ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Παγκόσμια ημέρα υγείας σήμερα, και σήμερα (την περίοδο που διανύουμε) περισσότερο από ποτέ άλλοτε η υγεία μας ατομικά, αλλά και συλλογικά, έχει μέγιστη βαρύτητα.

Η πανδημία του COVID-19 επανέφερε στο προσκήνιο τους «μαχητές της πρώτης γραμμής» -ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό- αλλά και την πραγματική αξία της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας.

Η πολιτεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια, και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε, όπως οφείλουμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σ’ αυτούς που είναι δίπλα μας την ώρα της ανάγκης, ωστόσο η επέλαση του κορωνοϊού ανέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο απαραίτητο είναι ο κάθε ένας μας ξεχωριστά να προσπαθήσει στο μέτρο των δικών του δυνατοτήτων να διασφαλίσει το επίπεδο των υπηρεσιών υγείας που θα λάβει όταν και αν χρειαστεί.

Οι αριθμοί δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

  • Τουλάχιστον το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού εξακολουθεί να μην έχει πλήρη κάλυψη βασικών υπηρεσιών υγείας.
  • Μόλις το 10% του παγκόσμιου ΑΕΠ δαπανάται ετησίως για την υγεία.
  • 97 εκατ. πρόωροι θάνατοι θα μπορούσαν να αποτραπούν με επενδύσεις 371 δις. δολλαρίων στα συστήματα υγείας.
  • Η μέση παγκόσμια δαπάνη για την υγεία ανέρχεται στα 1.011 δολάρια, με τις μισές χώρες να δαπανούν λιγότερα από 366 δολάρια ανά κάτοικο.
Για την TRUST στο επίκεντρο είναι πάντα ο άνθρωπος, και αναγνωρίζοντας το πόσο δυνατός και εύθραυστος είναι ταυτόχρονα, και σαν καθρέφτης ενός οικογενειάρχη που αισθάνεται την ανάγκη να προστατεύσει τους δικούς του, σχεδίασε και παρέχει καινοτόμα και ευέλικτα προγράμματα Υγείας, τα οποία είναι ικανά να αντιμετωπίσουν περιστάσεις κατά τις οποίες κάποιος είναι ευάλωτος με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια
 

Επιλέξτε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προστατέψτε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

In Health We Trust

Κοινοποίηση σε:

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »

Shaving the TRUST way

Με βιολί και με λαούτο τους ξυρίσαμε στην TRUST Insurance Cyprus! Όχι δεν είχαμε γαμπρούς, αλλά μαχητές υπέρ της πρόληψης και ενημέρωσης για ανδρικούς καρκίνους.

Περισσότερα »

Η TRUST Insurance Cyprus στο 2ο Cyber Security Conference

  Στο 2ο Cyber Security Conference, ενώπιον εκλεκτού και πλήρως καταρτισμένου σε θέματα κυβερνοασφάλειας ακροατηρίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρωτοποριακό της προϊόν Cyber

Περισσότερα »
elGreek