Ασφάλεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού & Συσκευών

electrical equipment insurance

Λάβετε μια προσφορά ασφάλισης ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συσκευών
Γρήγορα, δωρεάν και εξατομικευμένα

Η ολοκληρωμένη προστασία του Ηλεκτρονικού εξοπλισμού σας

Αναμφισβήτητα, η τεχνολογία αποτελεί πια αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ιατρικά μηχανήματα, και συστήματα επικοινωνιών είναι πλέον είδη πρώτης ανάγκης για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Θέστε τον πολύτιμο εξοπλισμό σας υπό την ασπίδα της Trust με το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ασφάλισης ιδιόκτητων ή ενοικιασμένων ηλεκτρονικών συσκευών και απολαύστε προστασία υψηλών προδιαγραφών κατά παντός κινδύνου. Αυτός ο τύπος κάλυψης αφορά περιπτώσεις τυχαίας απώλειας ή ζημιάς στην ηλεκτρική σας συσκευή ή εξοπλισμό. Προσφέρει προστασία και σε  ιδιώτες, και σε επιχειρηματίες Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε προσφορά.

group_30
electrical equipment insurance
group_30

Γιατί να ασφαλίσετε τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό με την Trust

Κατά παντός Κινδύνου

Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου που είναι η πιο περιεκτική μορφή Ασφάλισης

Ευέλικτο Ασφαλιστήριο

Πολλές επιπλέον επεκτάσεις για να προσαρμοζούμε την κάλυψη στις δικές σας ανάγκες

Συμβόλαιο σε Ετήσια Βάση

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται κυρίως σε Ιδιοκτήτες ή Ενοικιαστές Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού όπως Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Ιατρικά Μηχανήματα, Συστήματα Επικοινωνιών, Εγκαταστάσεις Ραδιοφωνικών ή Τηλεοπτικών Σταθμών κλπ.

electrical equipment insurance

Καλύψεις

Καλύπτει απώλεια ή ζημιά σε ηλεκτρονικές συσκευές συνεπεία ξαφνικού και απρόβλεπτου περιστατικού που δεν εξαιρείται.

Επιπλέον μπορεί να καλύψει:

  • το κόστος επανεγγραφής των πληροφοριών που έχουν χαθεί εξ’αιτίας απώλειας ή ζημιάς της ηλεκτρονικής συσκευής
  • τις επιπρόσθετες δαπάνες από προσωρινή χρήση άλλων ηλεκτρονικών συσκευών σε αντικατάσταση αυτών που έχουν υποστεί ζημία ή απωλεσθεί

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε αρχίζει και πότε λήγει η κάλυψη μου;

Η έναρξη και λήξη της κάλυψης καθορίζονται στον Πίνακα του Ασφαλιστήριου Συμβολαίου. Η διάρκεια του ασφαλιστηρίου είναι 12 μήνες, εκτός εάν συμφωνηθεί άλλη περίοδος ασφάλισης μεταξύ των δύο μερών

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις μου;

  • Να παρέχετε όλες τις πληροφορίες που ζητούνται στην πρόταση ασφάλισης ή οποιοδήποτε άλλο έντυπο της Εταιρείας με ειλικρίνεια, σαφήνεια και πληρότητα 
  • Να καταβάλλετε τα ασφάλιστρα σύμφωνα με το πλάνο αποπληρωμής που αναγράφεται στον πίνακα του ασφαλιστηρίου σας 
  • Λήψη απαραίτητων μέτρων για αποφυγή απώλειας ή ζημιάς, διατήρηση των ηλεκτρονικών συσκευών σε καλή κατάσταση και συμμόρφωση με τις σχετικές νομοθεσίες και τις οδηγίες του κατασκευαστή των ηλεκτρονικών συσκευών.
  • Γνωστοποίηση προς την Εταιρεία οποιασδήποτε αλλαγής που αυξάνει τον κίνδυνο 
  • Να λαμβάνετε λογικές προφυλάξεις για την πρόληψη ή τον περιορισμό της ζημιάς 
  • Να ενημερώνετε άμεσα την Εταιρεία σε περίπτωσης ζημιάς
  • Να αποστέλλετε γραπτώς όλα τα απαραίτητα στοιχεία και δικαιολογητικά της ζημιάς 
  • Να συμμορφώνεστε με τους όρους του ασφαλιστηρίου

