Πλατινένια Διάκριση για την Εταιρεία μας από το Investors in People

Ανάμεσα στους 10 καλύτερους εργοδότες παγκοσμίως αναδείχθηκε η Trust Insurance, όπου κατέκτησε το πρώτο βραβείο «Platinum Best Employer of the Year». μεταξύ 75 χωρών και περισσότερες από 14.000 επιχειρήσεις.


Μια μοναδική διάκριση τόσο για την Trust, όσο και για την Κύπρο αφού κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς. Στη φαντασμαγορικής τελετή που διεξάχθηκε στην καρδιά του Λονδίνου, στις 23 Νοεμβρίου, παρέλαβαν το βραβείο ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Χρίστος Χριστοδούλου και η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Σούλα Γιωρκά.


Tο Διεθνές Πρότυπο Investors in People (IIP) δημιουργήθηκε το 1991 με πρωτοβουλία της Βρετανικής Κυβέρνησης, δραστηριοποιείται σε 75 χώρες παγκοσμίως και έχει υιοθετηθεί από περισσότερες από 14.000 επιχειρήσεις και οργανισμούς. Πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο που ορίζει τι χρειάζεται ένας οργανισμός για να οδηγήσει, να υποστηρίξει και να διαχειριστεί καλά το ανθρώπινο του δυναμικό για βιώσιμα και κερδοφόρα αποτελέσματα. Το πρότυπο εξετάζει τις πρακτικές και τα αποτελέσματα σε έναν οργανισμό κάτω από τρεις κατηγορίες επιδόσεων: Ηγεσία, Υποστήριξη και Βελτίωση. Η Αναγνώριση με το Πρότυπο IIP πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων του οργανισμού σε συνάρτηση με το όραμα, τη στρατηγική και τις αξίες του, ενώ παράλληλα αποτελεί ένδειξη εξαιρετικού εργοδότη, αποδοτικού χώρου εργασίας και συνεχούς προσανατολισμού στην Αριστεία.


Το 2017, η Trust Insurance γίνεται η πρώτη εταιρεία διεθνώς που κατάφερε να εξασφαλίσει, τη διάκριση High Performing – Platinum από το London International Office. Αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο το προσωπικό και η διεύθυνση δούλεψε με στόχο και όραμα την διεθνής διάκριση. Πρόκειται για την ανώτερη διάκριση, που απονέμεται από το IIP στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού και η εταιρεία συγκαταλέγεται στις λίγες εταιρείες παγκοσμίως που την έχουν εξασφαλίσει.. Με αυτό τον τρόπο, η Trust ανεβάζει την Κύπρο στο υψηλότερο σκαλοπάτι, αφού η διάκριση αυτή είναι τιμητική όχι μόνο για την Εταιρεία αλλά και για την ίδια τη χώρα.


Δεν είναι τυχαίο που η Trust, κατακτά πάντα υψηλά επίπεδα ποιότητας μέσα από κάθε μέτρηση, έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα απόδοσης και κερδοφορίας και εμπνέει την απόλυτη αφοσίωση στο προσωπικό και τους πελάτες της. Είναι παράλληλα, μια Εταιρεία που οι άνθρωποι της επιτυγχάνουν συνεχείς υπερβάσεις στην απόδοση τους.
H διεθνής αυτή αναγνώριση ερμηνεύεται ως μία ισχυρή απόδειξη ότι το εργασιακό περιβάλλον και οι ευκαιρίες ανάπτυξης στην Trust, μετατρέπουν το προσωπικό σε επαγγελματίες υψηλού επιπέδου.

Κοινοποίηση σε:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Αναγνώριση διαχρονικής προσφοράς της TRUST στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Η Trust είναι εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και στην ανθρωπιά. Συνώνυμο της κοινωνικής προσφοράς.   Διαχρονικός υποστηρικτής (και) του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, δήλωσε γι’ ακόμα μια

Περισσότερα »
elGreek