Η TRUST Insurance Cyprus στο 2ο Cyber Security Conference

 

Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber Risk Insurance η TRUST Ασφαλιστική.
Η Customer Relations Manager της Εταιρείας, κυρία Φλώρα Σταύρου ανέπτυξε και εξήγησε αναλυτικά στους σύνεδρους την αναγκαιότητα ενσωμάτωσης στις υπηρεσίες που παρέχουν είτε ως μέλη επιχειρηματικών οργανισμών είτε ως ανεξάρτητοι πάροχοι.
Όλοι συμφωνούν ότι οι κυβερνοεπιθέσεις οποιασδήποτε μορφής είναι θέμα χρόνου να προκύψουν, και ότι κανένα λογισμικό, και καμία δικλείδα ασφαλείας δεν μπορεί να εγγυηθεί απόλυτη προστασία.
Ακριβώς αυτό το κενό είναι που γεμίζει το Cyber Risk Insurance της TRUST. Δίνει την απάντηση στον επαγγελματία και την επιχείρησή του στο ερώτημα τι γίνεται τη στιγμή που το ΑΝ γίνεται ΟΤΑΝ.
Παρακολουθείστε την παρουσίαση στο βίντεο πιο κάτω και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστή σας ή με την Εταιρεία για να μάθετε περισσότερα.

Κοινοποίηση σε:

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Περισσότερα »
elGreek