Ασφάλεια Προσωπικών Ατυχημάτων

personal accident insurance cyprus

Λάβετε μια προσφορά ασφάλειας προσωπικών ατυχημάτων
Γρήγορα, δωρεάν και εξατομικευμένα

Ασφάλεια Ατυχημάτων Για Ο,τι και εάν συμβεί

Ψάχνετε ένα αξιόπιστο πρόγραμμα Ασφάλισης Προσωπικού Ατυχήματος στην Κύπρο; Η Trust είναι πάντα δίπλα σας για να σας βοηθήσει να προστατεύσετε την υγεία σας. Τα συμβόλαια ασφάλειας ατυχήματος σας προστατεύουν από απροσδόκητα γεγονότα, όπως ατυχήματα ή ασθένειες, καλύπτοντας το κόστος περίθαλψης κι ανάρρωσης. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε περισσότερα σχετικά με τις διαθέσιμες ασφαλιστικές λύσεις ώστε να επιλέξετε την ιδανική ασφάλιση για εσάς και τους αγαπημένους σας.

group_30
personal accident insurance cyprus
group_30

Γιατί να ασφαλιστείτε με την Trust κατά των προσωπικών ατυχημάτων

24ώρη κάλυψη

Σε προσιτή τιμή

Επιλέξτε την ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων και με χαμηλό κόστος αντιμετωπίστε με σιγουριά κι ετοιμότητα τις συνέπειες ενός ατυχήματος

Ευέλικτο Ασφαλιστήριο

Δυνατότητα επιλογής του ποσού κάλυψης ανάλογα με τις ανάγκες σας

Σε ποιους απευθύνεται;

Απευθύνεται σε ιδιώτες που θέλουν να προστατεύσουν τους ίδιους, αλλά και την οικογένειά τους  από τις συνέπειες ενός ατυχήματος.

personal accident insurance

Καλύψεις

Καλύπτει τον Ασφαλισμένο έναντι τυχαίου σωματικού τραυματισμού.

Ο Ασφαλισμένος και οι νόμιμοι κληρονόμοι του αποζημιώνονται με το χρηματικό ποσό που καθορίζεται στο σχετικό ωφέλημα ή ωφελήματα για:

  • Θάνατο
  • Μόνιμη Ολική Ανικανότητα
  • Μόνιμη Μερική Ανικανότητα
  • Προσωρινή Ολική Ανικανότητα (εβδομαδιαίο επίδομα)
  • Ιατρικά Έξοδα

Συχνές Ερωτήσεις

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;

Ειδοποιήστε την ασφαλιστική σας Εταιρεία και συμπλήρωστε το Έντυπο Απαίτησης για να ακολουθήσουν οι διαδικασίες για υποβολή απαίτησης.

Τι σημαίνει Μόνιμη Ολική Ανικανότητα;

Τυχαία σωματική βλάβη, η οποία μέσα σε δώδεκα μήνες από την ημέρα του ατυχήματος θα εμποδίζει αποκλειστικά και άμεσα το Ασφαλισμένο Πρόσωπο, από το να ασχοληθεί ή να δώσει προσοχή στο σύνηθες επάγγελμα ή ενασχόληση του.

Ποιος καθορίζει τα ποσά που θα ασφαλιστώ σε κάθε ωφέλημα ή παροχή;

Αυτό εξαρτάται από εσάς και το ασφάλιστρο που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε. Υπάρχουν όμως ανώτατα όρια για κάθε ωφέλημα καθώς επίσης και περιορισμοί στους συνδυασμούς των ωφελημάτων. Ενημερωθείτε για τις καλύψεις και κάντε το καλύτερο συμβόλαιο για εσάς. Τα ποσά που γίνονται αποδεκτά και συμπεριλαμβάνονται στο Ασφαλιστήριο είναι αυτά που θα πληρωθούν, σε περίπτωση ατυχήματος.

Τι είναι η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος και γιατί είναι σημαντική;

Η προσωπική ασφάλιση ατυχημάτων προστατεύει τους ασφαλισμένους από ατυχήματα. Τους αποζημιώνει σε περίπτωση τραυματισμών, αναπηρίας στην εργασία ή θανάτου που προκλήθηκαν από βίαιο, εξωτερικό και απρόβλεπτο γεγονός. Καλύπτει τα ιατρικά έξοδα και τα έξοδα νοσηλείας και συμβάλλει στην πληρωμή εναλλακτικών θεραπειών. Εάν συμβεί θάνατος από ατύχημα, η ασφάλιση μπορεί να καλύψει την εφάπαξ πληρωμή.

Καλύπτει η ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος στο εξωτερικό;

Η προσωπική ασφάλιση ατυχήματος μπορεί να καλύψει στο εξωτερικό υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Συμβουλευτείτε έναν από τους ασφαλιστικούς πράκτορες της Trust για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια προσωπικών ατυχημάτων και την κάλυψη στο εξωτερικό.

Τι καλύπτεται στην ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος;

Η προσωπική ασφάλιση ατυχήματος καλύπτει τραυματισμούς ή αναπηρίες που προκαλούνται στον Ασφαλισμένο από ατύχημα. Αποζημιώνει άτομα που έμειναν ανίκανα για εργασία, ανάπηρα ή υπέστησαν καθορισμένο τραυματισμό ή κατάγματα οστών μετά από ατύχημα. Οι δικαιούχοι πληρώνονται εφάπαξ ή σε μηνιαία βάση για την επιστροφή των διαφυγόντων εισοδημάτων.

Είναι υποχρεωτική η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος στην Κύπρο;

Όχι, η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος δεν είναι υποχρεωτική στην Κύπρο. Ωστόσο, είναι μια σημαντική πολιτική να υπάρχει καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υποστείτε σωματικό τραυματισμό από ένα ατύχημα.

Πόση ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος πρέπει να πάρω;

Το ποσό της προσωπικής ασφάλισης ατυχημάτων που χρειάζεστε εξαρτάται από τους κινδύνους του τρόπου ζωής, της ηλικίας, του ιατρικού ιστορικού και αρκετών άλλων παραγόντων κ.λπ. Μιλήστε με έναν από τους ασφαλιστικούς πράκτορες της Trust σχετικά με τα ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης προσωπικού ατυχήματος.

Θα δεχόσουν κάτι λιγότερο από το καλύτερο; Ψάξε το…Σε περιμένουμε!

ή κάλεσε μας τώρα στο +357 22 050 100
group_30
Male office work
ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΕΜΕΣΟΣ
ΛΑΡΝΑΚΑ
ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ
ΠΑΦΟΣ
Road Side Assistance Accident Care

Οδική Βοήθεια &
Φροντίδα Ατυχήματος

Επιδιόρθωση Ανεμοθώρακα / Παράθυρου

Emergency Health Issues

Επείγοντα
Περιστατικά Υγείας

Τεχνική Βοήθεια Κατοικίας / Επιχείρησης

Emergency Hospitalization Abroad

Επείγουσα Νοσοκομειακή
Περίθαλψη στο Εξωτερικό

Φόρμα Επικοινωνίας

Πάρε Προσφορά

Ασφάλεια Προσωπικών Ατυχημάτων