Search
Close this search box.
  • Homepage
  • Άρθρα
  • Πυξίδα της TRUST ήταν και παραμένει η διασφάλιση του ασφαλέστερου δυνατού αύριο.

Πυξίδα της TRUST ήταν και παραμένει η διασφάλιση του ασφαλέστερου δυνατού αύριο.

Η TRUST είναι ένας οργανισμός πρότυπο, ο οποίος έχει εδραιωθεί ως Εργοδότης Προτίμησης, Ασφαλιστής Επιλογής και Κοινωνικός Αρωγός.
Interview at Economy Today with Trust Insurance CEO Mr. Christos Christodoulou

Βασική αξία της TRUST είναι η πελατοκεντρικότητα και ο ανθρωποκεντρισμός, τονίζει σε συνέντευξή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χρίστος Χριστοδούλου. Μιλώντας για τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία, ο κ. Χριστοδούλου επισημαίνει πως «οι δράσεις που αναλαμβάνουμε και οι πρακτικές που υιοθετούμε έχουν πάντα ως αφετηρία την πρόληψη». Αναφέρεται και στα δύο καινοτόμα προγράμματα που έχει εισάγει η εταιρεία σε επίπεδο πρόληψης, όπως η παραχώρηση μιας συσκευής άλκοτεστ σε κάθε οδηγό και η υπηρεσία «Αν θα πιείς μην οδηγήσεις, αλλά αν ήπιες ή είχες έκτακτο ιατρικό πρόβλημα, σε μεταφέρουμε δωρεάν και ασφαλισμένα».

Σχολιάζοντας τη στρατηγική Εταιρικής Βιωσιμότητας που ακολουθεί η Trust και την εφαρμογή των κριτηρίων ESG σημειώνει: «Η TRUST, από την έναρξη των εργασιών της, ήταν και παραμένει ταγμένη στη διασφάλιση της όσο το δυνατόν πιο βιώσιμης παραγωγής υπηρεσιών, στην παροχή των βέλτιστων συνθηκών για τους εργαζομένους, στην αυξημένη διαφάνεια αλλά και στις βιώσιμες επενδύσεις».

Interview at Economy Today with Trust Insurance CEO Mr. Christos Christodoulou
Trust Insurance Cyprus - CEO - Mr. Christos Christodoulou

Για να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη, πατήστε εδώ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Scroll to Top