Search
Close this search box.

Σωστή ασφάλεια στην σωστή τιμή

Σε μια εποχή που το κάθε ευρώ μετρά, είναι αλήθεια ότι όλοι προσπαθούμε να δώσουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη αξία στα χρήματά μας. Αναζητούμε το καλύτερο Value For Money.

Πολλοί ωστόσο πέφτουν στην παγίδα ερμηνεύοντας το να δίνεις αξία στα χρήματά σου ως την πιο φτηνή επιλογή. Κι αυτό, πολύ συχνά το πληρώνουν… ακριβά!

Για να μην είστε κι εσείς ένας απ’ αυτούς υιοθετήστε τον δεκάλογο που ακολουθεί.

 

1) Απευθυνθείτε σε έναν εξειδικευμένο Ασφαλιστικό Σύμβουλο

 

Ο πιο απλός τρόπος να αποκτήσετε σωστή ασφάλεια στην σωστή τιμή, να αποταθείτε σ΄ έναν εξειδικευμένο, έμπειρο και καλόπιστο ασφαλιστικό σύμβουλο. Αυτός θα σας καθοδηγήσει και θα βοηθήσει να βρεθεί η καλύτερη λύση για εσάς. Ένα πακέτο στα μέτρα σας. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες και να ασφαλιστείτε σωστά! Να επικοινωνείτε και να συμβουλεύεστε τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ώστε να έχουν αξία τα ασφάλιστρα που καλείστε να πληρώσετε.

 

2) Επιλέξτε προσεκτικά τις καλύψεις – Διαβάστε το συμβόλαιο

 

Μελετήστε προσεκτικά τις καλύψεις που προτείνονται πριν υπογράψετε το συμβόλαιό σας. Διαβάστε το ‘Έγγραφο Πληροφοριών για το Ασφαλιστικό Προϊόν’ στο οποίο παρέχεται η ελάχιστη απαραίτητη πληροφόρηση για το κάθε ασφαλιστικό προϊόν καθώς επίσης και το Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο.

 

3) Συγκεντρώστε τα συμβόλαιά σας σε μια εταιρεία

 

Συγκεντρώστε τα διάφορα ασφαλιστήρια συμβόλαια σας σε μια εταιρεία. H ασφαλιστική ως σταθερό πελάτη της θα σας προσφέρει έκπτωση ασφαλίστρου. Όσο περισσότερα συμβόλαια τόσο μεγαλύτερες οι εκπτώσεις. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό δημιουργείτε διαφορετική, στενότερη ανθρώπινη σχέση με την εταιρεία. Ειδικότερα στην Trust υπάρχει ακόμα ένα όφελος για ‘σας.  Σας παρέχει «πακέτα» (ομαδοποιημένα συμβόλαια)  προσφέροντάς σας την ευκαιρία να εξοικονομήσετε το κόστος των δικαιωμάτων ενός συμβολαίου. 

 

4) Συγκρίνετε

 

Ενημερωθείτε και συγκρίνετε πριν την επιλογή σας. Εξετάστε πιο είναι το καλύτερο συμβόλαιο για τις δικές σας ανάγκες. Επωφεληθείτε από τον ανταγωνισμό και δείτε πιο συμβόλαιο πρωτίστως καλύπτει τις ανάγκες σας, και η τιμή ν’ ανταποκρίνεται στο επίπεδο του προϊόντος αλλά και της παροχής εξυπηρέτησης.


5) Προτιμήστε συμβόλαια με μεγαλύτερη διάρκεια

 

Προτιμήστε ασφαλιστήρια συμβόλαια με ετήσια διάρκεια καθώς τα ασφάλιστρα μικρότερης διάρκειας τείνουν να είναι υπόκεινται σε πρόσθετες χρεώσεις.

6) Επιλέξτε έξυπνα τον τρόπο πληρωμής

 

Πολλές ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρουν διευκολύνσεις ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής του ασφαλίστρου σας. Συμβουλευτείτε τον ασφαλιστικό σας πράκτορα για τις επιλογές σας.

 

7) Επιλέξτε την καλύτερη απαλλαγή για εσάς

 

Απαλλαγή είναι το ποσό με το οποίο ο ασφαλισμένος συμφωνεί να συμμετάσχει στη ζημιά και η Εταιρεία αποζημιώνει για το υπόλοιπο ποσό. Μεγαλύτερη απαλλαγή σημαίνει μικρότερο ασφάλιστρο!

 

8) Πάρτε τα δικά σας μέτρα ασφάλειας και να είστε προσεκτικοί

 

Σε περιπτώσεις που έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σε κατοικίες και επιχειρήσεις παρέχεται έκπτωση στο συνολικό ασφάλιστρο. Πρόσθετα προστατευτικά μέτρα, αφενός προστατεύουν την περιουσία σας αφετέρου μειώνουν το ασφάλιστρο σας. Επιπλέον οι ασφαλιστικές εταιρείες επιβραβεύουν τους πελάτες που δεν προκαλούν ατυχήματα, αντίθετα επιβαρύνεται το ασφάλιστρο μετά από ζημιά.


9) Ενημερώστε για τυχόν αλλαγές

 

Ενημερώστε για την οποιαδήποτε αλλαγή των δεδομένων σε σχέση με την ασφάλιση σας. Δηλώστε άμεσα στην ασφαλιστική ή Ασφαλιστικό σας Σύμβουλο τυχόν αλλαγές στα ασφαλισμένα αντικείμενα/περιουσία  ώστε και βεβαιωθείτε ότι αυτά έχουν αναπροσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

 

10) Σωστές Ασφαλισμένες αξίες

 

Βεβαιωθείτε ότι τα ασφαλισμένα ποσά είναι σωστά και αντιπροσωπεύουν το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων που θέλετε να ασφαλίστε ώστε να μην διατρέχετε το κίνδυνο να είστε υπό- ασφαλισμένοι.

Ανακαλύψτε τα ασφαλιστικά προγράμματα της Trust, της νο 1 ασφαλιστικής εταιρίας στην Κύπρο.

Κοινοποίηση σε:

Η κλιματική αλλαγή θα επιφέρει αυξήσεις στα ασφάλιστρα

Τα αυξημένα λειτουργικά κόστη, απόρροια των γενικών αυξήσεων στην αγορά, μετακυλούνται στα ασφαλιστικά προϊόντα, εξηγεί στο philenews podcast, o CEO της Τrust Insurance, Χρίστος Χριστοδούλου.

Περισσότερα »
Maria Fysentzidou CFO - Trust Insurance Cyprus - Economy Today

“Οι Οργανισμοί στερούνται το δημιουργικό γυναικείο ταλέντο στα κέντρα λήψεως αποφάσεών τους όταν δεν εξασφαλίζεται ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής στις γυναίκες.”

Η μη εξασφάλιση ισορροπίας επαγγελματικής και προσωπικής ζωής στις γυναίκες έχει ως αποτέλεσμα να στερούνται οι Οργανισμοί το δημιουργικό γυναικείο ταλέντο στα κέντρα λήψεως αποφάσεών

Περισσότερα »
Trust Insurance Philenews Vodcast with CEO Mr Christos Christodoulou

“Aν θέλεις κάτι πραγματικά δικό σου, ασφάλισε το!”

Ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Trust Insurance κος Χρίστος Χριστοδούλου, επεξηγεί μεταξύ άλλων στην Άντρη Δανιήλ (Philenews) γιατί σήμερα η Ασφάλεια αποτελεί ανάγκη και όχι απλά μια πολυτέλεια.

Περισσότερα »
Scroll to Top