Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα

Την ετήσια διάθεση ατομικών συσκευών αλκοτέστ ανακοίνωσε η  Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd, σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022.

Η εν λόγω δράση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας, στοχεύει στην ενίσχυση των προσπαθειών για ανάπτυξη οδικής συνείδησης και κουλτούρας, προάγοντας τον αυτοέλεγχο ως πράξη ευθύνης που σώζει ζωές.

Όραμα της Εταιρείας είναι σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, κάθε όχημα να διαθέτει μια ατομική συσκευή αλκοτέστ, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεση του οδηγού ανά πάσα στιγμή. Η συσκευή αυτή θα επιτρέπει στους οδηγούς να αποδείξουν, ότι μπορούν να πιάσουν τιμόνι με ασφάλεια για τους ίδιους, τους συνεπιβάτες, αλλά και τους γύρω τους.

Οι συγκεκριμένες συσκευές, τελευταίας τεχνολογίας και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, είναι επαναφορτιζόμενες, επαναχρησιμοποιούμενες και με πολλαπλά στόμια, ώστε άπαντες να έχουν τη δυνατότητα να τις εντάξουν στην οδική τους ρουτίνα, όπως τη ζώνη και το κράνος.

Στη Συνέντευξη Τύπου  χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος της Βουλής κυρία Αννίτα Δημητρίου, και ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κύριος Γιάννης Καρούσος, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η εκδήλωση.

Μιλώντας στο ακροατήριο η κυρία Πρόεδρος τόνισε ότι η Βουλή θα σταθεί δίπλα στην πρωτοβουλία και θα την στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο, με στόχο όπως σωθούν ζωές μέσω της μείωσης των οδικών συγκρούσεων.

Στην ομιλία του ο κύριος Γιάννης Καρούσος σημείωσε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα αφήσει την σφραγίδα της και θα αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους να ακολουθήσουν. Συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «στόχος είναι μηδέν οδικές συγκρούσεις. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζεται συλλογική προσπάθεια, δεν μπορεί ένα υπουργείο μόνο του να το καταφέρει αυτό».

Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα συλλογικής προσπάθειας, η TRUST συντάσσεται με την Πολιτεία, συμβάλλοντας στις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση με τη διάθεση ατομικών συσκευών αλκοτέστ.

Η διάθεση θα γίνεται σε ετήσια βάση με συντεταγμένο τρόπο παράλληλα με δράσεις ενημέρωσης.

H Trust Insurance Cyprus κάλεσε πολιτεία, θεσμούς, οργανισμούς, οργανωμένα σύνολα, τον εταιρικό κόσμο και τους πολίτες να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτή, η οποία αποτελεί έναν μεγαλεπήβολο και μακροπρόθεσμο στόχο για την εταιρεία.

Για να προλάβουμε το κακό. Για να σώσουμε ζωές.

Η διάσκεψη Τύπου, αλλά και η ίδια η πρωτοβουλία έτυχε ευρείας κάλυψης από όλα τα εγχώρια Μέσα ενημέρωσης.

Ενδεικτικά παραθέτουμε πιο κάτω φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση καθώς επίσης ρεπορτάζ και φιλοξενίες σε παγκύπρια τηλεοπτικά δίκτυα.

Κοινοποίηση σε:

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Περισσότερα »

Η TRUST Insurance Cyprus στο 2ο Cyber Security Conference

  Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber

Περισσότερα »
elGreek

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance