Ασφάλεια Υγείας Φοιτητών Εξωτερικού

student health insurance

Λάβετε μια προσφορά ασφάλειας υγείας φοιτητών εξωτερικού
Γρήγορα, δωρεάν και εξατομικευμένα

Εξατομικευμένα Προγράμματα Ασφάλισης για Φοιτητές Εξωτερικού

Η υγεία των παιδιών μας είναι το κύριο μέλημά μας όπου κι αν βρίσκονται. Η Trust έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας αποκλειστικά για Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Το ασφαλιστικό μας πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη, προσφέροντας ηρεμία τόσο στους γονείς όσο και στους ίδιους τους φοιτητές. Στην Trust Insurance, κατανοούμε ότι οι φοιτητές πρέπει να είναι υγιείς για να επιτύχουν τους στόχους τους και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή προστασία καλύπτοντας τις ιατρικές τους ανάγκες. Με τα εξατομικευμένα ασφαλιστικά μας προγράμματα, οι φοιτητές μπορούν να επικεντρωθούν στις σπουδές τους και στην προσωπική τους ανάπτυξη, γνωρίζοντας ότι έχουν πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη όποτε τη χρειάζονται.

Εάν ο γιος ή η κόρη σας σπουδάζει στο εξωτερικό, εμπιστευτείτε στην Trust για μια ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη υγείας για τα παιδιά σας που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Η κάλυψη είναι προσαρμοσμένη ειδικά στους Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Βεβαιωθείτε ότι το ταξίδι του παιδιού σας δεν είναι μόνο εκπαιδευτικό αλλά και ασφαλές!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να λάβετε μια εξατομικευμένη προσφορά ασφάλισης.

group_30
study abroad health insurance
group_30

Γιατί TRUST Υγείας Φοιτητών Εξωτερικού

Ολοκληρωμένο

Το πρόγραμμα ασφάλισης Φοιτητών της Trust παρέχει ολοκληρωμένη ενδονοσοκομειακή περίθαλψη, συνέπεια ενός ατυχήματος ή μίας ασθένειας, καθώς και καλύψεις για φάρμακα και διαγνωστικές εξετάσεις

Προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες

Οι φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό αλλά και οι γονείς τους δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για οτιδήποτε συμβεί

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε Κύπριους φοιτητές ηλικίας 18-30 ετών που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Είναι κατάλληλη για φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που φοιτούν σε σχολεία, κολέγια, πανεπιστήμια και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα στο εξωτερικό. Η Ασφάλιση Υγείας Φοιτητών στο Εξωτερικό προσφέρει ουσιαστική κάλυψη, παρέχοντας στους γονείς και στους φοιτητές την ασφάλεια που χρειάζονται.

student health insurance

Καλύψεις

Το πρόγραμμα Υγείας Φοιτητών Εξωτερικού προσφέρει κάλυψη για ενδονοσοκομειακή περίθαλψη συνέπεια ενός ατυχήματος ή μίας ασθένειας:

 • Ανώτατο ετήσιο όριο €50.000
 • Ετήσιο αφαιρετέο ποσό €100

 

Κάλυψη 100% για τα πιο κάτω:

 • Αμοιβή Ιατρού, Χειρούργου, Αναισθησιολόγου
 • Φάρμακα και Αναλώσιμα
 • Διαγνωστικές Εξετάσεις
 • Μαγνητικός και Αξονικός Τομογράφος
 • Ραδιοθεραπεία, Χημειοθεραπεία
 • Χειρουργική επέμβαση χωρίς διανυκτέρευση
 • Επείγουσα μεταφορά προς νοσηλεία (ασθενοφόρο)
 • Μεταμόσχευση οργάνων
 • Δωμάτιο και Διατροφή μέχρι €350
 • Φυσιοθεραπεία (μετεγχειρητικά) μέχρι €600

Συχνές Ερωτήσεις

Τι καλύπτει το Ασφαλιστήριο στους φοιτητές εξωτερικού;

Το συγκεκριμένο Ασφαλιστήριο είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που προστατεύει τους φοιτητές από τις δυσάρεστες  συνέπειες ενός ατυχήματος ή μίας ασθένειας

Που είμαι καλυμμένος;

Παγκόσμια εκτός Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και Καναδά

Με την έναρξη του συμβολαίου μπορώ να υποβάλω άμεσα Απαίτηση;

Γενικά τα Ασφαλιστήρια Υγείας προσφέρουν άμεση κάλυψη σε περίπτωση σωματικής βλάβης από ατύχημα. Σε περίπτωση ασθένειας, η παροχή ασφαλιστικής κάλυψης αρχίζει μετά από 30 ημέρες από την έναρξη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο της Εταιρείας για πιο αναλυτική ενημέρωση.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την Ασφάλιση Υγείας των Φοιτητών;

Η φοιτητική ασφάλιση υγείας απευθύνεται σε Κύπριους φοιτητές ηλικίας 18-30 ετών που σπουδάζουν στην Κύπρο ή στο εξωτερικό. Οι φοιτητές πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι με μερική ή πλήρη απασχόληση σε αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα, όπως κολλέγιο ή πανεπιστήμιο.

Ποια είναι τα οφέλη της Ασφάλισης Υγείας για Φοιτητές;

Τα οφέλη της ασφάλισης υγείας για φοιτητές είναι πολυάριθμα και σωτήρια. Η ασφάλιση υγείας βοηθά τους μαθητές να έχουν πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται όταν είναι άρρωστοι ή σε περιπτώσεις τραυματισμών κι ατυχημάτων. Χωρίς ασφάλιση υγείας, οι μαθητές ίσως να μην μπορούν να καλύψουν την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονται, κάτι που θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες.

Πόσο κοστίζει η Φοιτητική Ασφάλιση Υγείας;

Το κόστος της ασφάλισης υγείας των φοιτητών ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με τον τύπο κάλυψης, το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο φοιτούν και το μέρος στο οποίο ζουν. Επικοινωνήστε σήμερα με τον ασφαλιστικό εκπρόσωπο της Trust για να σας προσφέρει μια πιο ακριβή εκτίμηση

Θα δεχόσουν κάτι λιγότερο από το καλύτερο; Ψάξε το…Σε περιμένουμε!

ή κάλεσε μας τώρα στο +357 22 050 100
group_30
Male office work
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
Road Side Assistance Accident Care

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

Emergency Health Issues

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Emergency Hospitalization Abroad

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας

Πάρε Προσφορά

Ασφάλεια Υγείας Φοιτητών Εξωτερικού