Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης Ιατρών/Κλινικών

doctor clinic liability insurance

Λάβετε μια προσφορά ασφάλισης επαγγελματικής ευθύνης ιατρών/κλινικών
Γρήγορα, δωρεάν και εξατομικευμένα

Επαγγελματικής Ευθύνης Ιατρών/Κλινικών

Είστε πάντα στο πλευρό των ασθενών σας. Αλλά κάποιος πρέπει να είναι εκεί και για εσάς όταν το χρειάζεστε. Η Trust έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει τη μέγιστη προστασία σε ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας, είτε είναι συμβεβλημένοι με το ΓεΣΥ είτε όχι. Η ομάδα μας γνωρίζει τη σημασία της προστασίας των επαγγελματιών υγείας από αγωγές για ιατρική αμέλεια ή άλλες ευθύνες και τις συνεπαγόμενες οικονομικές απώλειες. Με το ασφαλιστικό πρόγραμμα της Trust, οι επαγγελματίες υγείας έχουν την κάλυψη που χρειάζονται, ώστε μοναδικό τους μέλημα να είναι η παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους ασθενείς τους.

group_30
insurance for doctors
group_30

Γιατι να επιλέξετε την Trust Για Ασφάλιση Ευθύνης Ιατρών/Κλινικών

Πλήρες ασφαλιστήριο

Προσαρμοσμένη κάλυψη για επαγγελματίες συμβεβλημένους με το ΓεΣΥ και όχι μόνο

Διπλάσια όρια κάλυψης

Διπλάσια Όρια Κάλυψης χωρίς επιπλέον κόστος

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθυνεται σε ολους τους Γιατρούς και τις Κλινικές.

liability insurance for doctors cyprus

Κάλυψη Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Ασφάλισης Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης Γιατρών

Καλύπτει την ευθύνη του Ασφαλισμένου και των εργοδοτούμενων τους από αμελείς πράξεις ή παραλήψεις τους σε σχέση με την επαγγελματική τους ιδιότητα.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι περιλαμβάνει αυτό το είδος ασφάλισης;

Ασφαλίζετε τη Νομική Ευθύνη σας για καταβολή αποζημιώσεων σε πελάτες και άλλα πρόσωπα για απαιτήσεις που σχετίζονται με την αθέτηση επαγγελματικών καθηκόντων σας εξαιτίας αμελούς πράξης ή παράλειψης σας και τα Έξοδα υπεράσπισης που έχουν εγκριθεί από την Εταιρεία.

Υπάρχουν περιορισμοί στην κάλυψη;

Το Αφαιρετέο Ποσό που είναι το ποσό ή ποσοστό το οποίο δεν καλύπτεται και /ή αφαιρείται από το ποσό για κάθε απαίτηση ξεχωριστά.

Πλήρης αναφορά στους περιορισμούς στην κάλυψη υπάρχουν στο Ασφαλιστήριο.

Πότε και πως πληρώνω;

Το ασφάλιστρο καταβάλλεται εξ ολοκλήρου στην Εταιρεία κατά την ημερομηνία έναρξης ισχύος του ασφαλιστηρίου, με επιταγή, μετρητά, έμβασμα, πιστωτική/χρεωστική κάρτα, Direct Debit και Standing Order. Στην περίπτωση που συμφωνείται ότι η πληρωμή του ασφαλίστρου θα γίνεται με δόσεις, το ασφάλιστρο καταβάλλεται σύμφωνα με τις ημερομηνίες που ορίζονται στον πίνακα δόσεων του ασφαλιστηρίου.

Χρειάζονται οι γιατροί ασφάλιση αποζημίωσης;

Είναι σημαντικό για τους γιατρούς να επιλέξουν την ασφάλιση επαγγελματικής αποζημίωσης, καθώς υπάρχει πιθανότητα ένας πελάτης να υποβάλει μήνυση εναντίον τους για αμέλεια ή κακή πρακτική. Αυτός ο τύπος ασφάλισης προσφέρει οικονομική κάλυψη στους ιατρούς έναντι αξιώσεων αποζημίωσης από ασθενείς και σχετικών νομικών εξόδων.

Καλύπτει η ασφάλιση για κακή πρακτική τυχόν νομικές αμοιβές;

Ναι, η ασφάλιση για ιατρικές αμέλειες καλύπτει διάφορα νομικά έξοδα που σχετίζονται με τη νομική υπεράσπιση και τον διακανονισμό σε αγωγές περί αμέλειας. Συγκεκριμένα, μπορεί να περιλαμβάνει αμοιβές δικηγόρων και δικαστικά έξοδα. Αποζημιώνει επίσης τους ασθενείς εάν κριθεί υπεύθυνος ο γιατρός.

Είναι υποχρεωτική η ασφάλιση ιατρών για αμέλεια στην Κύπρο;

Ο Περί Γενικού Συστήματος Υγείας Νόμος καθιστά υποχρεωτική την ασφάλιση των παρόχων υπηρεσιών υγείας.  Οι ιατροί οι οποίοι είναι συμβεβλημένοι με το ΓεΣΥ είναι υποχρεωμένοι να καλύπτονται από ασφαλιστική κάλυψη (Άρθρο 56).  Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας για όλους τους γιατρούς να επιλέξουν την Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης γιατρών προκειμένου να προστατευτούν από αξιώσεις πιθανών ασθενών εναντίον τους. Αυτό το είδος ασφάλισης περιλαμβάνει οικονομική κάλυψη και νομική υποστήριξη σε όλες τις ειδικότητες του ιατρικού κλάδου.

Θα δεχόσουν κάτι λιγότερο από το καλύτερο; Ψάξε το…Σε περιμένουμε!

ή κάλεσε μας τώρα στο +357 22 050 100
group_30
Male office work
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
Road Side Assistance Accident Care

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

Emergency Health Issues

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Emergency Hospitalization Abroad

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας

Πάρε Προσφορά

Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης Ιατρών/Κλινικών