Ασφάλεια Υγείας Αλλοδαπών Εργοδοτούμενων

foreign workers health insurance cyprus

Λάβετε μια προσφορά ασφάλισης υγείας αλλοδαπών εργοδοτουμένων
Γρήγορα, δωρεάν και εξατομικευμένα

Η ολοκληρωμένη ασφάλεια της εργασίας μας για αλλοδαπους εργαζόμενους

Χρειάζεστε Ασφάλιση Υγείας για την προστασία της υγείας αλλοδαπών εργαζομένων στην επιχείρησή σας στην Κύπρο; Η Trust προσφέρει μια σειρά από ασφαλιστικά προγράμματα για επιχειρήσεις, όπως η κάλυψη της υγείας αλλοδαπών εργαζομένων. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας για ξένους υπαλλήλους παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία σε περιπτώσεις ιατρικών εξόδων λόγω ατυχημάτων, ασθενειών ή άλλων έκτακτων περιστατικών υγείας. Βρείτε την ιδανική ασφάλεια που ταιριάζει στις ανάγκες των μη Κύπριων υπαλλήλων σας και προστατεύστε την υγεία τους. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές ασφάλισης για ξένους εργαζομένους.

group_30
foreign workers health insurance cyprus
group_30

Γιατι να επιλέξετε την Trust Για Ασφάλιση Υγειας Αλλοδαπών Εργοδοτούμενων

Πλήρες και ευέλικτο ασφαλιστήριο

Δομημένο Ασφαλιστήριο σύμφωνα με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας Συνδυασμένη Κάλυψη Ενδονοσοκομειακών και Εξωνοσοκομειακών Εξόδων συνέπεια ατύχηματος ή ασθένειας

Ομαδικό σχέδιο σε προνομιακή τιμή

Προσφέρεται και σε ομαδική βάση (με ελάχιστο αριθμό τα πέντε άτομα) με ακόμη πιο χαμηλά ασφάλιστρα

Άμεση έκδοση κάλυψης σε λίγα λεπτά

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε εργοδότες ξένων εργατών η οικιακών βοηθών από χώρες που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον αφορά ξένους φοιτητές και επισκέπτες για ανάπτυξη επαγγελματικών εργασιών, όπου για την εξασφάλιση άδειας παραμονής τους, απαιτείται η ασφάλιση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

foreign workers health insurance cyprus

Κάλυψη Ασφάλισης Υγείας Αλλοδαπών Υπαλλήλων

Καλύπτει όλες τις πρόνοιες της νομοθεσίας που είναι απαραίτητες για να παραχωρηθεί άδεια παραμονής και εργασίας στην Κυπριακή Δημοκρατία. Η κάλυψη προσφέρεται σε δύο μέρη, σε ενδονοσοκομειακή και σε εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

Προσφέρεται και σχέδιο μόνο με ενδονοσοκομειακή κάλυψη.

ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ – ΕΝΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

  • Ανά περιστατικό €8.750
  • Ανά περίοδο ασφάλισης €13.750
  • Ημερήσια Νοσηλεία (Δωμάτιο και Τροφή) €70 για κάθε μέρα
  • Ημερήσια Νοσηλεία (Δωμάτιο και Τροφή) σε Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης €175 για κάθε μέρα
  • Κάλυψη Εξόδων Μεταφοράς Σωρού €3.500
  • Ωφέλημα Τοκετού (φυσιολογικός ή καισαρική) Ανώτατο όριο μέχρι €650

ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΛΥΨΗΣ 90% (εκτός για τα Έξοδα Μεταφοράς Σωρού και το Ωφέλημα Τοκετού 100%)

ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ – ΕΚΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

  • Ανά περιστατικό €700
  • Ανά περίοδο ασφάλισης €1.750
  • Ανώτατο Ποσό ανά Ιατρική Επίσκεψη €20

ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΛΥΨΗΣ 90%

Συχνές ερωτήσεις για την ασφάλιση υγείας αλλοδαπών εργαζομένων

Τι εννοούμε με τον όρο ενδονοσοκομειακή περίθαλψη; Ποια η διαδικασία κάλυψης;

Έχοντας την Κάρτα Υγείας TRUcare, η πληρωμή των Ιατρικών Εξόδων για Ενδονοσοκομειακή Περίθαλψη μπορεί να γίνει με απευθείας διακανονισμό σε Νοσοκομεία και Κλινικές, άμεσα και χωρίς καμία επιβάρυνση τόσο στην Κύπρο όσο και στο Εξωτερικό. Σε περίπτωση προγραμματισμένης νοσηλείας θα πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την εισδοχή σας στην κλινική/ νοσοκομεία. Στην περίπτωση απροόπτου γεγονότος παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας πριν το εξιτήριο σας, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αξιολόγησης της απαίτησης σας.

