Η ασφάλεια δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη!

Οι καιροί αλλάζουν και οι φυσικές καταστροφές, όπως πλημμύρες και πυρκαγιές, δυστυχώς γίνονται όλο και πιο συχνές, όλο και πιο επικίνδυνες απειλές. Με αφορμή τη φονική πυρκαγιά στην ορεινή Λάρνακα, ο Δ/ντης Εργασιών της Trust Insurance Cyprus, Γιώργος Κωνσταντίνου, αναλύει την αξία της σωστής ασφάλισης, και εξηγεί τους κινδύνους που κρύβει η υπασφάλιση, στην ραδιοφωνική εκπομπή Agenda με την Άντρη Δανιήλ, του Active Radio.

Ασφαλίσου έξυπνα και σωστά, για να μην πληρώσεις το “φθηνό” ακριβά! Δώσε ουσιαστική αξία στα χρήματά σου επενδύοντας σε μια ασφάλεια που πραγματικά ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Το δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων και εξειδικευμένων ασφαλιστών της Trust Insurance Cyprus είναι πάντα στη διάθεσή σου για να σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

 

Ακούστε τη συνέντευξη στο κανάλι μας στο YouTube.

 

Κοινοποίηση σε:

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Περισσότερα »

Η TRUST Insurance Cyprus στο 2ο Cyber Security Conference

  Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber

Περισσότερα »
elGreek