε νοιάζει… έλα στην Trust!

Θες το καλύτερο; Ψάξε το… Σε περιμένουμε!

Κοινοποίηση σε:

Οι κορυφαίοι στην κορυφή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 βραδιά βραβεύσεων από την Trust Insurance Cyprus.
Η εκδήλωση υπό τον τίτλο «Οι Κορυφαίοι Στην Κορυφή» φιλοξενήθηκε στο La Caleta στον 10ο όροφο του εμβληματικού The Icon στη Λεμεσό. Ένας χώρος πλήρης συμβολισμών και αναλογιών για την Εταιρεία.

Περισσότερα »

In Women We Trust

Η Trust Insurance Cyprus, ως τετράκις πιστοποιημένο πρότυπο εργοδότη (2014 Standard, 2017 Platinum, 2017 Platinum Award, 2020 Platinum) έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αποτελεί αξιοκρατικό οργανισμό

Περισσότερα »

Πληρωμές μέσω διαδικτύου
Εύκολα και Γρήγορα

Trust Cyprus Insurance © 2020  –  Πολιτική Απορρήτου 

Σχεδιασμός : LightBlack

elGreek