Τι εννοούμε με τον όρο εξωνοσοκομειακή περίθαλψη;

Εξωνοσοκομειακά θεωρούνται τα αναγκαία λογικά και συνήθη έξοδα που πραγματοποιήθηκαν εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος από τον Ασφαλισμένο και τα εξαρτώμενα απ’ αυτόν πρόσωπα (εφόσον συμπεριλαμβάνονται στην ασφάλιση) για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους σαν εξωτερικοί ασθενείς στην Κύπρο. Καλύπτει επίσης τα αναγκαία λογικά και συνήθη έξοδα που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό νοουμένου ότι το καλυπτόμενο πρόσωπο ευρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι ή διακοπές, για περίοδο που δεν υπερβαίνει τις εξήντα (60) μέρες κάθε ταξίδι.
Η κάλυψη που παρέχει το Συμπληρωματικό Ωφέλημα είναι σύμφωνα με τον Πίνακα Παροχών του Ασφαλιστηρίου και η αποζημίωση είναι ίση με το Ποσοστό Αποζημίωσης των πραγματοποιηθέντων και αναγνωρισμένων εξόδων που αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών

Με την έναρξη του συμβολαίου μπορώ να υποβάλω άμεσα απαίτηση;

Γενικά τα ασφαλιστήρια υγείας προσφέρουν άμεση κάλυψη σε περίπτωση σωματικής βλάβης από ατύχημα. Σε περίπτωση ασθένειας,  η παροχή ασφαλιστικής κάλυψης αρχίζει  μετά από 30 ημέρες  από την έναρξη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.  Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπο της εταιρίας για πιο αναλυτική ενημέρωση.

Τι είναι η ασφάλιση υγείας για ξένους εργαζομένους και γιατί είναι σημαντική;

Η ασφάλιση υγείας για αλλοδαπούς εργαζομένους παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική κάλυψη για υπαλλήλους που εργάζονται σε ξένη χώρα. Είναι σημαντικό για τους εργοδότες να παρέχουν στους υπαλλήλους τους αυτή την προστασία, καθώς διασφαλίζεται ότι έχουν πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη, ενώ ταυτόχρονα η επιχείρηση προστατεύεται από οικονομικές απώλειες σε περίπτωση έκτακτων ιατρικών περιστατικών.

Ποια είδη ιατρικών εξόδων καλύπτονται συνήθως από την ασφάλιση υγείας για αλλοδαπούς εργαζομένους;

Η ασφάλιση υγείας για αλλοδαπούς εργαζομένους συνήθως καλύπτει ιατρικά έξοδα, όπως επισκέψεις σε γιατρό, νοσηλεία, συνταγογραφούμενα φάρμακα και επείγουσα ιατρική βοήθεια.

Είναι υποχρεωτική η ασφάλιση υγείας για αλλοδαπούς εργάτες για τους εργοδότες;

Το αν είναι υποχρεωτικό για τους εργοδότες να παρέχουν ασφάλιση υγείας στους αλλοδαπούς εργαζόμενούς τους μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα. Σε ορισμένες χώρες είναι υποχρεωτική, σε άλλες όχι. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν είναι υποχρεωτικό, συνιστάται στους εργοδότες να παρέχουν αυτό το είδος ασφάλισης στους αλλοδαπούς υπαλλήλους τους για να προστατεύσουν την επιχείρησή τους, αλλά και την υγεία των εργαζομένων τους.

Τι επίπεδο κάλυψης χρειάζεται η επιχείρησή μου για τους αλλοδαπούς εργαζομένους της;

Το επίπεδο κάλυψης που χρειάζεται η επιχείρησή σας για τους αλλοδαπούς εργαζομένους της μπορεί να εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, όπως το είδος της εργασίας, η διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα, και το επίπεδο κινδύνου. Είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με έναν ασφαλιστικό πράκτορα για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Θα δεχόσουν κάτι λιγότερο από το καλύτερο; Ψάξε το…Σε περιμένουμε!

ή κάλεσε μας τώρα στο +357 22 050 100
group_30
Male office work
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
Road Side Assistance Accident Care

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

Emergency Health Issues

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Emergency Hospitalization Abroad

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας

Πάρε Προσφορά

Ασφάλεια Υγείας Αλλοδαπών Εργοδοτούμενων