Για 9η συνεχή χρονιά στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα IN Business Awards 2016

Μια τελετή γεμάτη επιχειρηματική αριστεία και πλαισιωμένη από την αφρόκρεμα του κυπριακού επιχειρείν. τελέστηκαν για 9η συνεχή χρονιά τα IN Business Awards 2016.
Στη λαμπερή βραδιά, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αξιωματούχοι της Κυβέρνησης, επιχειρηματίες, στελέχη και οι υποψήφιοι των βραβείων στις 11 κατηγορίες.

Στην κατηγορία “Mάνατζερ” Εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή, διακρίθηκε ο κ. Χρίστος Χριστοδούλου, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Trust Insurance Cyprus.
Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Χριστοδούλου δήλωσε “Στην επιτυχία αυτή, συντέλεσε η συνεχής στήριξη και καθοδήγηση του Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, η σκληρή και επίμονη προσπάθεια από τα 100 στελέχη και διευθυντές της αλλά και η εμπιστοσύνη και συνεισφορά των 200 και πλέον Ασφαλιστικών Πρακτόρων οι οποίοι επάξια αντιπροσωπεύουν την αγορά με πέραν των 105 χιλιάδων ασφαλιστηρίων. Μια συλλογική προσπάθεια όλων των ανθρώπων που έκαναν πράξη το όραμα και τις αξίες της Εταιρείας”.

Κοινοποίηση σε:

Οι κορυφαίοι στην κορυφή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 βραδιά βραβεύσεων από την Trust Insurance Cyprus.
Η εκδήλωση υπό τον τίτλο «Οι Κορυφαίοι Στην Κορυφή» φιλοξενήθηκε στο La Caleta στον 10ο όροφο του εμβληματικού The Icon στη Λεμεσό. Ένας χώρος πλήρης συμβολισμών και αναλογιών για την Εταιρεία.

Περισσότερα »

In Women We Trust

Η Trust Insurance Cyprus, ως τετράκις πιστοποιημένο πρότυπο εργοδότη (2014 Standard, 2017 Platinum, 2017 Platinum Award, 2020 Platinum) έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αποτελεί αξιοκρατικό οργανισμό

Περισσότερα »

Πληρωμές μέσω διαδικτύου
Εύκολα και Γρήγορα

Trust Cyprus Insurance © 2020  –  Πολιτική Απορρήτου 

Σχεδιασμός : LightBlack

elGreek