Πότε και πως πληρώνω;

Το ασφάλιστρο καταβάλλεται εξ’ ολοκλήρου στην Εταιρεία κατά την ημερομηνία έναρξης ισχύος του ασφαλιστηρίου, με επιταγή, μετρητά, έμβασμα, πιστωτική/χρεωστική κάρτα, Direct Debit και Standing Order. Σε περίπτωση που συμφωνείται ότι η πληρωμή του ασφαλίστρου θα γίνεται με δόσεις, το ασφάλιστρο καταβάλλεται σύμφωνα με τις ημερομηνίες που ορίζονται στον πίνακα δόσεων του ασφαλιστηρίου

Τι είναι η Ασφάλιση Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού;

Η ασφάλιση ηλεκτρικού εξοπλισμού είναι ένας τύπος ασφαλιστηρίου που παρέχει κάλυψη για ζημιές ή απώλειες στον ηλεκτρονικο εξοπλισμό από οποιαδήποτε αιτία η οποία δεν εξαιρείται, για παράδειγμα από  πυρκαγιά, κεραυνό, έκρηξη, ανεμοθύελλα, χαλάζι, πλημμύρα, βανδαλισμό, κλοπή κ.α. Αυτός ο τύπος ασφάλισης είναι σημαντικός για τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τη λειτουργία τους, καθώς τους παρέχει προστασία από τις οικονομικές ζημίες που μπορεί να προκληθούν από την καταστροφή ή τη ζημιά του εξοπλισμού τους.

Ποια είναι τα οφέλη της Ασφάλισης Ηλεκτρικού Εξοπλισμού;

Η ασφάλιση ηλεκτρονικού εξοπλισμού μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη σε επιχειρήσεις και ιδιώτες που κατέχουν και χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Πρώτα απ’όλα, η ασφάλιση ηλεκτρονικού εξοπλισμού παρέχει οικονομική προστασία σε περίπτωση ατυχήματος,  ή άλλου απροσδόκητου συμβάντος. Αυτός ο τύπος ασφάλισης μπορεί να βοηθήσει στην κάλυψη του κόστους επισκευής ή αντικατάστασης κατεστραμμένου εξοπλισμού, καθώς και την κάλυψη άλλων σχετικών ζημιών που μπορεί να προκύψουν από το συμβάν.

Ποιο είναι το κόστος της Ασφάλισης Ηλεκτρικού Εξοπλισμού;

Το κόστος της ασφάλισης ηλεκτρονικού εξοπλισμού εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του είδους του εξοπλισμού, των ορίων κάλυψης, της θέσης του εξοπλισμού και το μέγεθος  του κινδύνου. Επικοινωνήστε μ’ έναν ασφαλιστικό εκπρόσωπο της Trust για να σας προσφέρει μια πιο ακριβή εκτίμηση.

Ποιος χρειάζεται Ασφάλιση Ηλεκτρικού Εξοπλισμού;

Η ασφάλιση ηλεκτρονικού εξοπλισμού παρέχει προστασία σε επιχειρήσεις και ιδιώτες που διαθέτουν ή χειρίζονται ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές ηλεκτρονικού εξοπλισμού, όπως υπολογιστές, ιατρικό εξοπλισμό, συστήματα επικοινωνίας, εγκαταστάσεις ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών σταθμών, κ.λπ.

Θα δεχόσουν κάτι λιγότερο από το καλύτερο; Ψάξε το…Σε περιμένουμε!

ή κάλεσε μας τώρα στο +357 22 050 100
group_30
Male office work
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
Road Side Assistance Accident Care

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

Emergency Health Issues

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Emergency Hospitalization Abroad

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας

Πάρε Προσφορά

Ασφάλεια Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού & Συσκευών