Η Τεχνολογία στην υπηρεσία του Ασφαλιστή

Από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet, θα μπορείτε πλέον να ολοκληρώνετε τις εργασίες σας ακόμα και από το πιο απόμακρο σημείο της Κύπρου.

Η χρήση της τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλισης έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες εξυπηρετούνται και ενημερώνονται. Ακόμα και ο κόσμος που δεν έχει διευρυμένες τεχνολογικές γνώσεις, αποκτά εύκολα πρόσβαση σε ειδήσεις για τον χώρο και τις ευκαιρίες ασφάλισης λόγω της αυξημένης χρήσης του διαδικτύου και των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.


Εκτός από τα κοινωνικά δίκτυα που δημιουργούν μια πιο άμεση επαφή με τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες, οι εφαρμογές των κινητών τηλεφώνων δίνουν εύκολη εναλλακτική λύση που οι πελάτες μπορούν να ενημερωθούν, να διαχειριστούν τις συμβάσεις που έχουν με μια ασφαλιστική εταιρεία καθώς επίσης και να παρακολουθήσουν την πρόοδο των απαιτήσεών τους.


Για την Trust Insurance Cyprus, η συνεχόμενη επένδυση στη τεχνολογία με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών της αλλά και ουσιαστική διευκόλυνση του έργου των συνεργατών της, αποτελεί προτεραιότητα.
Ένα από τα εργαλεία που βρίσκεται ήδη σε λειτουργία είναι το Agents Portal, το οποίο έχει δημιουργηθεί από εσωτερική υποδομή του Τμήματος Μηχανογράφησης για το Δίκτυο Ασφαλιστικών Πρακτόρων.


Μελλοντικά, οι χρήστες του Agents Portal, θα έχουν τη δυνατότητα:
– Έκδοσης Συμβολαίων
– Τιμολογήσεων
– Καλυπτικών Σημειωμάτων
– Εκτύπωση Εντύπων (προτάσεων, απαιτήσεων)
– Μελέτης εικόνας του χαρτοφυλακίου τους

Το Agents Portal θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των συνεργατών ως προς την πιο ομαλή λειτουργία και διεξαγωγή των εργασιών τους.

Ας κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη λοιπόν προβάλλοντας προς τα έξω το σύγχρονο πρόσωπο της Trust, ενισχύοντας παράλληλα την εικόνα της Εταιρείας μας στην αγορά.

Κοινοποίηση σε:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Αναγνώριση διαχρονικής προσφοράς της TRUST στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Η Trust είναι εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και στην ανθρωπιά. Συνώνυμο της κοινωνικής προσφοράς.   Διαχρονικός υποστηρικτής (και) του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, δήλωσε γι’ ακόμα μια

Περισσότερα »
elGreek