Η Ζωή Αλλάζει… Η Ασφάλειά Σας Θα Μείνει Ίδια;

Με το πρώτο φως της νέας δεκαετίας, ήταν ξεκάθαρο ότι ξημέρωσε μια νέα εποχή. Ότι πια θα ζούμε μια νέα ζωή… Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, δεν είναι πια εξαίρεση, οι πανδημίες θανατηφόρων ιών δεν αποτελούν αφηγήματα ιστορικών βιβλίων, η διαδικτυακή «ζωή» και οι κίνδυνοι στο περιβάλλον αυτό μάλλον καθημερινότητα παρά σενάριο επιστημονικής φαντασίας…

Η ζωή αλλάζει, και μαζί εμείς. Υποχρεωτικά. Ο καθένας μας κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχίσει το ταξίδι σ΄ αυτά τα αχαρτογράφητα νερά όσο πιο ασφαλισμένα γίνεται.

Εμείς στην Trust (ασφαλιστικοί πράκτορες και προσωπικό) είμαστε εδώ να σας καθοδηγήσουμε για αναθεώρηση ή και αναβάθμιση των Ασφαλιστικών σας Καλύψεων . Να συζητήσουμε και να σας συμβουλέψουμε για οποιοδήποτε Ασφαλιστικό θέμα σας απασχολεί.  

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, και στους δικούς μας, να είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Από αιφνίδια γεγονότα που πλήττουν ολόκληρο τον πλανήτη, μέχρι τυχαία περιστατικά που επιβαρύνουν την καθημερινότητα μας, και απειλούν την υγεία, την περιουσία και το εισόδημα μας.

Τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε είναι η ώρα να δούμε την ασφάλειά μας όχι ως «αναγκαίο κακό» αλλά ως επένδυση για ένα εξασφαλισμένο μέλλον, ανεξαρτήτως πρόκλησης πsου θα ορθωθεί μπροστά μας.

«Αν θα μπορούσα, θα έγραφα τη λέξη ΑΣΦΑΛΙΣΗ πάνω σε κάθε σπίτι και στο μέτωπο κάθε ανθρώπου. Τόσο σίγουρος είμαι ότι με την ασφάλιση σώζονται οικογένειες από ανεπανόρθωτη καταστροφή‘’ είχε πει κάποτε ο Ουίνστον Τσώρτσιλ, και σήμερα φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ.

Με προτεραιότητα τον άνθρωπο η Trust Insurance, μέσα από καινοτόμα, περιεκτικά, ευέλικτα και εξατομικευμένα προγράμματα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για εσάς, την οικογένεια σας, το εισόδημα σας, και την επιχείρησή σας! Προϊόντα νέας γενιάς με προμετωπίδα πρωτοπόρα πολυασφαλιστήρια είναι εδώ για ‘σας. Καλύτερη για ‘σας!

Γιατί ασφαλίζοντας την υγεία και την περιουσία μας, ασφαλίζουμε το παρόν και το μέλλον μας!

In Trust We Trust

Κοινοποίηση σε:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Περισσότερα »

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Περισσότερα »

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »
elGreek

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance