• Χρήσιμα Τηλέφωνα

H Trust Χρυσός Χορηγός της ετήσιας έκθεσης Made in Cyprus

Η Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd για άλλη μια χρονιά δηλώνει παρούσα στο πλευρό της έκθεσης Made In Cyprus Exhibition η οποία λειτουργεί και ως εφαλτήριο για κυπριακές επιχειρήσεις να συστηθούν στο κοινό τόσο της Κύπρου όσο και του εξωτερικού.
Ως Χρυσός Χορηγός της έκθεσης, η Trust αποδεικνύει έμπρακτα ότι πιστεύει ακράδαντα στη χρησιμότητα της διεξαγωγής του Made In Cyprus.
Μάλιστα στο πλαίσιο της διάσκεψης Τύπου για την φετινή διοργάνωση ο CEO της Trust κύριος Christos Christodoulou δήλωσε ευθαρσώς πως “Αυτό που προσφέρουμε εμείς στη διοργάνωση, δεν είναι τίποτα μπροστά σ΄αυτό που η έκθεση προσφέρει στην κοινωνία μας” .

Μέλη της επαγγελματικής οικογένειας της Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd στελέχωσαν το περίπτερο της εταιρείας υποδειγματικά, εξυπηρετώντας την πλειάδα των πολιτών που το επισκέφθηκαν για να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες μας.

Κοινοποίηση σε:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Movember Cyprus 2019

Η Trust τηρεί τις υποσχέσεις της σε κάθε επίπεδο. Όπως δεσμεύθηκε, στέκεται στο πλευρό του Movember Cyprus. Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, η Διοίκηση και το

Περισσότερα »

Προσδιορίζοντας το Μέλλον… Συνέδριο της ΠΣΕΑΔ – Μέγα Χορηγός Trust Insurance

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 09/10/2019 με ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο της ΠΣΕΑΔ – Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών του οποίου η Trust International Insurance

Περισσότερα »