Υποψήφιοι στα IN Business Awards 2012 στην κατηγορία ‘ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ’

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι η Trust Insurance Cyprus έχοντας συμπληρώσει μόλις τρία χρόνια λειτουργίας στην κυπριακή αγορά, έχει προταθεί, ανάμεσα σε δεκάδες εταιρείες, ως μια από τις υποψήφιες στην Κατηγορία: ‘ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ’ των IN Business Awards.


Ο θεσμός των IN Business Awards έχει καθιερωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια και βραβεύει επιχειρήσεις, πρακτικές και ανθρώπους που έχουν διαπρέψει. Αυτό αποδεικνύει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η Trust Insurance Cyprus έχει εδραιωθεί και ταυτόχρονα έχει αποκτήσει αξιόλογη φήμη στον ασφαλιστικό επιχειρηματικό κόσμο.


H Trust Insurance Cyprus, ιδρύθηκε το 1990 έχοντας έδρα τη Λεμεσό. Το 2003 μετατράπηκε σε κυπριακή εταιρεία με άδεια ασκήσεως ασφαλιστικών υπηρεσιών και από τον Αύγουστο του 2009 μπήκε δυναμικά στην εγχώρια αγορά. Είναι μέλος της Nest Investment (Holdings) Ltd, με παρουσία σε 23 χώρες της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ευρώπης και με κεφάλαια που ανέρχονται στο $1.6 δις. Η Trust Insurance Cyprus, έχει καταστεί τα τελευταία τρία χρόνια ως η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο και έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Κοινοποίηση σε:

Οι κορυφαίοι στην κορυφή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 βραδιά βραβεύσεων από την Trust Insurance Cyprus.
Η εκδήλωση υπό τον τίτλο «Οι Κορυφαίοι Στην Κορυφή» φιλοξενήθηκε στο La Caleta στον 10ο όροφο του εμβληματικού The Icon στη Λεμεσό. Ένας χώρος πλήρης συμβολισμών και αναλογιών για την Εταιρεία.

Περισσότερα »

In Women We Trust

Η Trust Insurance Cyprus, ως τετράκις πιστοποιημένο πρότυπο εργοδότη (2014 Standard, 2017 Platinum, 2017 Platinum Award, 2020 Platinum) έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αποτελεί αξιοκρατικό οργανισμό

Περισσότερα »

Πληρωμές μέσω διαδικτύου
Εύκολα και Γρήγορα

Trust Cyprus Insurance © 2020  –  Πολιτική Απορρήτου 

Σχεδιασμός : LightBlack

elGreek