Διεθνής Διάκριση από το περιοδικό “World Finance”

Η Trust Insurance Cyprus αποτελεί την πιο ραγδαία ανερχόμενη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο η οποία έχει να επιδείξει σπουδαία αποτελέσματα της σωστής δουλειάς και στην προσήλωση στις αξίες που διέπουν την εταιρεία.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το διεθνούς φήμης περιοδικό “ World Finance” που απένειμε στην Trust Insurance Cyprus το βραβείο της καλύτερης Ασφαλιστικής Εταιρείας Γενικού Κλάδου στην Κύπρο για το 2013. Ο θεσμός των World Finance Insurance Awards, είναι ένας θεσμός ο οποίος για έκτη συνεχόμενη χρονιά, βραβεύει τις ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν διαπρέψει παγκοσμίως στον τομέα τους.
Η βράβευση, βασίστηκε σε ορισμένα κριτήρια όπως τα επιτεύγματα της Εταιρείας, την κατάλληλη διασφάλιση ασφαλιστικών υπηρεσιών των πελατών και σωστή αξιολόγηση κινδύνων. Η τελετή απονομής του βραβείου έγινε στο London Stock Exchange του Ηνωμένου Βασιλείου στις 8 Νοεμβρίου 2013. Ακολούθησαν συνεντεύξεις από τον κ. Φρίξο Σαββίδη, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Χρίστο Χριστοδούλου, Πρώτο Εκτελεστικό Διευθυντή και Μέλος και κ. Mehran Eftekhar, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το βραβείο αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη αναγνώριση για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες της.

Κοινοποίηση σε:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Περισσότερα »

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Περισσότερα »

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »
elGreek

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance