Ναυτασφαλιστήριο

marine transport insurance

Λάβετε μια προσφορά ναυτασφαλιστηρίου
Γρήγορα, δωρεάν και εξατομικευμένα

Μεταφέρουμε τα εμπορεύματα σας στην θάλασσα με ασφάλεια

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για την επιχείρησής σας η μεταφορά των εμπορευμάτων σας. Εμπιστευτείτε μας για να σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης ναυτιλιακών μεταφορών, ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα περί θαλάσσιων μεταφορών. Περιλαμβάνουν εμπορεύματα που μεταφέρονται μέσω πλοίων. Προστατεύστε τα εμπορικά σας φορτία με την Ναυτασφάλεια Εμπορευμάτων της Trust και μείνετε ήσυχοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αποστολής.

group_30
marine cargo insurance
group_30

Γιατί να επιλέξετε το ναυτασφαλιστήριο της TRUST

Βασισμένο στα διεθνή πρότυπα ασφάλισης

Είναι ένα Ασφαλιστήριο σύμφωνα με διεθνή πρότυπα ασφάλισης που υιοθετείται διεθνώς από την ναυτιλιακή - ασφαλιστική αγορά και ισχύουν για τις περισσότερες χώρες του κόσμου

Προνομιακό ασφάλιστρο

Το ασφάλιστρο σε σχέση με τη αξία των εμπορευμάτων είναι πολύ χαμηλό και η ασφάλισή τους καθίσταται μια ασφαλής διέξοδος

Σε ποιους απευθύνεται;

Η Ναυτασφάλεια αφορά άτομα, επιχειρήσεις και οργανισμούς που σχετίζονται με τη μεταφορά αγαθών διαμέσου θαλάσσης ή με δραστηριότητες σχετικές με το θαλάσσιο εμπόριο.

marine insurance limassol

Καλύψεις

Τα εμπορεύματα ασφαλίζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλισης μεταφερόμενων φορτίων τα οποία βασίζονται στα London Institute Cargo Clauses και οι πιο βασικές είναι οι ακόλουθες:    

  • Institute Cargo Clauses (A) 1/1/09 – Οι Ρήτρες αυτές καλύπτουν ζημιά ή απώλεια των μεταφερόμενων εμπορευμάτων από οποιαδήποτε αιτία, εκτός από τους κινδύνους, που εξαιρούνται ειδικά.
  • Institute Cargo Clauses (B) 1/1/09 – Οι Ρήτρες αυτές καλύπτουν οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια των μεταφερόμενων εμπορευμάτων από τους κατονομαζόμενους κινδύνους, που καλύπτονται από τα
  • Institute Cargo Clauses (C) 1/1/09 συν του σεισμού, ηφαιστειακής έκρηξης ή κεραυνού, εισροής θαλάσσιου ή γλυκού νερού στο μεταφορικό μέσο, εμπορευματοκιβώτιο ή χώρο αποθήκευσης, παράσυρσης φορτίου από κύμα και ολικής απώλειας δέματος κατά τη διάρκεια της φορτοεκφόρτωσης.
  • Institute Cargo Clauses (C) 1/1/09 – Οι Ρήτρες αυτές προσφέρουν περιορισμένη κάλυψη έναντι των ακόλουθων κατονομαζόμενων κινδύνων: Έκρηξη, πυρκαγιά, προσάραξη ή βύθιση του πλοίου, ανατροπή ή εκτροχιασμό του χερσαίου μεταφορικού μέσου, πρόσκρουση ή σύγκρουση του πλοίου με άλλο εξωτερικό αντικείμενο, αναγκαστική εκφόρτωση του μεταφερόμενου φορτίου σε λιμάνι καταφυγής, θεληματική ρίψη φορτίου στη θάλασσα και θυσία Γενικής Αβαρίας.

Συχνές ερωτήσεις για ναυτικές ασφάλειες

Τι είναι το ναυτασφαλιστήριο;

Το ναυτασφαλιστήριο δεν είναι ασφάλιση αστικής ευθύνης. Είναι συμβόλαιο αποζημίωσης. Καλύπτει τυχόν ζημιές ή απώλειες φορτίου, πλοίων, ναυπηγείων, πλωτού εξοπλισμού κ.λπ. Υπάρχει επίσης προσωπική Ναυτική Ασφάλιση που απευθύνεται σε ιδιώτες που διαθέτουν σκάφη, γιοτ, μεγαγιότ ή άλλους τύπους σκαφών αναψυχής.

Τα ναυτασφαλιστήρια ισχύουν παγκοσμίως;

Τα ναυτασφαλιστήρια είναι σύμφωνα με τα διεθνή ασφαλιστικά πρότυπα που ενστερνίζονται η ναυτιλιακή και ασφαλιστική αγορά παγκοσμίως και ισχύουν για τις περισσότερες χώρες στον κόσμο.

Είναι τα ναυτασφαλιστήρια υποχρεωτικά στην Κύπρο;

Τα ναυτασφαλιστήρια είναι υποχρεωτικά για όλους τους πλοιοκτήτες, τους ιδιοκτήτες φορτίου και τις ναυτιλιακές εταιρείες που χρησιμοποιούν πλοία για εμπορικούς ή μεταφορικούς σκοπούς.

Η ναυτική ασφάλεια καλύπτει την κλοπή;

Τα ολοκληρωμένα ναυτικά ασφαλιστικά προγράμματα καλύπτουν ζημιές ή απώλειες πλοίων που προκαλούνται από κλοπή, πυρκαγιά, σύγκρουση, θαλάσσιους κινδύνους και τρίτους. Ενδέχεται να μην καλύπτει, ωστόσο, κλοπή που έγινε όταν το σκάφος αφέθηκε χωρίς επιτήρηση. Μιλήστε με έναν από τους έμπειρους ασφαλιστικούς πράκτορες της Trust για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ναυτιλιακή ασφάλιση Κύπρου.

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση αποζημίωσης για ναυτασφάλεια;

Σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς, θα πρέπει να ενημερώσετε αμέσως την ασφαλιστική σας εταιρεία και να τους παρέχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων αποστολής, αποδεικτικών στοιχείων για την απώλεια ή ζημιά και σχετικές φωτογραφίες. Επικοινωνήστε με τους ασφαλιστικούς συμβούλους της Trust Insurance για να σας βοηθήσουν άμεσα.

Θα δεχόσουν κάτι λιγότερο από το καλύτερο; Ψάξε το…Σε περιμένουμε!

ή κάλεσε μας τώρα στο +357 22 050 100
group_30
Male office work
Πάρε Προσφορά

Ναυτασφαλιστήριο

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
Road Side Assistance Accident Care

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

Emergency Health Issues

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Emergency Hospitalization Abroad

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας