Ασφάλεια Υγείας “True Care”

health insurance cyprus

Λάβετε μια προσφορά ασφάλισης υγείας “True Care”
Γρήγορα, δωρεάν και εξατομικευμένα

Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας

Αν ψάχνετε για πρότυπη ασφάλεια υγείας στην Κύπρο, η Trust σας παρέχει προγράμματα ασφάλισης υγείας για εσάς και την οικογένειά σας. Προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα ιδιωτικής ιατρικής ασφάλισης, πλήρη και ευέλικτα, με πολλές παροχές και κάλυψη στο εξωτερικό. 

Η καθημερινότητα μας κυλά με γρήγορους ρυθμούς και συχνά μας παρασύρει τόσο ώστε να αμελούμε την πρόληψη και την φροντίδα της υγείας μας. Η ζωή όμως είναι και απρόβλεπτη. Γι’ αυτό η Trust έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να διασφαλίσει υψηλό επίπεδο παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τόσο για εσάς όσο και για τα μέλη της οικογένειάς σας. Το TRUcare αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, καινοτόμο, δυναμικό και πολυσύνθετο ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας με Νοσοκομειακή και Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

group_30
health insurance cyprus
group_30

Γιατί να επιλέξετε την ασφάλεια υγείας "TRUcare"

Πλήρες και ευέλικτο

Παρέχει την πλέον εξειδικευμένη και διευρυμένη κάλυψη Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης. Προσαρμόστε το στις δικές σας ανάγκες και επιλέξτε σχέδιο και καλύψεις συμπληρωματικά του ΓΕΣΥ και αποκτήστε ολοκληρωμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Με ωφελήματα

Παρέχεται έκπτωση σε οικογένειες και ομαδικά σχέδια

Πάντα δίπλα σας και στο εξωτερικό

Με 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης για Κύπρο 22 020444
Επείγουσα Ιατρική Βοήθεια στο εξωτερικό 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης εκτός ΗΠΑ +1-609-275-4999 | εντός ΗΠΑ +1-877-488-9857

Σε ποιους απευθύνεται;

Η ασφάλιση υγείας TRUcare προστατεύει τους ασφαλισμένους και τις οικογένειές τους, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης. Προσφέρει οικονομική προστασία έναντι του υψηλού κόστους των ιατρικών θεραπειών, των επισκέψεων σε γιατρούς, των φαρμάκων και της παραμονής σε νοσοκομείο.

cyprus health insurance

Καλύψεις Ασφάλειας Υγείας

Καλύπτει Νοσοκομειακή Περίθαλψη που περιλαμβάνει και Επείγουσα Ιατρική Βοήθεια στο Εξωτερικό.

Επιπλέον υπάρχουν και συμπληρωματικά προαιρετικά ωφελήματα όπως

 • Επέκταση κάλυψης στο Εξωτερικό
 • Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη και κάλυψη Γενικών Ετήσιων Ιατρικών Εξετάσεων

Οι Παροχές των Βασικών Σχεδίων είναι Έξοδα Νοσηλείας για:

 • Δωμάτιο και τροφή
 • Αμοιβή ιατρού, χειρούργου & αναισθησιολόγου
 • Εργαστηριακές διαγνωστικές, παρακλινικές εξετάσεις, φάρμακα & άλλα αναλώσιμα
 • Έξοδα πριν και μετά τη νοσηλεία
 • Έξοδα διαμονής συνοδού σε νοσηλεία ανηλίκου
 • Νοσοκομειακή περίθαλψη εκτός Κύπρου

Έξοδα Χειρουργικής Επέμβασης χωρίς Διανυκτέρευση:

 • Κάλυψη Εξόδων Χειρουργείου
 • Κάλυψη Αμοιβών Χειρούργου & Αναισθησιολόγου

Έξοδα Επείγουσας Μεταφοράς Ασθενούς Προς Νοσηλεία

Ωφελήματα Τοκετού (Κάλυψη υπό μορφή Επιδόματος πληρωτέου εφάπαξ):

 • Φυσιολογικός Τοκετός/Καισαρική Τομή
 • Απόξεση/Καυστηρίαση/Παγοποίηση Τραχήλου

Μεταμόσχευση Οργάνων

Επίδομα Κατ’ Οίκον Φροντίδας

Επίδομα Νοσηλείας

Επιπλέον παρέχεται:

 • Επείγουσα Ιατρική Βοήθεια στο εξωτερικό και Επέκταση κάλυψης
 • Απευθείας διακανονισμός πληρωμής σε νοσοκομείο/κλινική
 • Άμεση ανταπόκριση και διευθέτηση των απαιτήσεων σας
 • Σημαντική Έκπτωση σε οικογένειες και ομαδικά σχέδια
 • 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης για Κύπρο 22020444
 • Επείγουσα Ιατρική Βοήθεια στο εξωτερικό – 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης εκτός ΗΠΑ +1-609-275-4999 . Εντός ΗΠΑ  +1-877-488-9857 

3 Βασικά Σχέδια Υγείας

Προσφέρονται 3 Βασικά Σχέδια Υγείας με ανώτατο ετήσιο όριο κάλυψης ανά άτομο: 

 • ESSENTIAL €50.000
 • CENTRIC €250.000
 • MAX €1.000.000

Συχνές Ερωτήσεις Ασφάλισης Υγείας

Είμαι ασφαλισμένος στο ΓΕΣΥ. Γιατί χρειάζομαι ιδιωτική ασφάλεια;

Το TRUcare είναι ένα πλήρες πρόγραμμα Υγείας και προσφέρει ολοκληρωμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια χωρίς αναμονή και αβεβαιότητα. Επιλέξτε ένα σχέδιο Υγείας με καλύψεις συμπληρωματικές εκείνων του ΓΕΣΥ, για πιο σοβαρά περιστατικά υγείας που θα χρειαστούν άμεση αντιμετώπιση και νοσηλεία.

Τι εννοούμε με τον όρο Ενδονοσοκομειακή Περίθαλψη; Ποια η διαδικασία κάλυψης;

Έχοντας την Κάρτα Υγείας TRUcare, η πληρωμή των Ιατρικών Εξόδων για Ενδονοσοκομειακή Περίθαλψη μπορεί να γίνει με απευθείας διακανονισμό σε Νοσοκομεία και Κλινικές, άμεσα και χωρίς καμία επιβάρυνση τόσο στην Κύπρο όσο και στο Εξωτερικό.

Σε περίπτωση προγραμματισμένης νοσηλείας θα πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την εισαγωγή σας στην Κλινική/Νοσοκομείο. Σε περίπτωση απρόοπτου γεγονότος, επικοινωνήσετε με την Εταιρεία πριν το εξιτήριο σας, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία αξιολόγησης της απαίτησης σας.

Τι εννοούμε με τον όρο Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη;

Eξωνοσοκομειακά θεωρούνται τα αναγκαία λογικά και συνήθη έξοδα, που πραγματοποιήθηκαν εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος από τον Ασφαλισμένο και τα εξαρτώμενα απ’ αυτόν πρόσωπα (εφόσον συμπεριλαμβάνονται στην ασφάλιση) για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους σαν εξωτερικοί ασθενείς στην Κύπρο. Καλύπτονται επίσης τα αναγκαία λογικά και συνήθη έξοδα που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό, νοουμένου ότι το καλυπτόμενο πρόσωπο ευρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι ή διακοπές, για περίοδο που δεν υπερβαίνει τις εξήντα (60) μέρες κάθε ταξίδι.
Η κάλυψη που παρέχει το Συμπληρωματικό Ωφέλημα είναι σύμφωνα με τον Πίνακα Παροχών του Ασφαλιστηρίου και η αποζημίωση είναι ίση με το Ποσοστό Αποζημίωσης των πραγματοποιηθέντων και αναγνωρισμένων εξόδων που αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών.

 

Μπορεί η ιατρική ασφάλιση να καλύψει την οδοντιατρική;

Ναι, η ιατρική ασφάλιση μπορεί να καλύψει την οδοντιατρική εργασία ως επέκταση της βασικής κάλυψης. Συμβουλευτείτε έναν από τους ασφαλιστικούς πράκτορες της Trust για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση υγείας και τα πρόσθετα οδοντιατρικής ασφάλισης.

Προσφέρετε ασφάλιση υγείας για προϋπάρχουσες παθήσεις;

Ναι, η ασφάλιση υγείας μπορεί να καλύψει προϋπάρχουσες ιατρικές καταστάσεις υπό ορισμένες συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση, οι πελάτες θα πρέπει να μας ενημερώνουν για το ιατρικό του ιστορικό, παλαιότερες ασθένειες ή ασθένειες και κάθε σχετική θεραπεία που έχει λάβει. Για πρόσφατες ιατρικές καταστάσεις, ενδέχεται να υπάρχει πρόσθετο ασφάλιστρο. Συμβουλευτείτε έναν από τους ασφαλιστικούς πράκτορες της Trust για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση υγείας και τις προϋπάρχουσες ιατρικές παθήσεις.

Προσφέρετε ασφάλιση υγείας για να ταξιδέψετε στο εξωτερικό;

Η ασφάλιση υγείας μπορεί να σας καλύψει όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό υπό ορισμένες συνθήκες. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να αγοράσετε ταξιδιωτική ασφάλιση για τα ταξίδια αναψυχής σας ή ασφάλιση επαγγελματικού ταξιδιού για επαγγελματικά ταξίδια. Συμβουλευτείτε έναν από τους ασφαλιστικούς πράκτορες της Trust για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση υγείας όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό.

Τι καλύπτει το ΓΕΣΥ στην Κύπρο;

Από την 1η Ιουνίου 2020, το ΓΕΣΥ περιλαμβάνει υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης για ατυχήματα και έκτακτα περιστατικά, νοσοκομειακή περίθαλψη, υπηρεσίες ασθενοφόρου, νοσηλευτές, επισκέψεις στο σπίτι από νοσηλευτές, συναφείς παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, παρηγορητική υγειονομική περίθαλψη, αποκατάσταση και προληπτική οδοντιατρική φροντίδα. Συμβουλευτείτε έναν από τους ασφαλιστικούς πράκτορες της Trust για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας και πώς μπορούν να συνδυαστούν με τις υπηρεσίες ΓΕΣΥ.

Είναι υποχρεωτική η ιδιωτική ασφάλιση υγείας στην Κύπρο;

Οι κάτοικοι της Κύπρου πρέπει να επιλέξουν ιδιωτική ασφάλιση υγείας εάν δεν καλύπτονται από το κυπριακό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. Ωστόσο, ακόμα κι αν καλύπτεστε από το ΓΕΣΥ, είναι καλή ιδέα να έχετε και ιδιωτική ασφάλιση υγείας. Οι περισσότεροι Κύπριοι και αλλοδαποί κάτοικοι επιλέγουν ιδιωτική ασφάλιση υγείας, επειδή παρέχει πρόσβαση στους καλύτερους ιατρούς και νοσοκομεία της χώρας.

Θα δεχόσουν κάτι λιγότερο από το καλύτερο; Ψάξε το…Σε περιμένουμε!

ή κάλεσε μας τώρα στο +357 22 050 100
group_30
Male office work
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
Road Side Assistance Accident Care

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

Emergency Health Issues

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Emergency Hospitalization Abroad

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας

Πάρε Προσφορά

Ασφάλεια Υγείας “True Care”