Search
Close this search box.

Μαρτυρίες Πελατών

"Δεν είναι τυχαίο που είμαστε στην Trust"

Έχοντας συνεργαστεί και με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες, μπορώ εντίμως να αναφέρω ότι η Trust είναι η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες μας. Συνεπής σε όλα τα επίπεδα, με επαγγελματισμό, δίκαια και με διαφάνεια, ξεχωρίζει κυρίως για την άριστη εξυπηρέτηση που παρέχει κάθε φορά ανεξαρτήτως ποιος χειρίζεται μια υπόθεση. Δείχνει έμπρακτα την εκτίμηση της στον πελάτη, σεβόμενη τα συμβόλαια αλλά και τον άνθρωπο που έχει ενώπιον της.

"Άμεση, Αποτελεσματική, Ανθρώπινη Αντιμετώπιση"

Μετά από ένα ατυχές περιστατικό στο λιμανάκι της περιοχής Λατσί στην Πάφο, το καΐκι μας υπέστη σοβαρές ζημιές συνεπεία πυρκαγιάς. Δυνάμει του συμβολαίου μας, αποταθήκαμε στην Trust η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά στο αίτημά μας. Η εξυπηρέτηση ήταν υποδειγματική καθώς όλα τα άτομα με τα οποία χρειάστηκε να έλθουμε σε επαφή, από λειτουργούς μέχρι διευθυντικό προσωπικό, ήταν διαθέσιμοι, ευγενικοί, και ευέλικτοι. Απέδειξαν ότι είναι μια ασφαλιστική την οποία πραγματικά μπορείς να εμπιστευτείς.

"Ενιωσα Ασφαλής"

Διατηρώ μια αρκετά μεγάλη επιχείρηση υπηρεσιών στεγνο-καθαριστηρίου στην Πάφο, εξυπηρετώντας ξενοδοχειακές μονάδες και όχι μόνο. Βράδυ Σαββάτου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά στο υποστατικό προκαλώντας σχεδόν ολοκληρωτική ζημιά. Από την πρώτη στιγμή ο ασφαλιστικός μου πράκτορας, καθώς επίσης ο επαρχιακός Διευθυντής της Εταιρείας βρέθηκαν επί τόπου. Την επομένη το πρωί, Κυριακάτικα, και ενώ παρέμεινα στο χώρο αισθανόμενος ότι είχε φύγει η γη κάτω από τα πόδια μου, εμφανίστηκε στο χώρο ο CEO της Trust αυτοπροσώπως! Έδειξε πέρα από επαγγελματικό, ανθρώπινο ενδιαφέρον, και με διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα θα επαναλειτουργούσε το στεγνο-καθαριστήριο. Από τη μια στιγμή στην άλλη από κατεστραμμένος, ένιωσα ενδυναμωμένος και είπα «ξεκινώ ξανά»! Κινητοποιήθηκε ολόκληρη η Εταιρεία για ‘μένα! Και πράγματι, σε λιγότερο από ένα μήνα, έπιασα ξανά δουλειά! Το ένιωσα, το έζησα και το πιστοποιώ ότι ήμουν σε καλά χέρια. Μια εταιρεία, σοβαρή, «στιβαρή» αλλά και ανθρώπινη! Από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή. Ακόμα συγκινούμαι μιλώντας γι΄αυτό.

"Αξιόπιστη, Διαφανής, Αποδοτική"

Ως η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικιάσεων οχημάτων στο νησί, περηφανευόμαστε για την επιλογή των καλύτερων δυνατών επαγγελματικών εταίρων. H Trust, με την οποία έχουμε πολύ-επίπεδη επικοινωνία 24/7 λόγω της φύσης της δουλειάς μας, έχει αποδείξει ότι πράγματι είναι η βέλτιστη επιλογή. Ένας αξιόπιστος συνεργάτης, με διαφανείς διαδικασίες, που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη. Ευέλικτος, αποδοτικός και ταχύς εταίρος με έφεση στην γρήγορη επίλυση προβλημάτων μέσα από ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας. Ένας «σκληρός» αλλά δίκαιος συνεργάτης με τον οποίο αισθανόμαστε πραγματικά ασφαλείς. Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα αντανακλαστικά και την αποδοτικότητα της Εταιρείας την περίοδο της πανδημίας.

"Αποδοτική, Γρήγορη, Αξιόπιστη"

Συνεργαζόμαστε με την Trust εδώ και μερικά χρόνια και πάντα λαμβάνουμε αποδοτική, γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Πρόσφατα ανανεώσαμε τα συμβόλαια αστικής ευθύνης και μέσα από τη διαδικασία επιλογής, και βασιζόμενοι στην προηγούμενή μας εμπειρία ως πελάτες, δεν αποφασίσαμε απλά να μείνουμε με την Trust αλλά να επεκτείνουμε την συνεργασία μας ακόμη περισσότερο. Η κάθε επαφή με την Trust, τόσο απευθείας όσο και μέσω συνεργαζόμενων ασφαλιστών, ήταν και είναι πάντα μια θετική εμπειρία χάρη στο προσωπικό με τεχνογνωσία, πελατοκεντρικές, διαφανείς και εύκολες διαδικασίες. Είναι πραγματικά χαρά μας να συνεργαζόμαστε με τη Trust.

Scroll to Top