Η TRUST Insurance Cyprus στο 2ο Cyber Security Conference

 

Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber Risk Insurance η TRUST Ασφαλιστική.
Η Customer Relations Manager της Εταιρείας, κυρία Φλώρα Σταύρου ανέπτυξε και εξήγησε αναλυτικά στους σύνεδρους την αναγκαιότητα ενσωμάτωσης στις υπηρεσίες που παρέχουν είτε ως μέλη επιχειρηματικών οργανισμών είτε ως ανεξάρτητοι πάροχοι.
Όλοι συμφωνούν ότι οι κυβερνοεπιθέσεις οποιασδήποτε μορφής είναι θέμα χρόνου να προκύψουν, και ότι κανένα λογισμικό, και καμία δικλείδα ασφαλείας δεν μπορεί να εγγυηθεί απόλυτη προστασία.
Ακριβώς αυτό το κενό είναι που γεμίζει το Cyber Risk Insurance της TRUST. Δίνει την απάντηση στον επαγγελματία και την επιχείρησή του στο ερώτημα τι γίνεται τη στιγμή που το ΑΝ γίνεται ΟΤΑΝ.
Παρακολουθείστε την παρουσίαση στο βίντεο πιο κάτω και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστή σας ή με την Εταιρεία για να μάθετε περισσότερα.

Κοινοποίηση σε:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Περισσότερα »

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Περισσότερα »

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »
elGreek

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance