Ευθύνη Έναντι Τρίτου, Πυρός και Κλοπής Μηχανοκίνητων Οχημάτων

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Κλοπής, Πυρός & Ευθύνης Έναντι Τρίτου
motor insurance

Λάβετε μια προσφορά ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου, πυρός και κλοπής μηχανοκίνητων οχημάτων
Γρήγορα, δωρεάν και εξατομικευμένα

Προστατεύστε το όχημά σας από πυρκαγιά και κλοπή

Ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο προστασίας του οχήματός σας από πυρκαγιά και κλοπή στην Κύπρο; Η Trust Insurance Κύπρου προσφέρει την πιο αξιόπιστη και ολοκληρωμένη κάλυψη για οχήματα απέναντι στον κίνδυνο φωτιάς και κλοπής. Με τα εξατομικευμένα προγράμματα ασφάλισης της Trust, μπορείτε να οδηγείτε με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι είστε πλήρως προστατευμένοι εάν το αυτοκίνητό σας κλαπεί ή πιάσει φωτιά. Βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα ασφάλισης σήμερα για να εξασφαλίσετε την οικονομική σας ασφάλεια και το όχημά σας.

group_30
car insurance third party
group_30

Γιατί TRUST Έναντι Τρίτου, Πυρός και Κλοπής Οχημάτων

Επεκτάσεις χωρίς επιπλέον κόστος

Επιλέξτε το πακέτο που επιθυμείτε και προσαρμόστε το χωρίς επιπλέον κόστος με καλύψεις κινδύνων, ανάλογα με τις ανάγκες σας

“Εάν θα πιείς μην οδηγήσεις”

Η Trust Insurance Cyprus προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και προσφέρει το προνόμιο “Εάν θα πιείς μην οδηγήσεις”! Εάν όμως έχεις πιει ή έχεις έκτακτο ιατρικό πρόβλημα, η Trust θα σε μεταφέρει σπίτι "Δωρεάν και Ασφαλισμένα" καλώντας στο 7777 8107

24ωρη Υπηρεσία Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχήματος στο 7777 8107

H Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος παρέχεται σε όλα τα προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων της Trust Insurance Cyprus

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες οχημάτων που αναζητούν μια πιο ολοκληρωμένη κάλυψη που υπερβαίνει τη βασική ασφάλεια αυτοκινήτου. Είναι κατάλληλη για ιδιώτες ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να προστατεύσουν το όχημά τους ή τον στόλο οχημάτων τους εάν κλαπεί ή πάρει φωτιά. Είτε είστε κάτοχος αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας ή οποιουδήποτε άλλου οχήματος, η Ασφάλιση Πυρκαγιάς & Κλοπής Έναντι Τρίτων σας παρέχει ασφάλεια, αλλά και ηρεμία γιατί ξέρετε ότι το όχημά σας είναι προστατευμένο.

car insurance third party liability

Καλύψεις

Πληρεί τις απαιτήσεις που καθορίζει η νομοθεσία, σε ότι αφορά την υποχρεωτική ασφάλιση, περιλαμβάνει τις επεκτάσεις του Standard Πακέτου και επιπρόσθετα παρέχει:

  • Κάλυψη για Απώλεια ή Ζημιά στο ίδιο το αυτοκίνητο που προκαλείται άμεσα από φωτιά
  • Αυτανάφλεξη
  • Κεραυνό
  • Έκρηξη
  • Κλοπή ή Απόπειρα Κλοπής

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να προσθέσω ή να αφαιρέσω οδηγό στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο μου;

Μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε οδηγό συμπληρώνοντας και υπογράφοντας το αντίστοιχο Έντυπο Τροποποίησης. Μπορείτε να αποστείλετε το Έντυπο ηλεκτρονικά ή με Fax στα γραφεία της Εταιρείας μας για αξιολόγηση.

Πότε ένας οδηγός θεωρείται νέος;

Νέοι οδηγοί θεωρούνται όσοι είναι κάτω των 23 ετών ή το δίπλωμά τους έχει εκδοθεί σε διάστημα μικρότερο των 2 ετών. Οι νέοι οδηγοί πληρώνουν “επασφάλιστρο”, δηλαδή αυξημένο ασφάλιστρο το οποίο καθορίζεται ανάλογα με την ηλικία τους, καθώς και την εμπειρία οδήγησης στην Κύπρο.

Είμαι καλυμμένος με την ασφάλεια μου και στο εξωτερικό;

Δεδομένου ότι το αυτοκίνητο σας είναι εγγεγραμμένο στη Κυπριακή Δημοκρατία, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της Trust Insurance Cyprus σας καλύπτει σε όλες τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης (και που έχει προσυπογράψει την Πολυμερή Συμφωνία).  Η κάλυψη ωστόσο θα είναι Έναντι Τρίτου μόνον, ανεξάρτητα αν η κάλυψη, που έχετε με την Εταιρεία, είναι Περιεκτική και οι αποζημιώσεις θα δίνονται βάση των ορίων της χώρας όπου έγινε το ατύχημα. Σε κάθε περίπτωση όπου το όχημα θα χρησιμοποιηθεί στο εξωτερικό θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα την Εταιρεία για το γεγονός, αναφέροντας την χώρα επίσκεψης, τον λόγο του ταξιδιού και για πόσο χρονικό διάστημα θα απουσιάζετε.

Τι είναι η ασφάλιση αστικής ευθύνης αυτοκινήτου έναντι τρίτων και σε τι διαφέρει από άλλους τύπους ασφάλισης αυτοκινήτου;

Η Ασφάλεια Αυτοκινήτου Αστικής Ευθύνης, ή αλλιώς ασφάλιση έναντι τρίτων, είναι ένα είδος ασφάλειας αυτοκινήτου που καλύπτει ζημιές ή απώλειες περιουσιακά στοιχεία τρίτων που προκλήθηκαν από το όχημά σας, ή ακόμα και σωματικές βλάβες σε άλλα άτομα σε περίπτωση ατυχήματος. Δεν καλύπτει ζημιές στο δικό σας όχημα, αλλά μπορεί να περιλάβει έξτρα κάλυψη για πυρκαγιά και κλοπή.

Τι καλύπτεται από την Ασφάλιση Αυτοκινήτου Αστικής Ευθύνης σε περίπτωση πυρκαγιάς και κλοπής;

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων που καλύπτει πυρκαγιά και κλοπή οχημάτων αναφέρεται συνήθως στο κόστος επισκευής ή αντικατάστασης του οχήματός σας σε περίπτωση που καταστραφεί λόγω φωτιάς ή κλαπεί. Αυτή η κάλυψη περιλαμβάνει επίσης και ευθύνη τρίτων για ζημιές και τραυματισμούς που προκαλούνται από φωτιά στο όχημά σας ή κλοπή.

Είναι υποχρεωτική η ασφάλιση αστικής ευθύνης αυτοκινήτου στην Κύπρο;

Ναι, είναι υποχρεωτικό για όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων στην Κύπρο να έχουν τουλάχιστον ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων.

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση έναντι πυρκαγιάς και κλοπής σύμφωνα με το συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου αστικής ευθύνης έναντι τρίτων;

Για να υποβάλετε αίτηση για αποζημίωση σε περίπτωση πυρκαγιάς και κλοπής σύμφωνα με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο Ασφάλισης Αυτοκινήτου Αστικής Ευθύνης Τρίτων, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο της Trust Insurance και να του παράσχετε τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως την έκθεση της αστυνομίας και την απόδειξη ιδιοκτησίας. Στη συνέχεια, η ομάδα μας θα επεξεργαστεί την αίτηση σας και θα σας ενημερώσει για το πώς να προχωρήσετε.

Υπάρχουν εξαιρέσεις στην κάλυψη Ασφάλισης Αυτοκινήτου Αστικής Ευθύνης για πυρκαγιά και κλοπή;

Όπως τα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια, ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις στην κάλυψη Ασφάλισης Αυτοκινήτου Ευθύνης για πυρκαγιά και κλοπή. Παραδείγματα τέτοιων εξαιρέσεων μπορεί να περιλαμβάνουν προϋπάρχουσες ζημιές και σκόπιμες ενέργειες ζημιάς στο αυτοκίνητο. Είναι απαραίτητο να ελέγξετε προσεκτικά την πολιτική του ασφαλιστηρίου σας και να κατανοήσετε τις εξαιρέσεις πριν πληρώσετε.

Θα δεχόσουν κάτι λιγότερο από το καλύτερο; Ψάξε το…Σε περιμένουμε!

ή κάλεσε μας τώρα στο +357 22 050 100
group_30
Male office work
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
Road Side Assistance Accident Care

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

Emergency Health Issues

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Emergency Hospitalization Abroad

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας

Πάρε Προσφορά

Ευθύνη Έναντι Τρίτου, Πυρός και Κλοπής Μηχανοκίνητων Οχημάτων