Ο παλιός είναι αλλιώς…

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ένα από τα πλέον απαραίτητα μέσα που έχουμε ώστε να διευκολύνουμε τη ζωή μας στις μέρες μας, είναι το αυτοκίνητο. Αν το δούμε απλά ως μέρος της καθημερινότητας μας τότε έχουμε ένα γρήγορο και πιο ασφαλές μέσο για τις μετακινήσεις μας. Υπάρχει όμως και μια άλλη οπτική, όπου για κάποιους το αυτοκίνητο αποτελεί μέρος του εαυτού τους. Δεν είναι λίγοι αυτοί που αισθάνονται χαρά και ικανοποίηση μόνο και μόνο περνώντας ώρες με το αγαπημένο τους όχημα. Είτε αυτό είναι καινούργιο είτε παλιό…

Θα σταθούμε σε αυτούς τους ‘τρελούς’ που αγαπάνε τα παλιά αυτοκίνητα και έχουν μια σχέση πάθους με αυτά, όπου βλέπουμε μια απίστευτη αφοσίωση στο να τα ζωντανέψουν. Παίρνουν παλαιά αυτοκίνητα που μπορεί να ήταν για τα παλιοσίδερα και τα αναπαλαιώνουν δίνοντας τους ‘ζωή’.
Οι συλλέκτες είναι πολλοί, για αυτό και γνωρίζει τεράστια άνθηση τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, όπου βλέπουμε να δημιουργούνται λέσχες, να οργανώνονται εκδηλώσεις και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με το κλασικό αυτοκίνητο και την αντίκα.

Πραγματικά είναι δύσκολο να ασχοληθεί κανείς αν δεν το αγαπάει αλλά απίστευτα εύκολο αν έχει μεράκι και την ανάλογη «τρέλα». Πάθος, αρρώστια και μεράκι συνθέτουν το DNA όλων αυτών που ασχολούνται με τα κλασικά αυτοκίνητα.

Την αξία αυτών των κλασσικών αυτοκινήτων εκτιμούμε εμείς κατά €140!

Κοινοποίηση σε:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Περισσότερα »

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Περισσότερα »

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »
elGreek

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance