Search
Close this search box.

EMPLOYER OF THE YEAR 2023 | PLATINUM
by Investors In People

Από το 1991 το Investors in People έχει δημιουργήσει το διεθνές πρότυπο για την καλύτερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, που ορίζει τι χρειάζεται για να ηγείται, να υποστηρίζει και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά  τους ανθρώπους για να επιτυγχάνουν εξαίρετα αποτελέσματα.

Το Investors in People έχει εδραιώσει την παρουσία του σε 66 χώρες και εφαρμόζεται σε περισσότερους από 11 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, εξασφαλίζοντάς και βοηθώντας τους να διαφοροποιηθούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, μέσω του Ανθρώπινου Δυναμικού τους.

Η Εταιρεία μας το 2013 πιστοποιήθηκε από το Investors in People για πρώτη φορά με την διάκριση Certified Standard και το 2017 κατάφερε να πιστοποιηθεί με την ανώτερη διάκριση Platinum το οποίο αποτέλεσε και Παγκύπρια Πρωτιά. Την ίδια χρονιά η Trust καταλαμβάνει την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλους τους πιστοποιημένους Platinum Employers παγκοσμίως, κατακτώντας τον διεθνή τίτλο Platinum Employer Of The Year.

Το Platinum είναι το υψηλότερο επίπεδο διάκρισης από τα τέσσερα  που μπορεί να λάβει ένας οργανισμός (Standard, Silver, Gold, Platinum) και μόνο το 2% των πιστοποιημένων οργανισμών παγκοσμίως το έχει εξασφαλίσει.

Στη κατηγορία Platinum, κατατάσσονται όσοι οργανισμοί έχουν αξιόπιστες διαδικασίες τις οποίες τηρούν. Οργανισμοί οι οποίοι είναι αποδεδειγμένα αξιοκρατικοί, που διατηρούν τον πήχη ψηλά και οι οποίοι ηγούνται δια του παραδείγματος επιδεικνύοντας πάθος στην εξυπηρέτηση του πελάτη και του συνεργάτη

Παράλληλα αποδεικνύουν μέσα από τις συμπεριφορές και τις πρακτικές τους ότι δημιουργούν επαγγελματίες ανάμεσα στο προσωπικό τους που να μπορούν να αποτελεσματικοί, παραγωγικοί και να ξεπερνούν τις προσδοκίες του πελάτη.

Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει τις βέλτιστες πρακτικές Διεύθυνσης της Εταιρείας μας αλλά και τη δέσμευση του προσωπικού μας του οποίου κύριο μέλημα είναι η άριστη εξυπηρέτηση και η απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών.

To 2020 κατάφερε να επαναπιστοποιηθεί με το Platinum Award με ακόμα υψηλότερους δείκτες και το 2023 κατέκτησε το Platinum για 3η φορά, ξεπερνώντας γι’ ακόμα μια φορά εαυτόν με γενική βαθμολογία η οποία την τοποθετεί στην 1η θέση διεθνώς, ανάμεσα σε όλους τους οργανισμούς στον τομέα Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών δραστηριοτήτων.

https://www.youtube.com/watch?v=DYToNuph1OM

Η Trust Insurance Cyprus στις 14 Νοεμβρίου 2023 γίνεται (ξανά) η μόνη Εταιρεία στην Κύπρο που κατακτά για 2η φορά το διεθνές βραβείο Employer of the Year στην κατηγορία platinum, θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον τόπο μας στην παγκόσμια κλίμακα επιτυχημένων οργανισμών.

Μια Εταιρεία για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται το προσωπικό της να έχει τον ίδιο προσανατολισμό και να είναι ευθυγραμμισμένο με τις αξίες της.

Η Trust πέτυχε να εδραιωθεί στα ψηλότερα δώματα της ασφαλιστικής αγοράς και να αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες και τους πελάτες της μέσα από τα αποτελέσματα της, την εμπιστοσύνη και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.  Ως ηγέτιδα στην κυπριακή ασφαλιστική βιομηχανία αναγνωρίζει, σέβεται και αναπτύσσει όχι απλά τον πελατοκεντρικό, αλλά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα που είναι βαθιά ριζωμένος στο DNA της.

Η Trust Insurance είναι ο μοναδικός χρηματοοικονομικός οργανισμός στην Κύπρο που κατέχει αυτή την πολύ σημαντική διάκριση. Το γεγονός αυτό αποτελεί και μια ηθική ικανοποίηση και αναγνώριση της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς που γίνεται στο θέμα της διαχείρισης και αποτελεσματικής ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, δημιουργώντας σωστούς, έμπειρους και διαχρονικούς επαγγελματίες μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης και υιοθέτησης καινοτόμων και βέλτιστων πρακτικών.

Με την συνεχή στήριξη του ανθρώπινου μας δυναμικού δημιουργούμε μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, αλληλοσεβασμού και αμοιβαίας δέσμευσης,  με όλους όσους συνεργάζονται με την Εταιρεία  αφού στόχος είναι η δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες.

Η Εταιρεία επιδιώκει να προσφέρει εξαίρετη εξυπηρέτηση που να προσθέτει περαιτέρω αξία στα Ασφαλιστήρια της. Η επιβράβευση αυτή επιβεβαιώνει την υπεροχή των προσπαθειών μας και ότι ο πελάτης της Τrust βρίσκεται στα χέρια των καλύτερων επαγγελματιών με μέτρο σύγκρισης διεθνούς επιπέδου.

Το τρίπτυχο Πελάτης, Προσωπικό και Εταιρεία εναρμονίζονται πλήρως με το όραμα της Trust που είναι “Ηγεσία μέσα από καινοτομία και άριστη εξυπηρέτηση”.

Trust Insurance CEO | Christos Christodoulou

Η εμπιστοσύνη των πελατών δεν είναι δεδομένη. Την κερδίζουμε καθημερινά με το επαγγελματισμό, τη προθυμία και το πελατοκεντρικό μας χαρακτήρα…αυτή είναι η πρόκληση. Αυτό μας κάνει τους καλύτερους!

Χρίστος Χριστοδούλου | Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής
Scroll to Top