Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης Φαρμακοποιών

pharmacy business liability insurance

Λάβετε μια προσφορά ασφάλισης επαγγελματικής ευθύνης φαρμακοποιών
Γρήγορα, δωρεάν και εξατομικευμένα

Αστική Ευθύνη Φαρμακοποιών

Ως φαρμακοποιός στην Κύπρο, θέλετε να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή περίθαλψη για τους ασθενείς σας. Μια παράμετρος που δεν πρέπει να παραβλέψετε είναι η σωστή ασφάλιση για εσάς ως επαγγελματία και για το φαρμακείο σας. Η Trust προσφέρει ένα προσαρμοσμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα Φαρμακευτικής Ευθύνης έναντι τρίτων για να προστατεύσει φαρμακοποιούς και άλλους επαγγελματίες υγείας από τυχόν παραλείψεις και λάθη σχετικά με τη δουλειά τους, είτε είναι συμβεβλημένοι με το ΓΕΣΥ είτε όχι. Με τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης φαρμακοποιών της Trust, μπορείτε απλώς να επικεντρωθείτε στην υγεία των ασθενών σας. Επικοινωνήστε με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της Trust Insurance σήμερα.

group_30
pharmacist insurance cyprus
group_30

Γιατί να επιλέξετε την Trust για ασφάλεια Φαρμακοποιών

Πλήρες

Προσαρμοσμένη κάλυψη σύμφωνα σε όσους επιθυμούν να παρέχουν υπηρεσίες στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓΕΣΥ)

Διπλάσια όρια κάλυψης

Διπλάσια Όρια Κάλυψης χωρίς επιπλέον κόστος

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε όλους τους Φαρμακοποιούς.

liability insurance for pharmacies cyprus

Καλύψεις

Καλύπτει την ευθύνη του Ασφαλισμένου και των εργοδοτούμενων του από αμελείς πράξεις ή παραλήψεις τους σε σχέση με την επαγγελματική τους ιδιότητα.

Συχνές Ερωτήσεις

Αξίζει να αγοράσω ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης φαρμακοποιού;

Οι φαρμακοποιοί εργάζονται σε ένα περιβάλλον υψηλού κινδύνου, όπου ακόμη και ένα μικρό λάθος μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την υγεία του ασθενούς. Η ασφάλιση επαγγελματικής  ευθύνης είναι ζωτικής σημασίας για τους φαρμακοποιούς, διότι παρέχει προστασία έναντι των οικονομικών κινδύνων που συνδέονται με πιθανές αγωγές ή αξιώσεις εναντίον τους.

Τι καλύπτει συνήθως η ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης φαρμακοποιού;

Η ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης για τους φαρμακοποιούς καλύπτει συνήθως μια σειρά από ενδεχόμενους κινδύνους, όπως η λανθασμένη εκτέλεση συνταγών, πιθανή αλληλεπίδραση φαρμάκων, καθώς και λανθασμένες ή μη επαρκείς συμβουλές προς τους ασθενείς. Η ασφάλιση μπορεί επίσης να παρέχει κάλυψη για έξοδα νομικής υπεράσπισης, διακανονισμούς ή αποφάσεις, και άλλα έξοδα που σχετίζονται με αξιώσεις ή αγωγές. Επικοινωνήστε σήμερα μ’ έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της Trust Insurance για να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Ποιες είναι οι ευθύνες ενός φαρμακείου;

Ένας φαρμακοποιός μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με νομικές ευθύνες. Μερικά παραδείγματα νομικής ευθύνης φαρμακοποιού είναι τα εξής: Χορήγηση λανθασμένων φαρμάκων, παραβίαση ιατρικού απορρήτου, παροχή λανθασμένων συμβουλών σε ασθενείς, κλπ. Αυτές οι ευθύνες μπορούν να οδηγήσουν σε αγωγές και νομικές αξιώσεις. Είναι σημαντικό για τους φαρμακοποιούς να έχουν ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης για να προστατεύονται από πιθανές οικονομικές ζημίες που μπορεί να προκύψουν από τέτοιου είδους ευθύνες.

Πόσο κοστίζει η ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης φαρμακοποιού;

Το κόστος της ασφάλισης για τους φαρμακοποιούς ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως το επίπεδο της απαιτούμενης κάλυψης, το μέγεθος και η τοποθεσία του φαρμακείου, το ιστορικό νομικών αξιώσεων κατά του φαρμακείου, καθώς και το επίπεδο εμπειρίας του φαρμακοποιού. Επικοινωνήστε σήμερα μ’ έναν ασφαλιστικό σύμβουλο της Trust Insurance για να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Τι ασφαλιστική κάλυψη χρειάζονται οι φαρμακοποιοί;

Το ποσό της ασφαλιστικής κάλυψης που χρειάζεται ένας φαρμακοποιός ποικίλλει ανάλογα την περίσταση, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους της επιχείρησής του, των τύπων υπηρεσιών που παρέχει και των πιθανών κινδύνων που αντιμετωπίζει. Προτείνεται στους φαρμακοποιούς να συμβουλευτούν έναν επαγγελματία ασφαλιστή της Trust για να καθορίσουν το κατάλληλο ποσό κάλυψης για την περίπτωσή τους.

Θα δεχόσουν κάτι λιγότερο από το καλύτερο; Ψάξε το…Σε περιμένουμε!

ή κάλεσε μας τώρα στο +357 22 050 100
group_30
Male office work
Πάρε Προσφορά

Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης Φαρμακοποιών

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
Road Side Assistance Accident Care

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

Emergency Health Issues

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Emergency Hospitalization Abroad

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας