Διεθνής Διάκριση από το περιοδικό “World Finance”

Η Trust Insurance Cyprus αποτελεί την πιο ραγδαία ανερχόμενη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο η οποία έχει να επιδείξει σπουδαία αποτελέσματα της σωστής δουλειάς και στην προσήλωση στις αξίες που διέπουν την εταιρεία.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το διεθνούς φήμης περιοδικό “ World Finance” που απένειμε στην Trust Insurance Cyprus το βραβείο της καλύτερης Ασφαλιστικής Εταιρείας Γενικού Κλάδου στην Κύπρο για το 2013. Ο θεσμός των World Finance Insurance Awards, είναι ένας θεσμός ο οποίος για έκτη συνεχόμενη χρονιά, βραβεύει τις ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν διαπρέψει παγκοσμίως στον τομέα τους.
Η βράβευση, βασίστηκε σε ορισμένα κριτήρια όπως τα επιτεύγματα της Εταιρείας, την κατάλληλη διασφάλιση ασφαλιστικών υπηρεσιών των πελατών και σωστή αξιολόγηση κινδύνων. Η τελετή απονομής του βραβείου έγινε στο London Stock Exchange του Ηνωμένου Βασιλείου στις 8 Νοεμβρίου 2013. Ακολούθησαν συνεντεύξεις από τον κ. Φρίξο Σαββίδη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Χρίστο Χριστοδούλου, Πρώτο Εκτελεστικό Διευθυντή και Μέλος και κ. Mehran Eftekhar, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το βραβείο αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της.

Κοινοποίηση σε:

Οι κορυφαίοι στην κορυφή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 βραδιά βραβεύσεων από την Trust Insurance Cyprus.
Η εκδήλωση υπό τον τίτλο «Οι Κορυφαίοι Στην Κορυφή» φιλοξενήθηκε στο La Caleta στον 10ο όροφο του εμβληματικού The Icon στη Λεμεσό. Ένας χώρος πλήρης συμβολισμών και αναλογιών για την Εταιρεία.

Περισσότερα »

In Women We Trust

Η Trust Insurance Cyprus, ως τετράκις πιστοποιημένο πρότυπο εργοδότη (2014 Standard, 2017 Platinum, 2017 Platinum Award, 2020 Platinum) έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αποτελεί αξιοκρατικό οργανισμό

Περισσότερα »

Πληρωμές μέσω διαδικτύου
Εύκολα και Γρήγορα

Trust Cyprus Insurance © 2020  –  Πολιτική Απορρήτου 

Σχεδιασμός : LightBlack

elGreek