Search
Close this search box.

Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα

Την ετήσια διάθεση ατομικών συσκευών αλκοτέστ ανακοίνωσε η  Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd, σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022.

Η εν λόγω δράση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας, στοχεύει στην ενίσχυση των προσπαθειών για ανάπτυξη οδικής συνείδησης και κουλτούρας, προάγοντας τον αυτοέλεγχο ως πράξη ευθύνης που σώζει ζωές.

Όραμα της Εταιρείας είναι σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, κάθε όχημα να διαθέτει μια ατομική συσκευή αλκοτέστ, η οποία θα βρίσκεται στη διάθεση του οδηγού ανά πάσα στιγμή. Η συσκευή αυτή θα επιτρέπει στους οδηγούς να αποδείξουν, ότι μπορούν να πιάσουν τιμόνι με ασφάλεια για τους ίδιους, τους συνεπιβάτες, αλλά και τους γύρω τους.

Οι συγκεκριμένες συσκευές, τελευταίας τεχνολογίας και με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, είναι επαναφορτιζόμενες, επαναχρησιμοποιούμενες και με πολλαπλά στόμια, ώστε άπαντες να έχουν τη δυνατότητα να τις εντάξουν στην οδική τους ρουτίνα, όπως τη ζώνη και το κράνος.

Στη Συνέντευξη Τύπου  χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος της Βουλής κυρία Αννίτα Δημητρίου, και ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κύριος Γιάννης Καρούσος, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η εκδήλωση.

Μιλώντας στο ακροατήριο η κυρία Πρόεδρος τόνισε ότι η Βουλή θα σταθεί δίπλα στην πρωτοβουλία και θα την στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο, με στόχο όπως σωθούν ζωές μέσω της μείωσης των οδικών συγκρούσεων.

Στην ομιλία του ο κύριος Γιάννης Καρούσος σημείωσε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα αφήσει την σφραγίδα της και θα αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους να ακολουθήσουν. Συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «στόχος είναι μηδέν οδικές συγκρούσεις. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζεται συλλογική προσπάθεια, δεν μπορεί ένα υπουργείο μόνο του να το καταφέρει αυτό».

Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα συλλογικής προσπάθειας, η TRUST συντάσσεται με την Πολιτεία, συμβάλλοντας στις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση με τη διάθεση ατομικών συσκευών αλκοτέστ.

Η διάθεση θα γίνεται σε ετήσια βάση με συντεταγμένο τρόπο παράλληλα με δράσεις ενημέρωσης.

H Trust Insurance Cyprus κάλεσε πολιτεία, θεσμούς, οργανισμούς, οργανωμένα σύνολα, τον εταιρικό κόσμο και τους πολίτες να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτή, η οποία αποτελεί έναν μεγαλεπήβολο και μακροπρόθεσμο στόχο για την εταιρεία.

Για να προλάβουμε το κακό. Για να σώσουμε ζωές.

Η διάσκεψη Τύπου, αλλά και η ίδια η πρωτοβουλία έτυχε ευρείας κάλυψης από όλα τα εγχώρια Μέσα ενημέρωσης.

Ενδεικτικά παραθέτουμε πιο κάτω φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση καθώς επίσης ρεπορτάζ και φιλοξενίες σε παγκύπρια τηλεοπτικά δίκτυα.

Κοινοποίηση σε:

Shaving The Way

Για ακόμα μια φορά, η δυο φορές βραβευμένη για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρεία, στήριξε τις προσπάθειες του παγκόσμιου κινήματος Movember για ενημέρωση γύρω από αντρικούς καρκίνους και τις συνέπειές του, διοργανώνοντας shaving event στον προαύλιο χώρο των κεντρικών της γραφείων στη Λευκωσία.

Περισσότερα »

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Περισσότερα »

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Περισσότερα »
elΕλληνικά

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance