Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης Εργοδότη

employers liability insurance

Λάβετε μια προσφορά ασφάλισης ευθύνης εργοδότη
Γρήγορα, δωρεάν και εξατομικευμένα

Ολοκληρωμένη Ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη προσαρμοσμένη στις ανάγκες της επιχείρησής σας

Προστατέψτε την επιχείρηση σας με ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα Ευθύνης Εργοδότη στην Κύπρο. Η Trust Insurance προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης με ευέλικτη κάλυψη. Καμία επιχείρηση δεν μπορεί να επιτύχει μακροπρόθεσμα χωρίς να έχει την ευημερία των υπαλλήλων της στη λίστα των προτεραιοτήτων της. Είναι πολύ σημαντικό να προστατέψετε τους υπαλλήλους σας από απρόβλεπτα περιστατικά που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Κι εδώ έρχεται η ασφάλιση ευθύνης εργοδότη να δώσει τη λύση.

Επιλέξτε την καλύτερη ασφαλιστική κάλυψη για την επαγγελματική σας οικογένεια, αλλά και για τον εαυτό σας ως ιδιοκτήτης κι επιχειρηματίας. Με την Trust Insurance Κύπρου μπορείτε να αυξήσετε τα πλεονεκτήματα της κάλυψης, ώστε να σας καλύπτει ακόμα και στο εξωτερικό. Ασφαλίζοντας την επιχείρηση και τους υπαλλήλους σας με την Trust, εξασφαλίζετε ασφάλεια και σιγουριά σε κάθε σας βήμα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά ασφάλισης.

group_30
employers liability insurance cyprus
group_30

Γιατί να επιλέξετε την Trust για ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη

Ευέλικτο

Δυνατότητα Αύξησης του Ορίου Ευθύνης

Κάλυψη και στο εξωτερικό

Κάλυψη στο εξωτερικό για υπαλλήλους που είναι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε επαγγελματίες και εταιρείες που απασχολούν εργαζόμενους και η ασφάλισή τους είναι υποχρεωτική για τον εργοδότη, σύμφωνα με τον νόμο περί Ασφάλισης Ευθύνης Εργοδότη. Βοηθάει τους εργοδότες να διαχειριστούν πιθανές οικονομικές αξιώσεις εις βάρος τους, όπως ιατρικά έξοδα και απολεσθέντων μισθών υπαλλήλων, ενώ προστατεύει και τα δικαιώματα των εργαζομένων που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα λόγω ατυχημάτων που σχετίζονται με την εργασία τους.

employer liability insurance cyprus

Κάλυψη Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Εργοδότη

Τα ασφαλιστικά προγράμματα της Trust είναι προσαρμοσμένα για να προστατεύουν την εταιρεία σας από έξοδα που ενδέχεται να προκύψουν από τραυματισμούς ή ασθένειες σχετικές με το χώρο εργασίας. Στην Trust Insurance, αναγνωρίζουμε το πόσο σημαντική είναι η προστασία της υγείας των υπαλλήλων σας απέναντι σε ατυχήματα κι ασθένειες κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Καλύπτεται η Νομική Ευθύνη σας ως Εργοδότη για καταβολή αποζημιώσεων σε εργοδοτούμενους σας σε σχέση με:

  • Σωματική Βλάβη από ατύχημα
  • Επαγγελματική Ασθένεια, η οποία καθορίζεται σε σχετικούς κανονισμούς που προκαλούνται σαν αποτέλεσμα και κατά τη διάρκεια της απασχόλησης τους
  • Θάνατο

Συχνές ερωτήσεις για την ασφάλιση αστικής ευθύνης εργοδότη

Η ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη καλύπτει οποιοδήποτε ατύχημα ή ασθένεια έχει το προσωπικό μου;

H κάλυψη Ευθύνης Εργοδότη προσφέρεται για ατυχήματα ή ασθένειες για τα οποία φέρει ευθύνη ο εργοδότης. Αν δεν έχει κάποιος νομική ευθύνη, δεν έχει υποχρέωση αποζημίωσης, και συνεπώς δεν θα υπάρχει αίτημα για κάλυψη.

Πως ορίζονται τα όρια κάλυψης;

Τα όρια βάση της νομοθεσίας είναι:

  • Ανά εργοδοτούμενο €160,000
  • Κάθε περιστατικό ή σειρά περιστατικών €3,415,000
  • Συνολικό Όριο ανά περίοδο ασφάλισης €5,125,000

Ανάλογα με τη φύση της εργασίας μπορείτε να ορίσετε και το όριο κάλυψης.

Πόση κάλυψη χρειάζομαι έναντι Αστικής Ευθύνης;

Όταν αποφασίζει κάποιος το όριο της κάλυψης, πρέπει να αναλογιστεί τη μέγιστη απαίτηση που μπορεί να υποβάλει κάποιος εναντίον του. Αυτό μπορεί να γίνει λαμβάνοντας υπόψιν τον κύκλο εργασιών της Εταιρείας. Ορισμένες επιχειρήσεις, σε περίπτωση πυρκαγιάς που επεκτείνεται ή πολλαπλών προσωπικών τραυματισμών, ενδέχεται να έχουν να αντιμετωπίσουν απαιτήσεις για αποζημιώσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ το ποσό αυτό.

Τι σημαίνει η ασφάλεια ευθύνης εργοδότη;

Η Ασφάλιση Αποζημίωσης Εργοδότη προστατεύει τις επιχειρήσεις και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για αξιώσεις  από έναν νυν ή πρώην εργαζόμενο για ασθένεια, ατύχημα ή τραυματισμό που έχει υποστεί ως αποτέλεσμα της εργασίας του. Η Trust Insurance Cyprus προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης ευθύνης εργοδότη που περιλαμβάνουν κάλυψη για αποζημίωση, νομικές αμοιβές και αποζημιώσεις.

Είναι η ασφάλιση ευθύνης εργοδότη υποχρεωτική στην Κύπρο;

Η ασφάλιση ευθύνης εργοδοτών είναι υποχρεωτική στην Κύπρο. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι εργοδότες στην Κύπρο υποχρεούνται από το Νόμο να ασφαλιστούν έναντι νομικών δαπανών και αποζημιώσεων που προκύπτουν από αξιώσεις εργαζομένων. Οι ανασφάλιστοι εργοδότες διώκονται σύμφωνα με το Κυπριακό Νόμο και ενδέχεται να επιβληθούν ποινές φυλάκισης (έως 12 μήνες) ή πρόστιμα (έως 1.500 ευρώ). Αυτός ο τύπος ασφάλισης προστατεύει τις εταιρείες από κόστη που σχετίζονται με ασθένειες, τραυματισμούς, ατυχήματα και θανάτους στο χώρο εργασίας. Δεν καλύπτει αξιώσεις για διάκριση, παράνομη καταγγελία ή σεξουαλική παρενόχληση.

Η ασφάλιση ευθύνης εργοδοτών καλύπτει τους εργολάβους;

Οι αυτοαπασχολούμενοι εργολάβοι συνήθως δεν καλύπτονται από την ασφάλιση ευθύνης εργοδότη. Μόνο οι εργολάβοι που απασχολούνται σε μια εταιρεία μπορούν να καλύπτονται από την Ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη της εταιρείας.

Η ασφάλιση ευθύνης εργοδοτών καλύπτει τους εθελοντές;

Οι εθελοντές που αρρώστησαν ή τραυματίστηκαν λόγω εργασίας μπορούν να αποζημιωθούν από την Ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη του οργανισμού.

Πόσο κοστίζει η ασφάλεια αστικής ευθύνης;

Το κόστος ενός προγράμματος ασφάλισης ευθύνης εργοδότη εξαρτάται από τον πάροχο ασφάλισης, τους ιδιαίτερους κινδύνους της εργασίας, τον τύπο κάλυψης, την τοποθεσία, τον αριθμό εργαζομένων, τα όρια, τη μισθοδοσία, τον κλάδο, το ιστορικό αποζημιώσεων και τον κίνδυνο.

Καλύπτει η ασφάλιση αστικής ευθύνης των εργοδοτών την άδικη απόλυση;

Στην Κύπρο, ένας εργαζόμενος που απολύεται παράνομα μετά από συνεχή απασχόληση για περισσότερες από 26 εβδομάδες έχει δικαίωμα αποζημίωσης που καταβάλλεται από τον εργοδότη.

Χρειάζομαι μια ασφάλιση ευθύνης εργοδότη;

Η ασφάλιση ευθύνης εργοδότη απαιτείται από τον νόμο στην Κύπρο. Ως εργοδότης, είστε υπεύθυνοι για την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού σας κατά την εργασία. Σε περίπτωση ατυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ή να αρρωστήσει ένας εργαζόμενος λόγω της φύσης της εργασίας ή στον χώρο εργασίας, ο εργαζόμενος μπορεί να εγείρει νομική αξίωση και αξιώσεις για αποζημίωση κατά του εργοδότη του.

Θα δεχόσουν κάτι λιγότερο από το καλύτερο; Ψάξε το…Σε περιμένουμε!

ή κάλεσε μας τώρα στο +357 22 050 100
group_30
Male office work
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
Road Side Assistance Accident Care

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

Emergency Health Issues

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Emergency Hospitalization Abroad

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας

Πάρε Προσφορά

Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης Εργοδότη