ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ

Παγκόσμια ημέρα υγείας σήμερα, και σήμερα (την περίοδο που διανύουμε) περισσότερο από ποτέ άλλοτε η υγεία μας ατομικά, αλλά και συλλογικά, έχει μέγιστη βαρύτητα.

Η πανδημία του COVID-19 επανέφερε στο προσκήνιο τους «μαχητές της πρώτης γραμμής» -ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό- αλλά και την πραγματική αξία της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας.

Η πολιτεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια, και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε, όπως οφείλουμε ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σ’ αυτούς που είναι δίπλα μας την ώρα της ανάγκης, ωστόσο η επέλαση του κορωνοϊού ανέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο απαραίτητο είναι ο κάθε ένας μας ξεχωριστά να προσπαθήσει στο μέτρο των δικών του δυνατοτήτων να διασφαλίσει το επίπεδο των υπηρεσιών υγείας που θα λάβει όταν και αν χρειαστεί.

Οι αριθμοί δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

  • Τουλάχιστον το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού εξακολουθεί να μην έχει πλήρη κάλυψη βασικών υπηρεσιών υγείας.
  • Μόλις το 10% του παγκόσμιου ΑΕΠ δαπανάται ετησίως για την υγεία.
  • 97 εκατ. πρόωροι θάνατοι θα μπορούσαν να αποτραπούν με επενδύσεις 371 δις. δολλαρίων στα συστήματα υγείας.
  • Η μέση παγκόσμια δαπάνη για την υγεία ανέρχεται στα 1.011 δολάρια, με τις μισές χώρες να δαπανούν λιγότερα από 366 δολάρια ανά κάτοικο.
Για την TRUST στο επίκεντρο είναι πάντα ο άνθρωπος, και αναγνωρίζοντας το πόσο δυνατός και εύθραυστος είναι ταυτόχρονα, και σαν καθρέφτης ενός οικογενειάρχη που αισθάνεται την ανάγκη να προστατεύσει τους δικούς του, σχεδίασε και παρέχει καινοτόμα και ευέλικτα προγράμματα Υγείας, τα οποία είναι ικανά να αντιμετωπίσουν περιστάσεις κατά τις οποίες κάποιος είναι ευάλωτος με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια
 

Επιλέξτε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προστατέψτε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους.

In Health We Trust

Κοινοποίηση σε:

ΔΙΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ TRUST ΣΤΑ RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Η εμπιστοσύνη λαμβάνεται… δίνοντας. Η TRUST Insurance Cyprus ανέκαθεν ήταν ταγμένη στην κοινωνική προσφορά, και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της αγοράς παρέχοντας πολύ περισσότερα από ασφαλιστικές καλύψεις. Η κοινωνία, αναγνωρίζοντας την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας μέσα από τις δυο ενέργειες, επιβράβευσε την TRUST στα Responsible Business Awards. Συγκεκριμένα η TRUST έλαβε τη διάκριση GOLD στην κατηγορία «Κοινωνία» για την πρωτοβουλία διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ και τη διάκριση SILVER στην κατηγορία «Υπεύθυνο προϊόν / Affinity Marketing / Cause-Related Marketing» για την ενσωματωμένη υπηρεσία στα συμβόλαια Μηχανοκίνητων Οχημάτων «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις».

Περισσότερα »

2η Ετήσια Εκδήλωση Ενημέρωσης και Διάθεσης Ατομικών Συσκευών Αλκοτέστ«Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα»

Η TRUST Insurance Cyprus, πραγματοποίησε την Πέμπτη 31/8/2023 την 2η ετήσια εκδήλωση διάθεσης ατομικών συσκευών αλκοτέστ ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας «Μια Συσκευή Αλκοτέστ Σε Κάθε Όχημα».

Περισσότερα »

Η TRUST ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Το… μυστικό της TRUST Insurance Cyprus αποκάλυψε στο πλαίσιο συνέντευξης στον ιδιοκτήτη της εξειδικευμένης σε ασφαλιστικά ζητήματα ιστοσελίδας Cyprus Insurance News έδωσε ο CEO της

Περισσότερα »
elGreek

ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΕΝΑ CLICK;

Cyber Risk Insurance μόνο από την Trust Insurance