Υποψήφιοι στα IN Business Awards 2012 στην κατηγορία ‘ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ’

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι η Trust Insurance Cyprus έχοντας συμπληρώσει μόλις τρία χρόνια λειτουργίας στην κυπριακή αγορά, έχει προταθεί, ανάμεσα σε δεκάδες εταιρείες, ως μια από τις υποψήφιες στην Κατηγορία: ‘ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ’ των IN Business Awards.


Ο θεσμός των IN Business Awards έχει καθιερωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια και βραβεύει επιχειρήσεις, πρακτικές και ανθρώπους που έχουν διαπρέψει. Αυτό αποδεικνύει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η Trust Insurance Cyprus έχει εδραιωθεί και ταυτόχρονα έχει αποκτήσει αξιόλογη φήμη στον ασφαλιστικό επιχειρηματικό κόσμο.


H Trust Insurance Cyprus, ιδρύθηκε το 1990 έχοντας έδρα τη Λεμεσό. Το 2003 μετατράπηκε σε κυπριακή εταιρεία με άδεια ασκήσεως ασφαλιστικών υπηρεσιών και από τον Αύγουστο του 2009 μπήκε δυναμικά στην εγχώρια αγορά. Είναι μέλος της Nest Investment (Holdings) Ltd, με παρουσία σε 23 χώρες της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ευρώπης και με κεφάλαια που ανέρχονται στο $1.6 δις. Η Trust Insurance Cyprus, έχει καταστεί τα τελευταία τρία χρόνια ως η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο και έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Κοινοποίηση σε:

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Περισσότερα »

Η TRUST Insurance Cyprus στο 2ο Cyber Security Conference

  Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber

Περισσότερα »
elGreek