Ασφάλεια Πυρός Ενυπόθηκης Επιχείρησης ” Mortgage Business”

fire insurance for businesses

Λάβετε μια προσφορά ασφάλισης πυρός ενυπόθηκης επιχείρησης “Mortgage Business”
Γρήγορα, δωρεάν και εξατομικευμένα

Προστατεύω την επένδυση μου!

Ακόμα και υποθηκευμένη, η επιχείρησή σας είναι δική σας, και κάνετε το παν για να την προστατεύσετε. Η Trust παρούσα στο πλευρό σας, δίπλα σας, καλύτερη για ΄σας, δημιούργησε το πρόγραμμα Πυρός Ενυπόθηκης Επιχείρησης “Mortgage Business για να έχετε εσείς και η επιχείρησή σας την καλύτερη δυνατή προστατευτική κάλυψη.

group_30
mortgage fire insurance
group_30

Γιατί TRUST "Mortgage Business"

Αποζημίωση σε Αξία Αντικατάστασης

Το πρόγραμμα "Mortgage Business" αποζημιώνει σε αξία αντικατάστασης, χωρίς να αφαιρείται οποιοδήποτε ποσό για φθορά, χρήση ή παλαιότητα

Σε προνομιακή τιμή

Το "Mortgage Business" περιέχει όλους του βασικούς κινδύνους που διατρέχει ένα ακίνητο και προσφέρεται σε προνομιακή τιμή

Σε ποιους απευθύνεται;

Το προϊόν αφορά όλα τα είδη γραφείων, υπηρεσίες προσωπικής περιποίησης όπως Κουρεία, Κομμωτήρια και Σαλόνια Ομορφιάς, Κέντρα Αισθητικής, καθώς και τα περισσότερα είδη καταστημάτων Λιανικής Πώλησης, Εστιατόρια, Ταβέρνες, καταστήματα που πωλούν Έτοιμα Φαγητά, Ψησταριές, Πιτσαρίες, Ζαχαροπλαστεία, Καφετέριες, Καντίνες και σχετικά.

mortgage fire insurance business cyprus

Καλύψεις

Καλύπτει τους βασικούς κινδύνους που διατρέχει ένα ακίνητο:

  • Φωτιά
  • Κεραυνό
  • Έκρηξη
  • Σεισμος ή Ηφαιστειογενής Έκρηξη
  • Καταιγιδα
  • Κυκλωνας
  • Τυφωνας
  • Θύελλα
  • Πλημμύρα ή Υπερχείλιση της θάλασσας

Συχνές Ερωτήσεις

Η επιχείρηση μου είναι υποθηκευμένη και ασφαλισμένη στην Τράπεζα. Μπορώ να αλλάξω Ασφαλιστική Εταιρεία;

Με τη σύναψη ενός στεγαστικού δανείου, είναι υποχρέωση του πελάτη προς την τράπεζα να ασφαλίσει το ακίνητο που είναι υποθηκευμένο βάσει των καλύψεων, που ζητάει η Τράπεζα. Ωστόσο, υποχρεωτική βάση  της συμφωνίας με την Τράπεζα, είναι η ασφάλιση του υποθηκευμένου ακινήτου και όχι η επιλογή της Ασφαλιστικής Εταιρείας. Ο κάθε ιδιοκτήτης  μπορεί να απευθυνθεί σε οποιαδήποτε Ασφαλιστική Εταιρεία και να επιλέξει το καλύτερο πρόγραμμα για τον ίδιο και την περιουσία του. Συγκεκριμένα, ο περί Καταναλωτικής Πίστης Νόμος προβλέπει το εξής:

«Οποιαδήποτε ασφαλιστική κάλυψη, την οποία ενυπόθηκος πιστωτής ενδέχεται να απαιτεί από οφειλέτη να συνάψει και να διατηρεί σε ισχύ, αναφορικά με ακίνητη ιδιοκτησία υποθηκευμένη στον ενυπόθηκο πιστωτή, δύναται να συνομολογείτε από τον οφειλέτη με οποιοδήποτε ασφαλιστή».

Το ποσό που θα ασφαλίσω έχει κάποια σχέση με το δάνειο μου στην Τράπεζα;

Το ασφαλισμένο ποσό καθορίζεται από την αξία της περιουσίας και όχι από το ποσό του δανείου που έχετε πάρει από την τράπεζα. Φροντίστε να ασφαλίσετε την περιουσία σας στην πραγματική αξία ανοικοδόμησης και όχι στο ύψος του δανείου. Σημειώνεται ότι δεν λαμβάνεται  υπόψη η αξία της γης, αλλά η αξία της περιουσίας και το κόστος ανοικοδόμησης. Το κόστος δηλαδή επαναφοράς της περιουσίας στην  ίδια κατάσταση που ήταν πριν από  την ζημιά.

Τι πρέπει να κάνω για να αλλάξω Ασφαλιστική Εταιρεία για την ενυπόθηκη επιχείρηση μου;

Είναι πολύ απλό. Επικοινωνήστε με έναν από τους εκπροσώπους μας ώστε να σχεδιάσετε μαζί ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο με καλύψεις προσαρμοσμένες στα μέτρα σας!

Φρόντισε η περιγραφή του ακινήτου να είναι λεπτομερής και όμοια αυτής που αναγράφεται στην άδεια και την σωστή ασφαλιζόμενη αξία, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος Υπερασφάλισης ή Υποασφάλισης.

Θα δεχόσουν κάτι λιγότερο από το καλύτερο; Ψάξε το…Σε περιμένουμε!

ή κάλεσε μας τώρα στο +357 22 050 100
group_30
Male office work
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
Road Side Assistance Accident Care

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

Emergency Health Issues

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Emergency Hospitalization Abroad

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας

Πάρε Προσφορά

Ασφάλεια Πυρός Ενυπόθηκης Επιχείρησης ” Mortgage Business”