• Χρήσιμα Τηλέφωνα

Υποψήφιοι στα IN Business Awards 2012 στην κατηγορία ‘ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ’

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι η Trust Insurance Cyprus έχοντας συμπληρώσει μόλις τρία χρόνια λειτουργίας στην κυπριακή αγορά, έχει προταθεί, ανάμεσα σε δεκάδες εταιρείες, ως μια από τις υποψήφιες στην Κατηγορία: ‘ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ’ των IN Business Awards.


Ο θεσμός των IN Business Awards έχει καθιερωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια και βραβεύει επιχειρήσεις, πρακτικές και ανθρώπους που έχουν διαπρέψει. Αυτό αποδεικνύει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η Trust Insurance Cyprus έχει εδραιωθεί και ταυτόχρονα έχει αποκτήσει αξιόλογη φήμη στον ασφαλιστικό επιχειρηματικό κόσμο.


H Trust Insurance Cyprus, ιδρύθηκε το 1990 έχοντας έδρα τη Λεμεσό. Το 2003 μετατράπηκε σε κυπριακή εταιρεία με άδεια ασκήσεως ασφαλιστικών υπηρεσιών και από τον Αύγουστο του 2009 μπήκε δυναμικά στην εγχώρια αγορά. Είναι μέλος της Nest Investment (Holdings) Ltd, με παρουσία σε 23 χώρες της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ευρώπης και με κεφάλαια που ανέρχονται στο $1.6 δις. Η Trust Insurance Cyprus, έχει καταστεί τα τελευταία τρία χρόνια ως η πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο και έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Κοινοποίηση σε:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Μετά την καραντίνα, τι; Η… ασφαλής “μετα-κανονικότητα”

H άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημίας είναι πλέον γεγονός και επιχειρήσεις βάζουν το κλειδί να ξεκινήσουν την οικονομία! Μετά παρατεταμένο κατ’ οίκον περιορισμό, καλούμαστε

Περισσότερα »
elGreek
en_GBEnglish elGreek