Για 9η συνεχή χρονιά στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα IN Business Awards 2016

Μια τελετή γεμάτη επιχειρηματική αριστεία και πλαισιωμένη από την αφρόκρεμα του κυπριακού επιχειρείν. τελέστηκαν για 9η συνεχή χρονιά τα IN Business Awards 2016.
Στη λαμπερή βραδιά, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αξιωματούχοι της Κυβέρνησης, επιχειρηματίες, στελέχη και οι υποψήφιοι των βραβείων στις 11 κατηγορίες.

Στην κατηγορία “Mάνατζερ” Εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή, διακρίθηκε ο κ. Χρίστος Χριστοδούλου, Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Trust Insurance Cyprus.
Κατά την παραλαβή του βραβείου ο κ. Χριστοδούλου δήλωσε “Στην επιτυχία αυτή, συντέλεσε η συνεχής στήριξη και καθοδήγηση του Προέδρου και των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, η σκληρή και επίμονη προσπάθεια από τα 100 στελέχη και διευθυντές της αλλά και η εμπιστοσύνη και συνεισφορά των 200 και πλέον Ασφαλιστικών Πρακτόρων οι οποίοι επάξια αντιπροσωπεύουν την αγορά με πέραν των 105 χιλιάδων ασφαλιστηρίων. Μια συλλογική προσπάθεια όλων των ανθρώπων που έκαναν πράξη το όραμα και τις αξίες της Εταιρείας”.

Κοινοποίηση σε:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Περισσότερα »

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Περισσότερα »

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »
elGreek

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance