Η ασφάλεια δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη!

Οι καιροί αλλάζουν και οι φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες και πυρκαγιές, δυστυχώς γίνονται όλο και πιο συχνές, όλο και πιο επικίνδυνες απειλές. Με αφορμή τη φονική πυρκαγιά στην ορεινή Λάρνακα, ο Δ/ντης Εργασιών της Trust Insurance Cyprus, Γιώργος Κωνσταντίνου, αναλύει την αξία της σωστής ασφάλισης, και εξηγεί τους κινδύνους που κρύβει η υπασφάλιση, στην ραδιοφωνική εκπομπή Agenda με την Άντρη Δανιήλ, του Active Radio.

Ασφαλίσου έξυπνα και σωστά, για να μην πληρώσεις το “φθηνό” ακριβά! Δώσε ουσιαστική αξία στα χρήματά σου επενδύοντας σε μια ασφάλεια που πραγματικά ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Το δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων και εξειδικευμένων ασφαλιστών της Trust Insurance Cyprus είναι πάντα στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

 

Ακούστε τη συνέντευξη στο κανάλι μας στο YouTube.

 

Κοινοποίηση σε:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Αναγνώριση διαχρονικής προσφοράς της TRUST στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Η Trust είναι εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και στην ανθρωπιά. Συνώνυμο της κοινωνικής προσφοράς.   Διαχρονικός υποστηρικτής (και) του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, δήλωσε γι’ ακόμα μια

Περισσότερα »

Βαδίζοντας στο Δρόμο και της Επενδυτικής Επιτυχίας

Έχοντας εδραιωθεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες ασφαλιστικές εταιρείες στην κυπριακή αγορά, η Trust όχι μόνο συνεχίζει την ανοδική της πορεία αλλά με τη διορατικότητα και τον επαγγελματισμό που τη διακατέχει, προχωρεί με σύνεση μεν αλλά δυναμικά, στην εφαρμογή ενός επενδυτικού πλάνου που δικαιώνει τις επιλογές της.

Περισσότερα »
elGreek