Βαδίζοντας στο Δρόμο και της Επενδυτικής Επιτυχίας

Έχοντας εδραιωθεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες ασφαλιστικές εταιρείες στην κυπριακή αγορά, η Trust όχι μόνο συνεχίζει την ανοδική της πορεία αλλά με τη διορατικότητα και τον επαγγελματισμό που τη διακατέχει, προχωρεί με σύνεση μεν αλλά δυναμικά, στην εφαρμογή ενός επενδυτικού πλάνου που δικαιώνει τις επιλογές της.

Επιλογές που δικαιώνουν και την επιλογή πελατών και συνεργατών να εναποθέσουν την εμπιστοσύνη τους στην Trust Insurance.

 

Μάθετε περισσότερα για το επενδυτικό πρόγραμμα της Εταιρείας αλλά και για τη συνεργασία με την Granfeld Wealth Management Ltd, παρακολουθώντας την συνέντευξη που παραχώρησαν η κυρία Μαρία Φυσεντζίδου CFO της Trust Insurance Cyprus, και ο κύριος Ανδρέας Χριστοφίδης Managing Director της Granfeld στην Κωνσταντίνα Ρουσσιά, στην εκπομή Business Hour της Digital Tv . 

 

Δείτε το βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube. 

Κοινοποίηση σε:

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Περισσότερα »

Η TRUST Insurance Cyprus στο 2ο Cyber Security Conference

  Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber

Περισσότερα »
elGreek