Ασφάλεια Αυτοκινήτου Στην Κύπρο

Περιεκτική Μηχανοκίνητων Οχημάτων
motor insurance

Λάβετε μια προσφορά περιεκτικής ασφάλισης μηχανοκίνητων οχημάτων
Γρήγορα, δωρεάν και εξατομικευμένα

Οδηγείστε με ασφάλεια και σιγουριά στην Κύπρο έναντι κάθε κινδύνου

Η αναζήτηση για ασφάλεια αυτοκινήτου στην Κύπρο σταματάει εδώ. Βρείτε ολοκληρωμένα προγράμματα για όλους σε προνομιακές τιμές. Η Trust Insurance προσφέρει ανταγωνιστικά ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτων, προσαρμοσμένα σε όλους τους τύπους οχημάτων και στον κάθε οδηγό, με μεγάλη κάλυψη, επιπλέον προνόμια, 24ωρη οδική βοήθεια και βοήθεια για ατυχήματα.

Επιλέξτε το πρόγραμμα ασφάλειας οχήματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας και δεν έχετε τίποτα άλλο να σκεφτείτε εκτός από τον δρόμο. H Trust είναι δίπλα σας κάθε στιγμή, και φροντίζει για εσάς εκ των προτέρων, γιατί πάνω απ’ όλα για εμάς είναι είναι ο άνθρωπος!

group_30
car insurance
group_30

Γιατί Να Επιλέξετε Την Ολοκληρωμένη Ασφάλιση Αυτοκινήτου Της Trust

Επεκτάσεις χωρίς επιπλέον κόστος

Επιλέξτε το πακέτο που επιθυμείτε και προσαρμόστε το χωρίς επιπλέον κόστος με καλύψεις κινδύνων, ανάλογα με τις ανάγκες σας

“Εάν θα πιείς μην οδηγήσεις”

Η Trust προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και προσφέρει το προνόμιο “Εάν θα πιείς μην οδηγήσεις”! Εάν όμως έχεις πιει ή έχεις έκτακτο ιατρικό πρόβλημα, η Trust θα σε μεταφέρει σπίτι "Δωρεάν και Ασφαλισμένα” καλώντας στο 7777 8107

24ωρη Υπηρεσία Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχήματος στο 7777 8107

H Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος παρέχεται σε όλα τα προγράμματα Ασφάλισης Οχημάτων της Trust Insurance Cyprus

Σε ποιους απευθύνεται;

Η ασφάλιση αυτοκινήτου έχει σχεδιαστεί για άτομα που διαθέτουν ή οδηγούν αυτοκίνητο. Παρέχει οικονομική προστασία και κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, ζημιάς ή κλοπής του ασφαλισμένου οχήματος. Η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική στην Κύπρο και αποσκοπεί στην προστασία τόσο του ιδιοκτήτη του οχήματος όσο και τρίτων που ενδέχεται να εμπλέκονται σε ατυχήματα στο δρόμο.

car insurance

Καλύψεις

Επιλέξτε ένα από τα δύο πακέτα Περιεκτικής ασφάλειας για το αυτοκίνητο σας

Πέραν από τις βασικές καλύψεις: Ευθύνη Έναντι Τρίτου, Πυρός και Κλοπής Μηχανοκίνητων Οχημάτων, παρέχεται στον Ασφαλισμένο αποζημίωση για απώλεια ή ζημιά στο ασφαλισμένο όχημα, που προκαλείται από οποιοδήποτε ατύχημα.

Executive Πακέτο

Απώλεια χρήσης οχήματος

Executive PLUS + Πακέτο

 • Απώλεια χρήσης οχήματος
 • Απεργίες
 • Οχλαγωγίες
 • Εξεγέρσεις
 • Φυσικά Φαινόμενα
 • Απώλεια Προσωπικών Αντικειμένων
 • Αντικατάσταση με Καινούργιο Όχημα
 • Προσωπικά Ατυχήματα Οδηγού (αυξημένη κάλυψη)
 • Προστασία Μη υποβολής Απαίτησης
 • Κάλυψη Ανεμοθώρακα (αυξημένη κάλυψη)

Συχνές Ερωτήσεις;

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;

H Εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της υπηρεσία Οδικής Βοήθειας σε περίπτωση ανάγκης. Σε περίπτωση ατυχήματος επικοινωνήσετε άμεσα στο 77 77 8107, ώστε ένας ειδικός να παρευρεθεί το συντομότερο δυνατόν κοντά σας.

Ο ειδικός που θα σας επισκεφτεί:

 • Θα καταγράψει τις συνθήκες του ατυχήματος
 • Θα φωτογραφήσει την σκηνή
 • Θα λάβει τα απαραίτητα στοιχεία

Στην περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος η Οδική θα φροντίσει για την μεταφορά του οχήματος σας σε συνεργείο της επιλογής σας.

Σε περιπτώσεις μεγάλης ζημίας ή και τραυματισμού, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα και με την Αστυνομία (στον αριθμό 112).

Διαβάστε περισσότερα για την οδική βοήθεια

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση βλάβης τους οχήματος μου;

Αν το όχημα σας ακινητοποιηθεί μετά από μηχανική ή ηλεκτρική βλάβη, βλάβη ελαστικών,  απλά καλέστε στο 77 77 8107 και η Οδική Βοήθεια θα φροντίσει για την:

 • Eπι τόπου επισκευή (εφόσον είναι εφικτή, όπως αλλαγή λαδιού, μπαταρίας, λάστιχο, κτλ.)
 • Επαναφορά του οχήματος στον δημόσιο δρόμο αν έχει βρεθεί εκτός
 • Μεταφορά σε συνεργείο της επιλογής σας.

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση κλοπής του οχήματος μου;

Θα πρέπει άμεσα να δηλώσετε κλοπή του αυτοκινήτου στο Αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας και να λάβετε βεβαίωση για τη δήλωση σας.

Ενημερωθείτε και για την ασφάλεια κλοπής αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια θα πρέπει να προσκομίσετε στα γραφεία της Εταιρείας μας αντίγραφο της Αστυνομικής Βεβαίωσης και αφού συμπληρώσετε το Έντυπο Απαίτησης τα στοιχεία σας θα προωθηθούν στο Τμήμα Απαιτήσεων και ο Λειτουργός θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Είναι υποχρεωτική η ασφάλιση αυτοκινήτου στην Κύπρο;

Ναι, η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική για ιδιοκτήτες οχημάτων στην Κύπρο. Αυτός ο τύπος ασφάλισης καλύπτει όλους τους επιβάτες του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειας, έναντι σωματικών βλαβών και υλικών ζημιών.

Τι ασφάλεια αυτοκινήτου χρειάζομαι;

Η ασφαλιστική κάλυψη από την Trust περιλαμβάνει 24ωρη οδική βοήθεια και ατύχημα, αστική ευθύνη έναντι τρίτων, πυρκαγιά και κλοπή. Οι περισσότεροι κάτοχοι ασφάλισης επιλέγουν να επεκτείνουν την τυπική ασφάλιση αυτοκινήτου ώστε να περιλαμβάνει απώλεια οχήματος, ζημιές λόγω φυσικών καταστροφών, προστασία παρμπρίζ, αντικατάσταση νέου οχήματος και συμβόλαια προσωπικού ατυχήματος οδηγού.

Τι καλύπτεται στην ασφάλεια αυτοκινήτου;

Η βασική ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου περιλαμβάνει 24ωρη οδική βοήθεια και ατύχημα, ευθύνη έναντι τρίτων και ζημιές ή απώλειες λόγω πυρκαγιάς και κλοπής.

Πότε ξεκινά και λήγει η ασφάλιση αυτοκινήτου;

Διαβάστε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου σας για να δείτε πότε ξεκινά και πότε τελειώνει η ασφάλισή σας. Η περίοδος συμβολαίου είναι συνήθως για ένα έτος, εκτός εάν έχετε επιλέξει πολυετές συμβόλαιο (έως 3 χρόνια).

Ασφαλίζετε οδηγούς χωρίς εμπειρία οδήγησης;

Ναι, μπορούμε να ασφαλίσουμε άτομα χωρίς μεγάλη εμπειρία οδήγησης ή νέους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην Κύπρο μόνο εάν κατέχουν άδεια οδήγησης CY, ευρωπαϊκή ή διεθνή.

Παρέχετε ασφάλιση και για άλλα οχήματα;

Ναι, η Trust Insurance Cyprus παρέχει αξιόπιστη και ολοκληρωμένη ασφάλιση και για μοτοσυκλέτες.

Μπορώ να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου αν δεν είναι ακόμα ταξινομημένο;

Δεν μπορείτε να ασφαλίσετε ένα αυτοκίνητο που δεν είναι ταξινομημένο σε κανέναν. Ωστόσο, εάν το αυτοκίνητο είναι εγγεγραμμένο στο όνομα κάποιου άλλου, μπορείτε να λάβετε ασφάλιση αυτοκινήτου μη ιδιοκτήτων. Ρωτήστε έναν από τους ειδικούς ασφαλιστικούς πράκτορες της Trust σε όλη την Κύπρο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Πότε θα πρέπει να υποβάλω αίτηση αποζημίωσης μετά από ατύχημα;

Σε περίπτωση ατυχήματος, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε αμέσως με τον ασφαλιστή σας και να του δώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν. Ο ασφαλιστής θα σας ενημερώσει για το πότε να υποβάλετε αίτηση αποζημίωσης.

Τι άλλο χρειάζεται προστασία;

Θα δεχόσουν κάτι λιγότερο από το καλύτερο; Ψάξε το…Σε περιμένουμε!

ή κάλεσε μας τώρα στο +357 22 050 100
group_30
Male office work
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
vehicle

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

cracked-windshield

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

ygeia

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

first-aid-kit-icon

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας

Πάρε Προσφορά

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Στην Κύπρο