• Χρήσιμα Τηλέφωνα

Για 9η συνεχή χρονιά στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα IN Business Awards 2016

Μια τελετή γεμάτη επιχειρηματική αριστεία και πλαισιωμένη από την αφρόκρεμα του κυπριακού επιχειρείν. τελέστηκαν για 9η συνεχή χρονιά τα IN Business Awards 2016.
Στη λαμπερή βραδιά, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αξιωματούχοι της Κυβέρνησης, επιχειρηματίες, στελέχη και οι υποψήφιοι των βραβείων στις 11 κατηγορίες.

Στην κατηγορία “Mάνατζερ” Εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή, διακρίθηκε ο κ. Χρίστος Χριστοδούλου, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Trust Insurance Cyprus.
Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Χριστοδούλου δήλωσε “Στην επιτυχία αυτή, συντέλεσε η συνεχής στήριξη και καθοδήγηση του Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, η σκληρή και επίμονη προσπάθεια από τα 100 στελέχη και διευθυντές της αλλά και η εμπιστοσύνη και συνεισφορά των 200 και πλέον Ασφαλιστικών Πρακτόρων οι οποίοι επάξια αντιπροσωπεύουν την αγορά με πέραν των 105 χιλιάδων ασφαλιστηρίων. Μια συλλογική προσπάθεια όλων των ανθρώπων που έκαναν πράξη το όραμα και τις αξίες της Εταιρείας”.

Κοινοποίηση σε:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Movember Cyprus 2019

Η Trust τηρεί τις υποσχέσεις της σε κάθε επίπεδο. Όπως δεσμεύθηκε, στέκεται στο πλευρό του Movember Cyprus. Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, η Διοίκηση και το

Περισσότερα »

Προσδιορίζοντας το Μέλλον… Συνέδριο της ΠΣΕΑΔ – Μέγα Χορηγός Trust Insurance

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 09/10/2019 με ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο της ΠΣΕΑΔ – Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών του οποίου η Trust International Insurance

Περισσότερα »