Η Ζωή Αλλάζει… Η Ασφάλειά Σας Θα Μείνει Ίδια;

Με το πρώτο φως της νέας δεκαετίας, ήταν ξεκάθαρο ότι ξημέρωσε μια νέα εποχή. Ότι πια θα ζούμε μια νέα ζωή… Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, δεν είναι πια εξαίρεση, οι πανδημίες θανατηφόρων ιών δεν αποτελούν αφηγήματα ιστορικών βιβλίων, η διαδικτυακή «ζωή» και οι κίνδυνοι στο περιβάλλον αυτό μάλλον καθημερινότητα παρά σενάριο επιστημονικής φαντασίας…

Η ζωή αλλάζει, και μαζί εμείς. Υποχρεωτικά. Ο καθένας μας κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχίσει το ταξίδι σ΄ αυτά τα αχαρτογράφητα νερά όσο πιο ασφαλισμένα γίνεται.

Εμείς στην Trust (ασφαλιστικοί πράκτορες και προσωπικό) είμαστε εδώ να σας καθοδηγήσουμε για αναθεώρηση ή και αναβάθμιση των Ασφαλιστικών σας Καλύψεων . Να συζητήσουμε και να σας συμβουλέψουμε για οποιοδήποτε Ασφαλιστικό θέμα σας απασχολεί.  

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, και στους δικούς μας, να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Από αιφνίδια γεγονότα που πλήττουν ολόκληρο τον πλανήτη, μέχρι τυχαία περιστατικά που επιβαρύνουν την καθημερινότητα μας, και απειλούν την υγεία, την περιουσία και το εισόδημα μας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε είναι η ώρα να δούμε την ασφάλειά μας όχι ως «αναγκαίο κακό» αλλά ως επένδυση για ένα εξασφαλισμένο μέλλον, ανεξαρτήτως πρόκλησης πsου θα ορθωθεί μπροστά μας.

«Αν θα μπορούσα, θα έγραφα τη λέξη ΑΣΦΑΛΙΣΗ πάνω σε κάθε σπίτι και στο μέτωπο κάθε ανθρώπου. Τόσο σίγουρος είμαι ότι με την ασφάλιση σώζονται οικογένειες από ανεπανόρθωτη καταστροφή‘’ είχε πει κάποτε ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, και σήμερα φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Με προτεραιότητα τον άνθρωπο η Trust Insurance, μέσα από καινοτόμα, περιεκτικά, ευέλικτα και εξατομικευμένα προγράμματα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για εσάς, την οικογένεια σας, το εισόδημα σας, και την επιχείρησή σας! Προϊόντα νέας γενιάς με προμετωπίδα πρωτοπόρα πολυασφαλιστήρια είναι εδώ για ‘σας. Καλύτερη για ‘σας!

Γιατί ασφαλίζοντας την υγεία και την περιουσία μας, ασφαλίζουμε το παρόν και το μέλλον μας!

In Trust We Trust

Κοινοποίηση σε:

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Περισσότερα »

Η TRUST Insurance Cyprus στο 2ο Cyber Security Conference

  Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber

Περισσότερα »
elGreek