Για 9η συνεχή χρονιά στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα IN Business Awards 2016

Μια τελετή γεμάτη επιχειρηματική αριστεία και πλαισιωμένη από την αφρόκρεμα του κυπριακού επιχειρείν. τελέστηκαν για 9η συνεχή χρονιά τα IN Business Awards 2016.
Στη λαμπερή βραδιά, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αξιωματούχοι της Κυβέρνησης, επιχειρηματίες, στελέχη και οι υποψήφιοι των βραβείων στις 11 κατηγορίες.

Στην κατηγορία “Mάνατζερ” Εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή, διακρίθηκε ο κ. Χρίστος Χριστοδούλου, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Trust Insurance Cyprus.
Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Χριστοδούλου δήλωσε “Στην επιτυχία αυτή, συντέλεσε η συνεχής στήριξη και καθοδήγηση του Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, η σκληρή και επίμονη προσπάθεια από τα 100 στελέχη και διευθυντές της αλλά και η εμπιστοσύνη και συνεισφορά των 200 και πλέον Ασφαλιστικών Πρακτόρων οι οποίοι επάξια αντιπροσωπεύουν την αγορά με πέραν των 105 χιλιάδων ασφαλιστηρίων. Μια συλλογική προσπάθεια όλων των ανθρώπων που έκαναν πράξη το όραμα και τις αξίες της Εταιρείας”.

Κοινοποίηση σε:

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Περισσότερα »

Η TRUST Insurance Cyprus στο 2ο Cyber Security Conference

  Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber

Περισσότερα »
elGreek