Η TRUST INSURANCE CYPRUS ΣΤΟ 3ο CSR IN ACTION CONFERENCE

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

 

Ανάμεσα στους εκλεκτούς ομιλητές του 3ου CSR In Action Conference: Actions Speak Louder Than Words προσκλήθηκε για να είναι η Trust Insurance Cyprus.

 

Ως Εταιρεία με βαθιά κοινωνικό χαρακτήρα σαφώς και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να μοιραστεί με τους Σύνεδρους την πιο πρόσφατη δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει.

 

Εκ μέρους της Εταιρείας, ο Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών κύριος Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ανέπτυξε στο ακροατήριο την συνολική πολιτική και στρατηγική της Trust γύρω από θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ περισσότερα από μια ασφαλιστική.

 

Ο κύριος Χαραλάμπους στάθηκε περισσότερο στην πρωτοβουλία «Μια συσκευή αλκοτέστ σε κάθε όχημα» που ανέλαβε φέτος η  Trust, σημειώνοντας ότι πρόκειται για έναν μακροπρόθεσμο και μεγαλεπίβολο στόχο που αποσκοπεί στην μείωση των θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων μέσα από την αλλαγή οδικής κουλτούρας.

Κοινοποίηση σε:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Περισσότερα »

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Περισσότερα »

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »
elGreek

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance