ΕΣΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ!

Η λαϊκή παράδοση θέλει την Τρίτη και 13 να είναι η πιο γρουσούζικη μέρα του χρόνου, πολύ δε περισσότερο όταν αυτή έρχεται σε δίσεκτο έτος. Όλα τα ΄χει το 2020! Και κανείς δεν τολμά να ρωτήσει «τί άλλο φέτος;» για να μην προκαλέσει την τύχη ή την ατυχία του.

Η δεκαετία ξεκίνησε με την αποτέφρωση τεράστιων εκτάσεων στην Αυστραλία. Φτάσαμε στο παρά πέντε ενός νέου πολέμου στον Κόλπο. Καταποντισμός διεθνών χρηματιστηρίων, αναβολή Ολυμπιακών Αγώνων και άλλων διεθνών αθλητικών-και όχι μόνο, διοργανώσεων, φονική έκρηξη στο Λίβανο, Covid-Sars2…

Νομίζω η χρονιά κερδίζει επάξια μια θέση, ίσως και την πρωτιά, στα SOS των βιβλίων ιστορίας. Στις μαύρες σελίδες…

Βέβαια, το πόσο θ΄ αφήσει ο καθένας να μαυρίσει η ψυχή του με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι επιλογή. Η αισιοδοξία είναι επιλογή. Όπως και η προετοιμασία για ό,τι επιφυλάσσει το μέλλον, σε κάθε επίπεδο.

 Η ευκαιρία για προφύλαξη από τον κίνδυνο είναι εκεί, εναπόκειται στον κάθε ένα όμως για αν την αρπάξει.

Στην Trust, βρίσκεις ασφαλιστικά προγράμματα για κάθε ανάγκη, έχεις τη δυνατότητα αναβάθμισης σε κάλυψη κατά παντός κινδύνου, είμαστε δίπλα σου πριν το κακό, για να μην μας χρειαστείς.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για ό,τι σε ενδιαφέρει ή σε απασχολεί από τον Ασφαλιστικό σου Σύμβουλο, και χτίστε μαζί το πακέτο που απαντά σε κάθε ασφαλιστική σου ανάγκη.

Καν΄ το για ‘σένα, και την οικογένειά σου. Καν’ το σήμερα, και σπάσε τη γκαντεμιά. Μην κάθεσαι σαν μαύρη γάτα. Πάρε την «τύχη» σου στα χέρια σου. Εσύ την καθορίζεις. Σήμερα και κάθε μέρα.

Τρίτη και 13; Για να μην σε νοιάζει… έλα στην Trust!

Θες το καλύτερο; Ψάξε το… Σε περιμένουμε!

Κοινοποίηση σε:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Περισσότερα »

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Περισσότερα »

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »
elGreek

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance