Διεθνής Διάκριση από το περιοδικό “World Finance”

Η Trust Insurance Cyprus αποτελεί την πιο ραγδαία ανερχόμενη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο η οποία έχει να επιδείξει σπουδαία αποτελέσματα της σωστής δουλειάς και στην προσήλωση στις αξίες που διέπουν την εταιρεία.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το διεθνούς φήμης περιοδικό “ World Finance” που απένειμε στην Trust Insurance Cyprus το βραβείο της καλύτερης Ασφαλιστικής Εταιρείας Γενικού Κλάδου στην Κύπρο για το 2013. Ο θεσμός των World Finance Insurance Awards, είναι ένας θεσμός ο οποίος για έκτη συνεχόμενη χρονιά, βραβεύει τις ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν διαπρέψει παγκοσμίως στον τομέα τους.
Η βράβευση, βασίστηκε σε ορισμένα κριτήρια όπως τα επιτεύγματα της Εταιρείας, την κατάλληλη διασφάλιση ασφαλιστικών υπηρεσιών των πελατών και σωστή αξιολόγηση κινδύνων. Η τελετή απονομής του βραβείου έγινε στο London Stock Exchange του Ηνωμένου Βασιλείου στις 8 Νοεμβρίου 2013. Ακολούθησαν συνεντεύξεις από τον κ. Φρίξο Σαββίδη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Χρίστο Χριστοδούλου, Πρώτο Εκτελεστικό Διευθυντή και Μέλος και κ. Mehran Eftekhar, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το βραβείο αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της.

Κοινοποίηση σε:

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Περισσότερα »

Η TRUST Insurance Cyprus στο 2ο Cyber Security Conference

  Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber

Περισσότερα »
elGreek