Υποψήφιοι στα IN Business Awards 2012 στην κατηγορία ‘ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ’

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι η Trust Insurance Cyprus έχοντας συμπληρώσει μόλις τρία χρόνια λειτουργίας στην κυπριακή αγορά, έχει προταθεί, ανάμεσα σε δεκάδες εταιρείες, ως μια από τις υποψήφιες στην Κατηγορία: ‘ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ’ των IN Business Awards.


Ο θεσμός των IN Business Awards έχει καθιερωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια και βραβεύει επιχειρήσεις, πρακτικές και ανθρώπους που έχουν διαπρέψει. Αυτό αποδεικνύει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η Trust Insurance Cyprus έχει εδραιωθεί και ταυτόχρονα έχει αποκτήσει αξιόλογη φήμη στον ασφαλιστικό επιχειρηματικό κόσμο.


H Trust Insurance Cyprus, ιδρύθηκε το 1990 έχοντας έδρα τη Λεμεσό. Το 2003 μετατράπηκε σε κυπριακή εταιρεία με άδεια ασκήσεως ασφαλιστικών υπηρεσιών και από τον Αύγουστο του 2009 μπήκε δυναμικά στην εγχώρια αγορά. Είναι μέλος της Nest Investment (Holdings) Ltd, με παρουσία σε 23 χώρες της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ευρώπης και με κεφάλαια που ανέρχονται στο $1.6 δις. Η Trust Insurance Cyprus, έχει καταστεί τα τελευταία τρία χρόνια ως η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο και έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Κοινοποίηση σε:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Περισσότερα »

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Περισσότερα »

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »
elGreek

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance